Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: یکی از سیاست های ما این بوده که مجوز اولین دانشکده ایران شناسی را اخذ کردیم که در رفسنجان راه اندازی شده و در این رابطه نسبت به مجوز رشته گردشگری هم اقدام کرده ایم و سال آینده پذیرش دانشجو داریم.

دکتر"حسن رنجبرعسکری" شامگاه 6 بهمن ماه در مراسم امضای تفاهمنامه گردشگری شهرستان رفسنجان اظهار کرد: دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان‌ در سال ۱۳۷۰ در دو رشته آموزشی فعالیت های پژوهشی خود را آغاز کرده و در حال حاضر بالای ۱۰۰ رشته در مقاطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو پذیرش می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه ۲۷۷ عضو هیئت علمی در دانشگاه و ۸۰۰۰ نفر دانشجو داریم.

وی افزود: دانشگاه ولی عصر رفسنجان مسیر فعالیت های خود را در راستای راه اندازی مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده و ادامه می دهد و بالای ۷۰ شرکت در دانشگاه ولی عصر وجود دارد و در اوج بحران کرونا الکل و مواد صدعفونی موردنیاز شهر را تامین و تولید کرد.

رییس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری شهید ستاری در رفسنجان، بیان کرد: رفسنجان به عنوان قطب‌ نوآوری و شکوفایی است اخیرا هم مجوز راه اندازی مرکز نوآوری فرهنگی و صنایع خلاق را از وزارت علوم اخذ کردیم و در زمینه بحث های فرهنگی قدم برمی داریم.

وی اظهار کرد: یکی از سیاست های ما این بوده که مجوز اولین دانشکده ایران شناسی را اخذ کردیم که در رفسنجان راه اندازی شده و در این رابطه نسبت به مجوز رشته گردشگری هم اقدام کرده ایم و سال آینده پذیرش دانشجو داریم.

به گزارش ایسنا، تفاهمنامه گردشگری شهرستان رفسنجان بین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، فرمانداری رفسنجان، مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان و انجمن مردم نهاد فرهنگپویان منعقد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در حاشیه امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: این تفاهمنامه با هدف توسعه فعالیت های گردشگری شهرستان رفسنجان، سرمایه گذاری، تحقیق و مطالعه، پژوهش، توانمندسازی محیط ها در راستای توسعه فعالیتهای مختلف گردشگری امضا شد.

"فریدون فعالی" افزود: استان کرمان ظرفیت های گردشگری خیلی خوبی دارد و متناسب با این ظرفیتها باید از آنها استفاده کرد. توانمندسازی محیط بحث نخست است، دره راگه فضای طبیعی خوبی برای گردشگری است اما زیرساخت لازم را ندارد باید این زیرساخت ها را فراهم کرد لذا مطالعات و برنامه ریزی لازم دارد که این اتفاقات باید بیفتد که در قالب همین تفاهم نامه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دانشگاه ولی عصر راه اندازی عصر عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی