Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، مراسم افتتاح طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی و تقدیر از خیرین آموزش عالی امروز ششم بهمن ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی برگزار شد.

ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی گفت: هدف صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از اجرای طرح مذکور حمایت از دانشجویان مستعد و کم بضاعت و کمک به رشد استعدادها و وضعیت تحصیلی و معیشتی دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا تعمیر خوابگاه‌ها و آشپزخانه‌های دانشجویی در کنار مأموریت‌های اصلی صندوق آغاز شد و خوابگاه‌ها به امکانات ورزشی و اتاق‌های تندرستی تجهیز شدند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: منابع صندوق رفاه دانشجویان برای انجام مأموریت‌های صندوق شامل کمک دولت، بهره‌مندی از تسهیلات سیستم بانکی، درآمدهای اختصاصی صندوق رفاه، وجوه حاصل از بازگشت وام‌های دانشجویی، درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و بازگشت اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی و کمک و هدایای اشخاص حقیقی و حقوقی است.

وی ادامه داد: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ ما با شرایط اقصادی خاصی مواجه بودیم، دولت با محدودیت‌های مالی جدی مواجه بود، قیمت‌ها افزایش یافته و هزینه خدمات رفاهی دانشجویان افزایش یافته بود؛ بنابراین منابع صندوق پاسخگوی نیاز دانشجویان نبود برای همین صندوق از خیرین کمک خواست و در اولین گام از خیرین تقاضای بازسازی و تجهیز خوابگاه‌ها صورت گرفت.

مطیعی افزود: طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی در مهرماه ۹۸ پیشنهاد و زمستان همان سال تصویب شد همچنین در شهریورماه ۹۹ توسط هیأت امنا صندوق این طرح تصویب شد و فعالیت راه اندازی این طرح از اردیبهشت ماه کلیک خورد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اضافه کرد:برای طرح ارتقای خوابگاه‌ های دانشجویی حدود ۱۵ نشست با خیرین وزارت علوم و ۱۳ جلسه با خیرین در صندوق رفاه برگزار شد و در نشستی که با حضور وزیر و خیرین صورت گرفت، طرح‌های ارتقای تابستانه سال ۹۹ خوابگاه‌ها آغاز شد. صندوق رفاه دانشجویان سامانه سحر را در مسیر جذب و ساماندهی خیرین راه اندازی کرد.

وی ادامه داد: همچنین برای ساماندهی کمک خیرین آموزش عالی، سامانه حامیان رفاه دانشجویی راه‌اندازی شد در این طرح ۱۰۶ خوابگاه پیش بینی شد که مساحت آن ۲۵۶ هزار متر مربع است و اکنون ۸۳ مورد آن آماده افتتاح است. همچنین ۲۳ خوابگاه در حال تکمیل است که تا اواسط اسفند ماه سال جاری به بهره برداری می‌رسد و اگر نیمسال بعد شرایط کرونا مطلوب شود و دانشجویان بتوانند به دانشگاه بازگردند می‌توانند از دستاوردهای این طرح استفاده کنند.

وی ادامه داد: ظرفیت اسکان این خوابگاه‌ها در این طرح ۲۵ هزار و ۷۸۳ نفر است که اکنون ۱۷ هزار و ۵۲۸ نفر ظرفیت آماده بهره برداری است، همچنین میزان مشارکت دانشگاه‌ها در این طرح ۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان و میزان مشارکت خیرین نیز به همین میزان بوده است و سهم صندوق ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است که تا کنون خیرین ۱۷ میلیارد تومان منابع را تأمین کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان وزارت علوم آموزش عالی وزیر علوم ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خوابگاه های دانشجویی طرح ارتقای خوابگاه خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند

صابر علیدادی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان در نشست بررسی طرح‌های حوزه آبفا اندیمشک در محل فرمانداری این شهرستان گفت: طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک از جمله طرح‌های مهم آبرسانی در این شهرستان است که با بهره برداری از این طرح، فشار آب در مناطق مختلف شهر اندیمشک پایدار و نیاز آبی شهروندان به میزان قابل توجهی رفع می‌شود.

او با بیان اینکه احداث ۱۱ حلقه چاه جدید آب در این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است، افزود: ۲ حلقه چاه تاکنون احداث و تجهیز شده است و به زودی این طرح‌ها به بهره برداری می‌رسند.

آقای علیدادی با اشاره به نقش آفرینی قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در آبرسانی به مناطق روستایی اندیمشک ادامه داد: آبرسانی به مناطق روستایی این شهرستان از مجتمع آبرسانی امیرسیف تا مهرزیل (تاف آب) در حال انجام است که با اجرای این خط، آب تمام روستا‌های مسیر از مازو تا روستای کوثر و مگسان از محل تامین آب از چاه‌های سرنمک و درکول تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح‌های متعددی برای پایدارسازی آب در اندیمشک در حال اجرا و تکمیل است، یادآور شد: احداث مخازن ۳ هزار مترکعبی امیرسیف، ۲ هزار مترمکعبی شهر حسینیه، مخزن روستای بالا رود شمالی و همچنین طرح آبرسانی به شهر حسینیه از محل تاسیسات آبرسانی دوکوهه و خط انتقال از روستای بالارود شمالی به شهر حسینیه از جمله طرح‌هایی هستند که درصورت تکمیل، نیاز آبی این شهرستان را به میزان قابل توجهی رفع می‌کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: طرح بزرگ مخزن آب شهر آزادی به سرعت در حال تکمیل است و پیش بینی می‌شود تا پایان خرداد امسال به بهره برداری برسد همچنین طرح آبرسانی و اصلاح شبکه توزیع آب در شهر چم گلک نیز در مراحل نهایی تکمیل است.

او ادامه داد: عملیات اجرایی احداث خط انتقال از مجتمع آبرسانی اندیمشک به کوی لور به طول پنج کیلومتر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال آغاز شده است و این طرح شاخص نیز به زودی در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان، طرح بزرگ فاضلاب اندیمشک را یکی از طرح‌های مهم و اولویت دار دانست و گفت: تکمیل ایستگاه پمپاژ کوی شهدا، احداث تصفیه خانه فاضلاب و تکمیل شبکه دفع فاضلاب از جمله مهم‌ترین طرح‌های توسعه شبکه فاضلاب در اندیمشک است که امیدواریم با جذب اعتبار مورد نیاز، گامی مهم و بزرگ در این زمینه برداشته شود.

او با اشاره به پیشرفت اجرای طرح آبرسانی و فاضلاب مسکن ملی در شهر اندیمشک افزود: تکمیل و بهره برداری و رفع مشکل آب و فاضلاب طرح مسکن ملی در اندیمشک یک اولویت مهم است که بهره برداری از این طرح در کمترین زمان ممکن به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

علیدادی اضافه کرد: دولت سیزدهم به استان خوزستان و تقویت خدمات آب و فاضلاب در شهر‌های مختلف استان توجه ویژه دارد و اعتبارات مالی خوبی برای بهره برداری از این طرح‌ها اختصاص داده است تا پس از سال‌ها نیاز‌های این بخش برطرف شود.

طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیمشک با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی اهالی شهر‌های اندیمشک، حسینیه، بیدروبه، آزادی و چم گلک و ۲۰۰ روستا‌های تابعه شهرستان از طریق تلفیق آب زیرزمینی و آب سطحی رودخانه دز توسط سازمان آب و برق خوزستان برای افق سال ۱۴۲۵ طراحی و در حال اجرا است.

براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • بهره برداری از سدهای کمندان و تاج امیر در سال جاری
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری