Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌های هکری در فضای مجازی، همزمان با افزایش قیمت بیت کوین به ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز برای اخاذی از شرکت‌های تجاری پرداخته‌اند.

در ایمیل‌های یادشده به شرکت‌های مختلف هشدار داده می‌شود اگر مبلغی به عنوان باج پرداخت نکنند، شاهد حملات دی او اس به سایت‌های خود خواهند بود.

بررسی‌های مؤسسه امنیتی ردویر نشان می‌دهد میزان ارسال ایمیل‌های یادشده از هفته آخر سال ۲۰۲۰ افزایش یافته و در اولین هفته سال ۲۰۲۱ اوج گرفته است و انتظار می‌رود در روزهای آینده دور جدیدی از حملات دی او اس برای باج گیری از شرکت‌های تجاری آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسال کنندگان ایمیل‌های یادشده به شرکت‌های هدف هشدار داده‌اند اگر بین ۵ تا ۱۰ بیت کوین (معادل ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار دلار) باج پرداخت نکنند، حملات دی او اس به آنها آغاز می‌شود. هدف از حملات دی او اس ایجاد ترافیک شدید و مصنوعی بر روی سرورهای سایت‌های مختلف و از دسترس خارج کردن آنهاست.

بررسی‌های ردویر نشان می‌دهد عوامل ارسال ایمیل‌های یادشده طی تابستان سال ۲۰۲۰ نیز فعال بوده و بسیاری از سازمان‌های مالی را هدف حملات هکری و باج گیری های خود قرار داده‌اند. عوامل حملات یادشده هنوز شناسایی نشده‌اند./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ایمیل های یادشده حملات دی او اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

  ­به گزارش خبرگزاری صدا و سیما­، ­ ­­راضیه کشاورز ملکی­­ با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضا‌های مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.   به گفته وی این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید داروهای­ بدون نسخه را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد. وی ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد، اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، دارو‌های بدون نسخه (OTC) ادامه پیدا کند حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.   این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، ­مصرف خود سرانه­­ است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • (ویدئو) انفجار و دود در مرز اسرائیل همزمان با ارسال کمک‌های هوایی به غزه
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ۴۰ میلیون واریز کنند
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند
  • تداوم حملات رژیم صهیونیستی در سراسر غزه و افزایش شهدا
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه