Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آزمایش نخستین موشک کروز فرانسه با قابلیت حمل کلاهک اتمی، گفت: رقابت های درونی غرب بار دیگر خود را نشان داده است و اینکه امروز فرانسه و برخی از کشورهای اروپایی به سمت سلاح های پیشرفته و کلاهک‌های هسته‌ای و زمینه سازی برای حمل و یا انتقال سلاح‌های هسته ای پیشرفته هستند، نشان می‌دهد که غربی‌ها اخلاق را کنار گذاشته و به دنبال جنگ افروزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ما توصیه می کنیم که ملت های غربی مراقب دولت‌های خودشان باشند چرا که امروز مطالبات ملت‌های اروپایی با رفتارهای دولتمردان آن کاملا متفاوت است و بر این اساس لازم است که مردم این کشورها، مانع اقدامات جنگ طلبانه دولت های خود باشند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نظر می رسد ملت‌های غربی مخالف رفتارهای دولتمردان خود هستند، تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران مورد توجه ملت‌های دنیا قرار گرفته است و غربی ها با این اقدامات خود به خوبی نشان داده اند که ادعاهای بی اساس آنان مبنی بر اینکه ایران به دنبال جنگ طلبی است، کاملاً دروغ است.
مقتدایی گفت: چنگ و دندان نشان دادن کشورهای اروپایی و به ویژه انگلیس و فرانسه نمی تواند پاسخگوی نیازهای عمومی ملت‌های اروپایی باشد و اروپایی‌ها باید از جنگ و جنگ افروزی و کمک به جنگ طلبی در سطح دنیا دوری کنند و به این نکته توجه کنند که اروپا بسیار آسیب پذیر است و نباید در این خانه شیشه ای که قرار دارند، به سنگ اندازی در سایر مناطق دنیا کمک کنند. وی با بیان اینکه اروپا در نقض حقوق بشر به کل جهان بدهکار است، گفت: اروپایی ها نشان داده اند که توانایی رعایت حقوق بشر را ندارند و صرفاً ویترینی از حقوق بشر را از خود ارائه کرده‌اند اما برخی از کشور های غربی و به خصوص آمریکا طی سال ها و به ویژه ماه‌های اخیر حقوق بشر را زیر پا گذاشته اند و امروز بیشترین میزان نقض حقوق بشر توسط دولت‌های غربی اعمال می‌شود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: کشورهای غربی دائماً دیگر کشورها را توصیه به رعایت حقوق بشر و اقدامات بشردوستانه می کنند در حالی که بیشترین میزان نقض حقوق بشر، کشتارهای دسته‌جمعی و جنایت علیه بشریت توسط عواملی انجام می‌شود که مستقیم یا غیر مستقیم مورد حمایت اروپایی ها قرار گرفته اند. مقتدایی تصریح کرد: واقعیت آن است که غربی ها مخصوصاً طی جنگ هایی که در منطقه ما رخ داده، کارنامه قابل قبولی نداشته اند و مردم کشورهایی چون عراق، یمن، افغانستان و لبنان با تجهیزات غربی‌ها مورد هدف قرار می‌گیرند و کشته می‌شوند و در دوران جنگ تحمیلی هم بسیاری از تجهیزاتی که توسط صدام علیه کشور ما استفاده می‌شد، توسط دولت‌های غربی به عراق داده شده بود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه جمهوری اسلامی ایران در اختیار دارد، صنعت دفاعی است و اگر ما صنایع دفاعی قوی نداشته باشیم، اروپایی‌ها ما را فدای جاه‌طلبی‌های خود می‌کنند. اینکه غربی‌ها درباره تجهیزات دفاعی ایران سخن می‌گویند، بیشتر از آنکه نشانه دلسوزی آنان برای صلح و امنیت جهانی باشد، نشان‌دهنده بغض و کینه ای است که از توان داخلی یک ملت رو به رشد دارند. کد خبر 5123100 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس مقتدایی مجلس شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اروپا حقوق بشر صحن مجلس مجلس شورای اسلامی ایالات متحده امریکا محمد باقر قالیباف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حسین امیرعبداللهیان شورای حل اختلاف سعید خطیب زاده محمدجواد ظریف دفاع مقدس رزمایش اقتدار ۹۹ وزارت امور خارجه کمیسیون تلفیق نقض حقوق بشر اروپایی ها غربی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید

آفتاب‌‌نیوز :

به این ترتیب سطح امید به زندگی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به سال ۲۰۲۲ میلادی ۰.۹ افزایش یافته است.

بنا به اعلام اداره آمار اروپا سطح امید به زندگی در ۱۵ کشور عضو اتحادیه از میانگین کشور‌های عضو بیشتر است. بیشترین سطح امید به زندگی در سال ۲۰۲۳ مربوط به اسپانیا با ۸۴ سال است. 

ایتالیا و مالت به ترتیب با ۸۳.۸ و ۸۳.۶ سال در جایگاه‌های دوم و سوم در میان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا قرار دارند. 

در مقابل پائین‌ترین سطح امید به زندگی در میان اعضای اتحادیه در بلغارستان با ۷۵.۸ سال، لتونی با ۷۵.۹ سال و رومانی با ۷۶.۶ سال ثبت شده است. 

سطح امید به زندگی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در سال گذشته ۰.۲ بیشتر از سطح آن در دوران پیش از همه‌گیری کرونا بود.

این در حالی است که میزان امید به زندگی در ۱۸ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به دوران پیش از شیوع بیماری «کووید ۱۹» افزایش یافته است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • وضعیت سهمیه‌های اروپایی لیگ برتر؛ منچستریونایتد و چلسی چه سرنوشتی دارند؟
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست