Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت مخابرات ایران اعلام کرده که با رشد هزینه نیروی انسانی و تجهیزات در مقایسه با درآمد شرکت، سودآوری این شرکت به ازای دارایی در سال ۱۳۹۸، یک درصد بوده و در شش ماه اول سال ۱۳۹۹ به زیان تبدیل شده و برای نجات از این شرایط، لازم است تعرفه‌ها بعد از ۱۷ سال راکد ماندن، افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، شرکت مخابرات ایران اعلام کرده که اهمیت ارتباط با مشتریان و ایجاد یکپارچگی درون سازمان، از بدیهیات بازار رقابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قرن بیست‌ویکم، بهره‌گیری بهینه و اثربخش از فناوری اطلاعات به یکی از شاخص‌های اصلی و کلیدی موفقیت بنگاه‌های موفق جهان تبدیل شده است. در دنیای ‌کسب‌وکار امروز که مشتریان با وجود رقبا و محصولات بسیار متعدد از حق انتخاب بسیار متنوعی برخوردارند، دیگر اتکاء به روش‌های سنتی و قدیمی بازاریابی و فروش راهگشا نخواهد بود. براین اساس تمامی شرکت‌ها و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی با اتکا به ابزارهای فناوری نوین، می‌توانند در بازار رقابت مشتری را که حق انتخاب دارد، به سوی خود سوق دهند.

بر این اساس شرکت مخابرات ایران نیز از این فضای رقابت مستثنی نیست و باید بدون کمترین تعللی سهم بازار را از آن خود کند و یا آنچنان در این فضای رقابتی مقاوم باشد که این سهم را از دست ندهد. اما آنچه شرکت مخابرات ایران را در این بازار رقابتی یک قدم جلوتر از سایر رقبا نگه داشته، ویژگی‌ها و توانمندی‌هایی است که این شرکت از ابتدا در کشور و در میان سایر اپراتورهای ارتباطی داشته است.

بستر ارتباطی اصلی حاضر در مناطق کمتر برخوردار و روستاها، محور اصلی ایجاد شبکه ملی اطلاعات در بخش زیرساخت، پیشران توسعه دانش ارتباطات در کشور، موتور محرک اقتصاد دیجیتال و افزایش بهره‌وری در سطح ملی و ارایه خدمات ارتباطی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به تمامی خانوارها، شرکت‌ها و دستگاه‌ها از جمله ویژگی‌هایی است که اهمیت شرکت مخابرات ایران در کشور را نشان می‌دهد.

این شرکت، همچنین با پرداخت سالانه حدود ۱۲هزار میلیارد تومان به دولت، اشتغالزایی مستقیم برای بیش از ۷۰ هزار نفر و اشتغال‌زایی غیرمستقیم برای بیش از ۳۰۰ هزار نفر، به عنوان پیشران در حوزه خرید و حمایت از تولید داخل و شبکه مادر ارتباطی به عنوان بستری برای تمامی شرکت‌ها در زنجیره ارزش صنعت نیز هست. با ویژگی‌هایی که بر اهمیت شرکت مخابرات ایران به عنوان مهمترین اپراتور ارتباطی کشور تاکید می‌کند، این شرکت در حال حاضر با مشکل اساسی زیان‌دهی و عدم توسعه مواجه است.

در حال حاضر، روند حاشیه سود شرکت مخابرات ایران، در بخش تلفن ثابت، به علت تورم و عدم تناسب تعرفه‌ها نزولی است. سودآوری مخابرات بخش ثابت به ازای دارایی در سال ۱۳۹۸، یک درصد بوده است یعنی به ازای هر صد تومان دارایی، تنها یک تومان سود عاید شرکت مخابرات ایران شده که این عدد در شش ماه اول سال ۹۹ به زیان تبدیل شده است.

بنا بر اعلام شرکت مخابرات ایران در حال حاضر این شرکت با کاهش درآمد تلفن ثابت نسبت به ۱۷ سال گذشته، مواجه است زیرا علی‌رغم تورم بالا در کشور، درآمد مکالمه تلفن ثابت سالانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان کاهش نسبت به سال ۱۳۹۱ و درآمد کل تلفن ثابت سالانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان کاهش نسبت به سال ۱۳۹۱، را نشان می‌دهد. این موضوع ناشی از سیاست‌گذاری‌های مبتنی بر کاهش تعرفه در زمان اوج تورم است. اما شرکت مخابرات ایران در این مدت، با شتاب بیشتر هزینه و افزایش شدید حقوق  و دستمزد مواجه شده است. عدد حقوق و دستمزد و مستمری سال ۱۳۹۹ شرکت نیز، با توجه به مصوبات، ۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

آمار درصدهای رشد افسارگسیخته از هزینه نیروی انسانی و تجهیزات، نشان‌دهنده این است که نرخ رشد هزینه تقریبا از نرخ رشد درآمد بیشتر است و این بدان معناست که در بلندمدت شرکت مخابرات دچار بحران مدیریت مالی خواهد شد، لذا اولین و مهمترین بخشی که از این موضوع آسیب خواهد دید، کیفیت خدمات و توسعه ارتباطات خواهد بود. در چنین شرایطی آنچه می‌تواند این اپراتور را نجات دهد، افزایش منطقی تعرفه‌ها بعد از ۱۷ سال راکد ماندن است. این کمترین کاریست که نظام حاکمیت کشور نه برای کمک به یک اپراتور مخابراتی و ارتباطی در کشور بلکه برای ارایه خدمات با کیفیت به مردم و توسعه ارتباطات‌، انجام می‌دهد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی شرکت مخابرات ایران ایسنا رپرتاژ آگهی مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی شرکت مخابرات ایران تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند

 مجتبی زاده‌میر بیان کرد: امنیت اقتصادی هر کشوری به دست کارگران آن است، در فرهنگ اسلام به کار و کارگر بسیار پرداخته شده است و پیامبر اکرم (ص) دست کارگران را بوسه می‌زدند و به کارگران افتخار می‌کرد و این به‌نوعی تأکید به اهمیت ارزش کار و کارگر در فرهنگ اسلام است.

 وی افزود: کارگران از ابتدای انقلاب اسلامی باعث تداوم نظام جمهوری اسلامی ایران شده‌اند و ثابت کردند که مهم‌ترین و وفادارترین رکن نظام انقلاب اسلامی ایران هستند و زمانی که کشور درگیر جنگ بود، کارگران بود پشت نظام ایستادند.
 
 زاده‌میر تصریح کرد: رهبر انقلاب همچنین جامعه کارگری ایران را طبقه بااخلاص، مؤمن، صادق و زحمت‌کش و از بزرگ‌ترین ثروت‌های کشور می‌دانند و از بالاتر بودن توانایی‌ها و برجستگی‌های کارگر ایرانی از متوسط دنیا سخن می‌گویند.

 رئیس اداره کار و تعاون شهرستان زابل تأکید کرد: روز جهانی کارگر را فرصتی دانست برای ارج‌نهادن و تجلیل از خدمات ارزنده کارگران شریفی که در راستای آبادانی میهن و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌کنند.

 وی با اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر در شهرستان زابل ادامه داد: ستاد تشکیل گرامیداشت هفته کار و کارگر، غبارروبی گلزار شهدای زابل، نصب بنر و پرچم به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در سطح کارگاه‌های شهرستان، اهدای خون توسط کارگران، دیدار با خانواده کارگران آسیب‌دیده در سال گذشته، سخنرانی قبل از خطبه‌های نمازجمعه و برگزاری میز خدمت، برگزاری مسابقات شطرنج جام کار و تولید، مصاحبه رادیویی رئیس اداره و برگزاری مسابقات فرهنگی، افتتاح خانه بهداشت کارگران معدن مس جانجا، دیدار با خانواده شهدای کارگری، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و تجلیل از کارگران نمونه در سالن جلسات فرمانداری از مهم‌ترین عناوین برنامه‌های روزکار و کارگر بود.

 وی افزود: یازدهم اردیبهشت‌ماه روز جهانی کار و کارگر، تداعی‌گر تلاش، همت و زحمات ارزشمند کارگران سخت‌کوش در عرصه‌های کار و فعالیت در سراسر جهان و ایران اسلامی است چرا که کارگران عامل توسعه و شکوفایی کشور هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند