Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@07:27:48 GMT

بهترین زمان برای تشخیص سرطان سینه در زنان

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۸۹۳۶

بهترین زمان برای تشخیص سرطان سینه در زنان

زهرا قهرمانی متخصص رادیولوژی، فلوشیپ برست ظهر امروز (۷ بهمن‌ماه) در وبینار آموزشی غربالگری، تشخیص زودهنگام و پیشگیری از سرطان‌های شایع، در رابطه با سرطان سینه که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: ریسک ابتلا به سرطان سینه در خانم‌های زیر ۴۰ سال با ورزش منظم هفته‌ای حداقل ۴ ساعت را، حدود ۶۰ درصد کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه ماموگرافی به تشخیص زودهنگام سرطان سینه کمک بسیاری می‌کند، بنابراین خانم‌های بالای ۴۰ سال ماموگرافی انجام داده و نگران اشعه آن نباشند، افزود: اولین اقدام برای خانم‌های زیر ۴۰ سال که با شکایت از توده‌ای داخل سینه خود به پزشک مراجعه می‌کنند، انجام سونوگرافی است و در صورت مشاهده ضایعه در سینه، ماموگرافی انجام می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه افراد دارای سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان سینه، ریسک بیشتری در ابتلا به این بیماری دارند، تصریح کرد: این افراد باید به صورت مرتب توسط پزشک متخصص معاینه شوند و ۱۰ سال زودتر از تشخیص فرد مبتلا در خانواده غربالگری را آغاز کنند.

متخصص رادیولوژی، فلوشیپ برست با اشاره به اینکه با تشخیص زودهنگام سرطان سینه، جان فردی نجات پیدا می‌کند، ادامه داد: خانم‌های بالای ۴۰ سال باید برای پیشگیری از سرطان سینه به صورت مرتب از طریق ماموگرافی غربالگری شوند، زیرا هیچ روشی جایگزین ماموگرافی نیست.

قهرمانی در رابطه با بهترین زمان معاینه برای تشخیص سرطان سینه، اظهار کرد: طلایی‌ترین زمان معاینه برای تشخیص سرطان سینه، روز ۶ تا ۱۲ سیکل قاعدگی (پس از پایان دوران قاعدگی و پس از تخمک‌گذاری) است، زیرا در این بازه زمانی اثر پروژسترون را نداریم.

وی با بیان اینکه پزشکان باید تنها به ترشحات سینه اعم از خون روشن، ترشحات اشک چشم و شفافیت سرم سینه توجه کنند، خاطرنشان کرد: بیماران باید عکس‌های ماموگرافی و مدارک بیماری خود را نگه داشته و اصلاً دور نیندازند، زیرا پزشکان برای درمان به همه آنان احتیاج دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرطان سینه پارسی خبر سرطان سرطان سینه ۴۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت