Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: حدود هزار و ۹۰۰ موبایل و تبلت بین دانش‌آموزان نیازمند مناطق مختلف استان توزیع شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد،  در روزهای گذشته برخی از مردم چهارمحال و بختیاری گلایه از اخذ هزینه توسط مدارس هیئت‌امنایی داشتند که به همین جهت موضوع را از مدیرکل آموزش و پرورش استان بررسی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرحناز قائدامینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، درخصوص اخذ هزینه‌ در مدارس هیأت‌امنایی اظهار داشت: مدارس هیأت‌امنایی شیوه‌نامه خاصی دارند که براساس آن هیأت‌امنا متشکل از 11نفر اعم از کادر اداری و آموزشی مدرسه، نماینده انجمن اولیا، خیّرین، معتمدین محل و کسانی که به امر تعلیم و تربیت آشنایی دارند حضور یافته و براساس نیاز آموزشی، تربیتی و فرهنگی دانش‌آموزان تصمیم به برگزاری برنامه‌هایی می‌کنند.

وی افزود: این برنامه‌های مافوق که به‌عنوان مثال کلاس‌های تقویتی، کلاس‌های فرهنگی و هنری، تربیتی و بازدیدهای علمی و آموزشی هستند دربرگیرنده‌ هزینه‌هایی است که این هزینه در استان ما بین 150 تا 250 هزار تومان است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هزینه لازم برای کلاس‌های فوق‌برنامه پس از مشخص شدن در هیأت‌امنای مدرسه به شورای آموزش و پرورش ارائه و مصوب می‌شود،  عنوان داشت: در صورتی که همان محتوای آموزشی که در مدارس عادی تدریس شود در مدارس هیأت‌امنایی هم تدریس شود و برنامه‌های فوق‌برنامه اجرا نشود هیچ هزینه‌ای اخذ نمی‌شود و این هزینه شامل ساعات تدریس معلم نیز می‌شود.

زنگ انقلاب مدارس ورامین در فضای مجازی نواخته می‌شوداستقبال خانواده‌های گلستانی از آموزش حضوری در مدارس / پروتکل‌های بهداشتی سخت‌گیرانه اعمال می‌شودتخصیص بودجه برای "کمک به مدارس غیردولتی" در اولویت بالاتری از تربیت‌معلم قرار دارد!!

قائدامینی ادامه داد: در ایام شیوع کرونا ساعات تدریس معلم کاسته نشده و محاسبه می‌شود، علاوه بر آن هزینه مدرسه به دلیل فراهم کردن زمینه‌هایی برای تدریس آنلاین افزایش یافته و این هزینه فقط مربوط به اینترنت نیست.

وی با اشاره به نحوه ادامه فعالیت مدارس در زمان کاهش نسبی کرونا اعلام کرد: در مناطق وضعیت زرد و آبی مدارس پایه اول و دوم ابتدایی می‌توانند به صورت حضوری آموزش‌ها را دنبال کنند و دروس مهارتی‌، شایستگی‌ها، کارآموزی و کارورزی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش نیز به صورت حضوری ارائه می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مدارسی که کمتر از 50 نفر دانش‌آموز دارند می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تعداد حداکثر 10 نفر در هر کلاس، آموزش حضوری داشته باشند.

قائدامینی گفت: در مناطقی که زیرساخت‌های آموزشی کم و شیوع بیماری نیز کمتر است آموزش به صورت حضوری و در مناطق پرجمعیت با زیرساخت‌های مناسب عمدتاً کلاس‌ها به صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امتحانات نیم‌سال اول به صورت غیرحضوری برگزار شد و فقط در پایه‌های نهم و دوازدهم که آزمون‌های پایانی از سال گذشته داشتند امتحانات حضوری برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ضمن اشاره به توزیع حدود هزار و 900 موبایل و تبلت بین دانش‌آموزان مناطق مختلف استان تشریح کرد: این اقلام از طریق کمک‌های خيّری، ارگان‌ها و نهادهای مختلف تهیه شد همچنین60 میلیون تومان کمک‌هزینه خرید موبایل و تبلت به اولیای دانش‌آموزان اعطا شد.

انتهای پیام/7540/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری موبایل و تبلت کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش در یک گفت‌وگوی تلفنی با موضوع راه‌اندازی مدارس سمپاد در مناطق عشایری گفت: یكی از مهم‌ترین حوزه‌های تمركز وزارت آموزش‌وپرورش موضوع توسعه عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس است.

وی افزود: به‌خصوص در مدارس سمپاد كه بخشی از مدارس دولتی ما را تشكیل می‌دهند موضوع بسط عدالت تربیتی اهمیت دارد. توجه به همه دانش‌آموزان اهمیت دارد و دسترسی به مدارس با كیفیت برای همه دانش‌آموزان باید فراهم شود.

حسینی اظهار كرد: سازمانی به نام سازمان سمپاد داریم كه برای دانش‌آموزان تیزهوش كار برنامه‌ریزی درسی را به صورت اختصاصی انجام می‌دهد. ما با همكاری سازمان پرورش استعدادهای درخشان یا سمپاد شرایطی را فراهم كردیم كه برای مناطق عشایری به‌ویژه بتوانیم تلاش كنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار كرد: راه‌اندازی مدارس سمپاد به این شكل است كه حداقل باید سه هزار دانش‌آموز در پایش وجود داشته باشد كه برای راه‌اندازی مدرسه سمپاد مجوز داده شود.

او افزود: ما در بیست‌وشش استان دانش‌آموزان عشایری داریم كه در دوازده استان ادارات مستقلی هستند كه حوزه عشایر را پیگیری می‌کنند. در بقیه استان‌ها نیز واحدی موضوع مربوط به دانش‌آموزان عشایری را پیگیری می‌کند.

معاون آموزش ابتدایی خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی بیشترین جمعیت دانش‌آموزان در حوزه عشایر را دارد. سه استان بیشترین جمعیت دانش‌آموزان عشایری را دارند كه استان خوزستان و استان گلستان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. معمولاً از هر هزار نفر بیست‌وسه نفر از دانش‌آموزان تیزهوش هستند.

حسینی گفت: ما باید جمعیت دانش‌آموزی حداقلی داشته باشیم تا شرایط را برای آنها فراهم كنیم. ما نیاز به واحد شبانه‌روزی آموزشی داریم. استان آذربایجان غربی امسال توانست این شرایط را فراهم كند. دو استان دیگر برای سال بعد می‌توانند آماده شده و از تجربه استان آذربایجان غربی استفاده كنند. هدف ما این است كه ظرفیت را برای رشد استعدادها فراهم كنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود