Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، شرکت‌های بیمه‌ای برای گسترش برند تجاری خود، کسب سهم بیشتر از بازار و سهولت دسترسی مشتریان به خدمات بیمه‌ای آنها، همواره در تلاش‌اند تا نمایندگان بیشتری را در نقاط مختلف کشور جذب کنند.

توسعه شبکه فروش و افزایش تعداد نمایندگان بیمه‌ای همواره  باعث آگاهی بیشتر افراد جامعه حتی در دورافتاده ترین مناطق کشور از خدمات بیمه‌ای می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچندکه به نظر می رسد، بعضی از شرکت‌های بیمه‌ای در افزایش تعداد نمایندگان خود بیشتر به کمیت پرداخته‌ و آن چنان که باید، کیفیت را مورد توجه قرار نداده‌اند.

نتیجه چنین رفتاری باعث شده تا برخی ازنمایندگان صنعت بیمه در پنج سال ابتدایی فعالیت خود شکست خورده و برای همیشه از صنعت بیمه خارج می‌شوند.

سید رسول تاجدار،رئیس هیات مدیره شرکت بیمه ایران اذعان داشته که ۲۰ درصد از شبکه فروش صنعت بیمه به معنای واقعی دارای فعالیتی با توجیه اقتصادی هستندو افزوده که درصد پایینی از نمایندگان کارایی لازم را دارند و مابقی آن‌ها هزینه‌های نظارت، حسابرسی و کنترل‌های داخلی شرکت‌های بیمه را افزایش می‌دهند.

به همین روی شرکت‌های بیمه به‌صورت دوره‌ای کلاس‌های آنلاین و حضوری را برای شبکه فروش خود برگزار می‌کنند تا به‌واسطه آن مهارت‌های بازاریابی، فروش و دانش فنی نمایندگان را به ‌عنوان بازوان قدرتمند خود تقویت کنند.

دبیرکارگروه شبکه فروش و بازاریابی سندیکای بیمه گران ایران، گفت که حدود 80 درصد پرتفوی بیمه‌ای کشور متعلق به 20 درصد از نمایندگان است و آن تعداد از نمایندگان که موفق نبودند افرادی هستند که به بیمه نامه شخص ثالث و بیمه نامه‌های مشابه بسنده کرده و دنبال بیمه‌نامه‌های بزرگ تر نرفته‌اند.

"بهمن سوری"، اذعان داشته که شرکت‌های بیمه ای تازه تاسیس ترجیح می‌دهند که با گسترش شبکه فروش، توسعه برند داشته وبعضی از شرکت‌های بیمه هم تمایل به گسترش نقطه ارتباط خود دارند و به همین دلیل ترجیح می‌دهند درهمه جای کشور نمایندگی داشته باشند.

ناگفته نماند که یکی ازگلایه‌های همیشگی بیمه‌گذاران، عدم شناخت درست برخی از نمایندگان بیمه از محصولات بیمه‌ای، قرارندادن توضیحات کافی در اختیار آنها ونداشتن تبحرلازم در معرفی رشته‌های بیمه‌ای غیر از ثالث و درمان است.

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه ایران، نمایندگان را اهرم‌های تولید صنعت بیمه دانست وگفت: نمایندگان بیمه حرفه‌ای تخصصی دارند و پس از گذراندن دوره‌های تخصصی و آزمون‌های مختلف موفق به دریافت نمایندگی بیمه می‌شوند.

"ابوالفضل سعیدی"،با بیان اینکه "90درصد پرتفوی صنعت بیمه توسط نمایندگان تولید می‌شود،افزود: با توجه به تورم  موجود در جامعه، کارمزدهایی که به نمایندگان  بیمه‌ای پرداخت می‌شود از نظر اقتصادی جوابگوی نیازهای زندگی آن‌ها نیست.

وی، ادامه داد: بیمه مرکزی باید برای تدوین آیین‌نامه‌ها به‌ویژه آیین نامه 83 شورایعالی بیمه که مربوط به کارمزد نمایندگان بیمه‌ای است برنامه‌ریزی کرده و کارمزد نمایندگان بیمه‌ای را افزایش دهد زیرا با توجه به این وضعیت، حداقل 60 درصد نمایندگان از نظر اقتصادی زیرخط فقرهستند.

رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی نمایندگان بیمه ایران، بااشاره به هزینه های بالای دفاتر نمایندگی و پرداخت مالیات، گفت: بهبود شرایط معیشتی نمایندگان بر ضریب نفوذ بیمه تاثیرگذار است چراکه اگر نمایندگان انگیزه‌ای نداشته باشند فعالیتی هم نخواهد بود.

به اعتقاد سعیدی، شرکت‌های بیمه‌ای برای ایجاد انگیزه در نمایندگان خود باید کارمزدها را افزایش دهند و با پرداخت سود مشارکت سوپاپ اطمینانی برای نمایندگان در نظر بگیرند.

درعین حای سعیدی، تصریح کرد: "متاسفانه به جایگاه واقعی نماینده در کشور توجه نشده  زیرا با توجه به اینکه حرفه نمایندگی بیمه تخصصی است، نمایندگان باید آزمون‌های مختلف ببینند اما برای بعضی از نمایندگان شرکت‌های بیمه خصوصی زمینه‌های لازم فراهم نیست."

البته ناگفته نماند که درشرایط فعلی و با توجه به مشکل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کلاس‌ها و سمینارهای آموزشی شرکت‌های بیمه تعطیل شده و این امر بر مشکلات در این زمینه افزوده است.

باید دید که صنعت بیمه برای افزایش ضریب نفوذ بیمه، بالابردن توانایی نمایندگان در جذب پرتفوی سودمند، اصلاح آیین نامه‌های مربوطه و بهبود شرایط معیشتی نمایندگان خود چه خواهد کرد؟

پربیننده ترین وضعیت نظام بانکی دربازار امروز سرمایه چگونه بود؟ فرار بیمه بیکاری از نجات ناجیان غریق! واکنش‌های متفاوت نسبت به حضور شرکت‌های جدید بیمه‌ای بسیاری از نمایندگان تمایلی به تبدیل شدن به شرکت حقوقی ندارند برای بهره‌گیری از دانش نهفته پرونده‌های بیمه‌ای اقدام قابل توجهی انجام نشده

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه نمایندگان بیمه ای شرکت های بیمه ای صنعت بیمه شبکه فروش نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی از روند طرح های در دست اجرای حوزه انتخابیه خود دیدن کردند.

عباس کودرزی؛ نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از طرح توسعه بیمارستان کوثر این شهرستان گفت: این طرح به زودی به بهره برداری می رسد.

نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی به اتفاق ویز بهداشت از طرح های بهداشتی و درمانی این شهرستان دیدن کرد و خواستاز تسریع در تکمیل این طرح ها شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • افزایش قابل توجه درآمد اینترمیامی پس از حضور مسی