Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی سالاری در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید پیش از ظهر سه شنبه در سالن جلسات استانداری اظهار کرد: است تاکنون ۳۲ میلیارد از کارگاه‌های مختلف در سطح کشور طلب داریم و اگر بتوانیم این مبلغ را دریافت کنیم می‌توانیم تا مدت دو سال ۱۵ درصد حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور اذعان کرد: استان قزوین در جایگاهی است که با حضور مدیران و مسئولان فعال سابق و امروزی با کمترین حمایت بیشترین کارکرد را داشته که طبق برنامه‌ریزی‌ها و تصمیمات انجام شده پیش از آغاز سال جدید اقدامات چشم‌گیری اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول ابراز کرد: برنامهٔ سازمان تأمین اجتماعی کشور به‌گونه‌ای است که منابع آن از طریق وصول‌های کارفرما و کارگر دریافت می‌شود و در حال حاضر حدود ۴۶ میلیون جمعیت را تحت پوشش خود قرار داده که نسبت به تعهدات خود وظایفی را نیز به عهده دارد.

وی گفت: دو اصل مهمی که لازم است سازمان تأمین اجتماعی نسبت به تعهدات خود اعمال کند استفاده صحیح از منابع و کافی بودن حق دریافتی بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.

حدود ۱۱ میلیون جمعیت از سازمان تأمین اجتماعی حقوق می‌گیرند

سالاری تصریح کرد: حدود ۱۱ میلیون جمعیت از سازمان تأمین اجتماعی حقوق می‌گیرند و دریافت به‌موقع حقوق این افراد برای ما بسیار حائز اهمیت است به‌گونه‌ای که تأخیر چندساعته در پرداخت حقوق این اشخاص می‌تواند اسباب نگرانی و دغدغه شود و در این خصوص بارها پیش آمده که ما برای جلوگیری از تأخیر پرداخت حقوق بازنشستگان، مستمری‌بگیران، ازکارافتادگان و دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری وام‌های چندروزه دریافت می‌کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر در نظر داریم تا با حذف دفترچه بیمه خدمات درمانی، مراجعین بتوانند با ارائه کد ملی خدمات درمانی دریافت کنند و با این کار تسریع بیشتری در امور درمانی انجام خواهد شد.

این مقام مسئول ابراز کرد: نسخه الکترونیکی جایگزینی برای دفترچه‌های بیمه تأمین اجتماعی به‌صورت افلاین بوده تا در تمام شرایط برای مراجعین کارآمد باشد.

وی افزود: با توجه به آنچه که در تعهدات ما مطرح شده حقوق بازنشستگان باید حداقل زندگی راحتی را برای فرد رقم بزند و حداقل تأمین‌کننده نیازهای اساسی باشد.

سالاری تأکید کرد: افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی نباید نگران تأمین هزینه‌های ناگهانی درمان، ازدواج و تحصیل فرزندان باشند و این جزئی از تعهدات ما است که بتوانیم در عرصه‌های مختلف نیز این افراد تحت پوشش را حمایت کنیم، اگر در این امر کوتاه کنیم شاهد آسیب افراد خواهیم بود.

این مسئول عنوان کرد: حمایت و پوشش از ۶۶ میلیون نفر، نیازمند همکاری و همراهی نهادهای مختلف است و ما برای تصویب برخی از قوانین و مصوبات نیازمند همکاری نمایندگان مجلس برای خدمت‌رسانی بهتر نیز هستیم.

میزان افراد تحت پوشش بیمه در کشور ۵۳ درصد است

وی ادامه داد: میزان افراد تحت پوشش بیمه در استان قزوین ۶۳ و در سطح کشور حدود ۵۳ درصد است که نسبت بیمه‌شدگان استان قزوین به بیمه‌شدگان سطح ملی با توجه به صنعتی بودن و وجود واحدهای تولیدی بیشتر است.

سالاری گفت: اگر نتوانیم خدمات خوبی را در اختیار کارگران قرار دهیم و کارگران و کارفرمایان را با توجه به شرایط سخت معیشتی دچار دغدغه کنیم یعنی نتوانسته‌ایم مسئولیت خود را به‌خوبی انجام دهیم.

وی گفت: در حال حاضر سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بازنشسته تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند که با خانواده آن‌ها به ۱۱ میلیون نفر تحت پوشش قرارگرفته‌اند.

وی تصریح کرد: مستمری‌بگیران در سطح استان قزوین حدود ۹۴ هزار نفر هستند که ما در تلاشیم تا تعهدات خود را نسبت به این افراد به نحو بهتری انجام دهیم.

سالاری عنوان کرد: مطالبهٔ افزایش حقوق بازنشستگان مطالبهٔ به حقی است که حتماً باید اعمال شود.

وی افزود: با افزایش حقوقی که در مرداد ماه صورت گرفت می‌توان گفت ما از اسفند سال گذشته تا مردادماه سال جاری ۴۹ درصد افزایش حقوق داشتیم که این افزایش با توجه به شاخصه‌هایی که اعمال شده بود نسبت به تمام افراد یکسان نبود و دلیل آن به میزان تعداد سال‌های فعالیت برای ضریب درصد حقوق و میزان حقوق در زمان بازنشستگی نسبت به حداقل حقوق و میزان تحلیل آن نیز ارتباط داشت.

این مسئول بیان کرد: پیش‌بینی ما برای افزایش حقوق کارمندی‌ها و بازنشستگان حداقل ۲۵ درصد خواهد بود.

وی با اشاره ساخت اماکن درمانی در استان قزوین عنوان کرد: شرایط اهدا تجهیزات بیمارستانی و زمین درمانگاه به استان را داریم و در صورت نیاز قابلیت ابلاغ بودجه به کارفرمایان بومی برای اجرایی پروژه‌های عمرانی و نوسازی را ابلاغ می‌کنیم.

سالاری تصریح کرد: طبق تفاهم‌نامه‌های انجام‌شده در تلاشیم تا شهرستان‌هایی که به بیمارستان مجهز نیستند بتوانند از بیمارستان دولتی و دانشگاهی استفاده کنند از سوی دیگر افراد می‌توانند در بیمارستان‌های دولتی از دستگاه پروتز استفاده کرده و بر اساس میزان قیمت هر دستگاه هزینه را از بیمه دریافت کنند.

وی ادامه داد: پرداخت هزینهٔ کامل بیماران خاص که بیش از ۵۰ نوع بیماری هستند نیز توسط بیمه تأمین اجتماعی پیش از آغاز سال جدید اجرایی می‌شود.

سالاری گفت: در خصوص بیمارستان رحیمیان نیز باید گفت که ما آمادگی کامل برای ارائه تجهیزات این بیمارستان را داریم و طبق مصوبات، اعتبار ۱۶ تخت بیماران اعصاب و روان و سایر تجهیزات موردنیاز نیز به عهده ما است.

وی در پایان بیان کرد: در تلاشیم تا از افراد برجسته و شایستهٔ اتاق ایران را به‌عنوان نمایندگان خود استفاده کنیم و در همه حال پذیرای مطالبات مردمی و مسئولین جهت ارائهٔ راهکارها و انتقادات برای خدمت بهتر به مردم هستیم.

کد خبر 5131521

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی سالاری قزوین سازمان تامین اجتماعی بازنشستگان مستمری بگیران ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر گرگان کرمانشاه شیوع کرونا شیراز شهرکرد شهرستان کرج بارش برف آلودگی هوا مشهد سازمان تأمین اجتماعی حقوق بازنشستگان افراد تحت پوشش افزایش حقوق استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟

نمایندگان در جلسه علنی (یکشنبه ۲۸ آبان سال گذشته) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه قانون برنامه هفتم توسعه، با بند الحاقی ماده ۲۹ این لایحه با ۱۲۷ رأی موافق، ۷۸ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۴ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

به گزارش «زی‌سان»، براساس بند الحاقی ماده ۲۹ لایحه یادشده؛ به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله:

۱- بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌گردد.

۲- بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.

۳- بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.

۴- بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.

۵- بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

تبصره ۱ – اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.

تبصره ۲ – اصلاحات فوق در قوانین صندوق‌های بازنشستگی به استثنای صندوق‌هایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آنها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال می‌گردد.

تبصره ۳ – ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.

تبصره ۴ – اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاه‌های ذی ربط میتوانند بدون نیاز زمان‌های مذکور در بند‌های (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.

تبصره ۵ – چنانچه دستگاه‌ها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد میتوانند بدون لحاظ زمان‌های مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.

تبصره ۶ – افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بند‌های (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

همچنین با نظر محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، بند (خ) ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه مغایر با اصل ۸۵ قانون اساسی تشخیص داده شد و حذف گردید.

براساس بند (خ) حذف شده ماده ۲۹ لایحه مذکور؛ به منظور ایجاد نظام تأمین اجتماعی پایدار و تضمین حقوق بیمه شدگان جدید از ابتدای اجرای برنامه، نظام تأمین اجتماعی بیمه شدگان جدیدالورود بر اساس اصول ذیل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان و دستگاه‌های ذیربط تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تعیین شرط سن ۶۵ سال برای مرد و ۶۰ سال برای زن و سابقه بازنشستگی ۳۵ سال برای مرد و ۳۰ سال برای زن؛ مستخدمین موجود با رضایت کتبی خود نیز می‌توانند مشمول حکم این جزء قرار گیرند.

صدور احکام سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری با اعمال ضریب ۲۰ درصد افزایش

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام افزایش ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق پس از تصویب‌نامه هیات وزیران خبر داد.

رضا فیضی نژاد افزود: در اجرای تصویب نامه شماره ۳۰۳۴ در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ هیات وزیران، برای یک میلیون و ۷۳۵ هزار نفر بازنشسته و موظفان تحت پوشش این صندوق، احکام حقوق با ضریب ۲۰ درصد صادر شده است.

مطابق بند الحاقی ۱ ماده (۲۹) قانون برنامه هفتم توسعه: «به منظور عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب سازی حقوق بازنشستگان با ۰درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به عمل آورد.

از اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه چه خبر؟

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم اجرای بند «یک» الحاقی ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه توسط صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: لازمه اجرای متناسب سازی، به‌خصوص ماده ۲۹ قانون برنامه، «تهیه آیین نامه و تعیین ساز و کار اجرایی آن توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه» و ابلاغ آن به صندوق بازنشستگی کشوری است.

معاون صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: تهیه و تدوین پیش‌نویس آیین‌نامه مربوط به اجرای متناسب‌سازی در برنامه هفتم توسعه، با محوریت سازمان اداری استخدامی و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط در مرحله ویرایش نهایی است.

منبع: ایرنا

tags # بازنشستگان ، تامین اجتماعی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد