Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از داوران جایزه ترانه جشنواره موسیقی فجر: در سالی که گذشت بسیاری از ترانه‌هایی را که منتشر شدند گوش کردم و به جرات می‌توانم بگویم شاید ۵ یا ۶ ترانه قابل قبول شنیدم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «اسماعیل امینی» شاعر و داور جایزه ترانه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر ضمن تشریح داوری های این بخش اظهار داشت: جشنواره موسیقی فجر می تواند جوایزی از نگاه منتقدان و مخاطبان داشته باشد و ارتقای کیفی ترانه ها باید از دورن جامعه هنری آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل امینی داور جایزه ترانه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر معتقد است که جشنواره موسیقی فجر می تواند در هر بخش هیات داوران متعدد داشته باشد تا الگوهای موفق بیشتری به هنرمندان برای ارتقای کیفی آثارشان معرفی شود.

*کار جشنواره صرفا جریان سازی نیست

امینی با بیان این مساله که کار جشنواره موسیقی صرفا جریان سازی نیست، افزود: می توان جوایز مختلفی در هر بخش مثلا از دید مخاطبان، منتقدان، فعالان بازار موسیقی و غیره اعلام شود تا طیف های مختلفی بتوانند در داوری ها شرکت کنند.

*ترانه هنری بینارشته ای است

وی ادامه داد: ترانه زیاد با ادبیات ارتباط مستقیم ندارد و یک هنر بین رشته ای محسوب می شود. به هر حال سبقه هنری دارد ولی به دلیل اینکه بخش عمده ای از آن آگاهانه و از پیش اندیشیده شده  و در تعامل با بخش های دیگر مثل تنظیم، خوانندگی و اقتصاد است، خیلی هنر خالص محسوب نمی شود.

امینی افزود: برای ارتقای کیفی ترانه ها باید آموزش و پژوهش داشته باشیم و این اتفاق باید از دورن خود جامعه هنری آغاز شود و گرنه بخش های دولتی و اقتصادی شاید نتوانند در این عرصه تاثیرگذار باشند. 

*ترانه نباید مملو از حرف های بزرگ فلسفی و عرفانی باشد

این عضو هیات داوران جایزه ترانه جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: در سالی که گذشت بسیاری از ترانه هایی را که منتشر شدند گوش کردم و به جرات می توانم بگویم شاید ۵ یا ۶ ترانه خوب و قابل قبول را شنیدم. این در حالی بود که حتی بعضی از خوانندگانی که شعرهای بزرگان ادبیات مثل حافظ، مولوی و سایر شعرا را خواندند نیز سرشار از غلط خوانی بودند.

وی گفت: ترانه نباید مملو از حرف های بزرگ فلسفی و عرفانی باشد و می تواند همین مفاهیمی که در زندگی عادی با آن مواجهیم را بیان کند و این گونه می تواند تاثیرگذار باشد. ترانه ای که مصداق زندگی انسانی نباشد، ترانه نیست.

جایزه ترانه در سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر برگزار می شود و برگزیدگان ترانه معرفی خواهند شد.

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از بیست و هشتم بهمن تا سوم اسفندماه سال جاری به صورت حضوری و غیر حضوری در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی با حضور گروه هایی از سه ژانر موسیقی کلاسیک ایرانی، موسیقی نواحی و کلاسیک غربی از منتخبین و مدعووین گروه های داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره موسیقی فجر اسماعیل امینی ترانه سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر جایزه ترانه ترانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران

  ایوب کرد تمینی  بیان کرد: در واپسین روزهای هفته سلامت کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت سیب و سوران جهت برپایی ایستگاه سلامت برای کارکنان و ارباب رجویان بانک ملی شهر سوران با هدف توانمندسازی مردم درخصوص حفظ و ارتقاء سلامت خود اقدام کردند.
 
وی افزود: شاخص سواد سلامت به‌عنوان یکی از عوامل مهم اجتماعی مؤثر بر سلامت است و آگاه‌سازی مردم از حقوق و مسؤلیت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت محیط‌های ارائه مراقبت‌های سلامت در امر خود مراقبتی فردی و سازمانی، با تحقق رویکرد جامعه و انسان سالم صورت خواهد گرفت.
 
زیبا اربابی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت در این رابطه گفت: افزایش آگاهی و مسئولیت‌پذیری افراد جامعه با استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و رسانه‌ای بر بخش سلامت باید هدفمند باشد و لازم است که مردم به‌عنوان منابع اصلی سلامت، در حوزه خود مراقبتی توانمند شده و کنترل بیشتری بر سلامت خود، خانواده و جامعه داشته باشند.
 
 وی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی در حوزه سلامت، یک امر مستمر است و صرفاً مناسبتی و در هفته سلامت نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • بن استیلر به شبکه تهران می‌آید
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس