Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شهرک های صنعتی شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال تعداد واحدهای راکد کشور نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به راه اندازی کلینیک صنعت در تمام استان های کشور، افزود: در این کلینیک ها، مشاوران مجربی به کار گرفته شده اند تا با ورود به واحدهای راکد و نیمه راکد شده، موانع و مشکلات موجود بر سر راه این واحدها را بررسی و نسبت به رفع آن راهکار بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولیان گفت: تلاش اصلی ما بر احیای واحدهای راکد و نیمه راکد و شناسایی سرمایه گذاران خوب متمرکز است و برنامه جدیدی را آغاز کرده ایم تا از وقتی زمین را به متقاضیان این بخش واگذار می کنیم، تا زمان بهره برداری و بعد از آن همراه واحدهای تولیدی باشیم تا آنان کار خود را به خوبی انجام دهند.

معاون وزیر صمت گفت: اینک به دنبال توسعه صنعتی هستیم و امسال با کمک دولت و مجلس برنامه خوبی برای تامین زیرساخت های این بخش داریم و در قالب کلینیک صنعت، واحدهای راکد و نیمه راکد شهرک های صنعتی کشور را شناسایی و به چرخه تولید بازمی گردانیم.

وی با اشاره به تاثیر منفی کرونا بر صادرات کشور، گفت: شیوع کرونا موجب شده میزان تقاضا برای کالاهای صادراتی کاهش یابد و همین امر بر صادرات کالا تاثیر منفی گذاشته است که البته در نیمه دوم سال وضعیت بهبود یافته و میزان صادرات کشور رشد مطلوبی خواهد کرد.

رسولیان عوامل زیادی را در کاهش صادرات کشور تاثیرگذار خواند و افزود: بخش زیادی از کاهش صادرات مربوط به تحریم ها است که موانعی را در حوزه صادرات ما ایجاد کرده است.

وی که از ناحیه صنعتی امیرآباد شیروان دیدن کرده بود، در خصوص این ناحیه گفت: در این منطقه واحدهای خوبی مستقر شده اند که نیازمند زمین برای توسعه آن هستیم و اگر نتوانیم مشکل افزایش قیمت زمین در این منطقه را برای سرمایه گذاران حل کنیم، ناگزیر خواهیم شد برای تامین نیازهای صنعتی شهرستان، ناحیه صنعتی دیگری را در شهرستان تعریف کنیم.

شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا تحریم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات خراسان شمالی علی رسولیان شیروان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تحریم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ویروس کرونا تحریم سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران توسعه صادرات خراسان شمالی شیروان اخبار کنکور واحدهای راکد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ایرانی شامگاه چهارشنبه در جلسه وبینار بررسی تامین ارز واحدهای صنعتی اردبیل اظهار کرد: برای تولید کننده واقعی در اردبیل امکانات فراهم است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع تامین ارز مورد نیاز واحدهای صنعتی برای تهیه مواد اولیه، قطعات مصرفی و ماشین آلات در سال جهش تولید به ویژه تولید کالاهای صادراتی اداره کل صمت پیگیری و اقدامات لازم را به عمل می آورد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: برای رفع مشکلات احتمالی واحدهای صنعتی استان جلسات مستمری را برگزار می کنیم تا با برنامه ریزی و مشورت مسائل و مشکلات را حل کنیم.

ایرانی با تاکید بر تحقق ارتقای جهش صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: نشست صمیمی با صاحبان صنایع و پیگیری مشکلات فعالان اقتصادی استان در دستور کار است و با حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و همفکری مجموعه صنعت، معدن و تجارت با بخش خصوصی برای گسترش تولیدات و افزایش اشتغال پایدار و توسعه صادرات تلاش می کنیم.

وی با اشاره بر تلاش و برنامه ریزی مدون مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان، برای توسعه فعالیت‌های تولیدی صنعتی و تجاری گفت: به صورت هفتگی با تشکیل کارگروه تسهیل و برگزاری نشست های صمیمی با مدیران واحدهای تولیدی بازدید دوره ای و مستمراز واحدهای صنعتی و احصای مشکلات مجموعه های تولیدی به دنبال رفع موانع احتمالی تولید و تسهیل امر سرمایه گذاری در استان هستیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: با افزایش میزان صادرات استان، میزان تخصیص ارز نیز افزایش خواهد یافت که مدیران واحدهای تولیدی باید در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.

کد خبر 6088175

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت