Web Analytics Made Easy - Statcounter

زارع گفت: مازندران با توجه به شرايط اقليمي خاص و درگیری با کرونا برای انجام فعالیت های دینی،فرهنگی، آموزشی، هنری و... در کانون های مساجد استان نیازمند بودجه و حمایت بیشتر از سوی مسئولین کشوری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «عباس زارع » امروز(11بهمن) در جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مازندران که با حضور«حسین براتی» سرپرست دبيرخانه شوراي سياست‌گذاري ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران برگزار شد، به فعالیت بیش از ۴ هزار مسجد در استان اشاره کرد و گفت:هزار و ۱۷۶ کانون در مساجد استان فعال هستند که ۷۱۲ کانون از این تعداد در روستاها و ۴۶۴ کانون در شهرهای استان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاداسلامی مازندران با اشاره به آخرین وضعیت کانون‌های مساجد در استان مازندران، افزود: بی تردید دستاوردها و توفیق های متعدد در طول این سال ها‌ آنقدر زیاد و متنوع اند که شمردن فهرست توفیق های تازه آنها نیز در این مجال نمی گنجد اما همان گونه مستحضرید فعالان مسجدی برای تداوم کار در حوزه فرهنگی نیازمند حمایت هستند.

 

وی از فعالیت ۴۲۲ کتابخانه مساجد در استان خبر داد و یادآورشد: ۱۲۴ هزار و ۴۷۰ نفر عضو کانون های مساجد استان هستند.

 

زارع به فعالیت 5کانون فرهنگی هنری در دانشگاه های استان اشاره و تصریح کرد: امور مساجد در قالب کمیته پیگیری خواهد شد، برگزاری نشست‌های مشاوره‌ای و آسییب‌شناسی، برپایی دوره های سبک زندگی اسلامی ایرانی، حمایت از کسب و کارهای فرهنگی، ثبت نام برای دریافت مجوز الکترونیک فعالیت در مساجد، ثبت فعالیت در دومین رویداد ملی فهما با عنوان ایران قوی و سایر برنامه‌ها همانند پرورش زنبور عسل، راه اندازی رابطین فهما، برگزاری طرح ملی« سه شنبه‌های تکریم»، اجرای طرح «شنبه های کتاب»، اجرای طرح تلاوت  نور و...  در دستور کار ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان قرار دارد.

 

وی به توزیع سه مرحله گوشت گرم بین نیازمندان با همکاری برنامه سمت خدا و کانون و موسسه حضرت خدیجه (س) قم اشاره کرد و یادآور شد: این گوشت های قربانی با حفظ کرامت انسانی در اختیار کسانی قرار گرفت که مشکلات اقتصادی داشتند و با مساجد ارتباط خوبی داشتند.

 

زارع با اشاره به بحث فهما، بیان کرد: کلیه فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد در قالب برنامه ای منجسم و در ۴۸ سرفصل ثبت سامانه بچه های مسجد می شود؛ سال گذشته مازندران در بحث فهما خوش درخشید. 

 

وی از نماینده ستادهماهنگی کانون های مساجد کشور درخواست کرد: مازندران را در شرایط خاص ببینید کار در این حوزه سخت است فعالان کانون‌های ما در حال برنامه‌ریزی هستند، به عنوان نمونه «قاسم قاجار» از روستای کوهستان از هنرمندان ناشناخته بین المللی و مذهبی که سه ابداع داشت و توانست قرآن را به طول ۸۰ متر بر روی تیوپ بنویسد از مو برای ایجاد یک اثر هنری استفاده می کند. تنها هنرمند در دنیا است که توانست با تار عنکبوت نقاشی کند. شبکه‌های معاند دنبال مصاحبه بودند نپذیرفت.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: تار عنکبوت طرح ملی سه شنبه های تکریم ایران قوی رابطین فهما طرح شنبه های کتاب کانون های مساجدمازندران طرح تلاوت نور قرآن کانون های مساجد مساجد استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با بدحجاب باید همراه با کار فرهنگی و امر به معروف باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام سید محمد یوسف افروغی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سپیدان ابتدا با اشاره به مقام شهید مطهری و روز معلم بیان کرد: قطعاً کسانی که می‌دانند با کسانی که نمی‌دانند یکسان نیستند و عالم بر غیرعالم برتری دارد و یکی از ملاک‌ها و معیارهای وزن انسان‌ها و ارزش انسان‌ها علم آنها است.

امام جمعه سپیدان گفت: علما و مراجع معلم هستند. پدر و مادر نیز معلم هستند و معلم‌های فراوانی هم از جنبه تربیتی و هم از نظر سواد و علم داریم اما علم نورانی و حقیقی آن است که انسان را به توحید و تفکر و فطرت رهنمون کند و اگر علم نورانیت نیاورد جهل و بدل علم است.

وی با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام بر دست پینه بسته کارگر بوسه زد و فرمود که این دست (دست پینه بسته کارگر) را هیچ وقت آتش جهنم لمس نخواهد کرد افزود: جامعه کارگری کشورمان قشری متدین و انقلابی است که هم در شکل‌گیری انقلاب و هم در حمایت و ادامه انقلاب نقشی سازنده داشته و دارد و حمایت از کارگران نیز در بعد از انقلاب رشد چشمگیری داشته و قابل مقایسه با قبل نیست.

خطیب جمعه سپیدان با بیان اینکه از حلال‌ترین کسب‌ها کسب کارگری است افزود: با این حال کارگران همچنان به حمایت‌های بیشتر از جمله بیمه‌ها، خدمات درمانی اختصاصی، قوانین حمایتی بیشتر و قوانین حمایت از خانواده نیاز دارند.

وی افزود: در شهرستان سپیدان اداره کار و تعاون و رفاه در زمینه حمایت از کارگران در جد توان فعال و زحمتکش و مدافع حقوق کارگران است و با توجه به شعار سال با حمایت از کارگران قطعاً تحقق شعار بیشتر خواهد بود.

افروغی افزود: نیروی انتظامی طبق قانون با بد حجابی برخورد می‌کند که جای تشکر دارد البته باید این نوع عمل خوب را چند وجهی دید و مراقب بود.

وی گفت: زن و حجاب و خانواده تبدیل به نقطه تلاقی و رویارویی دو تمدن غرب و اسلام شده زیرا زنی که در انقلاب صنعتی و به نام آزادی اسیر دست هوسبازان شده و از جایگاه اصلی خود محروم شده در برابر زنی قرار دارد که از خانواده‌ای پر از مهر و عاطفه همراه با رشد علمی و معنوی و حضور اجتماعی برخوردار است.

امام جمعه سپیدان گفت: در دفاع از زن و حجاب هم کار فرهنگی و هم کار انتظامی و هم امر به معروف به شیوه‌های صحیح همه لازم و ضروری است.

کد خبر 6089211

دیگر خبرها

  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • برخورد با بدحجاب باید همراه با کار فرهنگی و امر به معروف باشد