Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:17:51 GMT

استاندار گیلان:کارآفرینان شایسته حمایتند

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۳۹۰۴

استاندار گیلان:کارآفرینان شایسته حمایتند

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع شنبه شب در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان با اشاره به گزارشهایی مبنی بر معطلی برخی از پرونده های اعطای تسهیلات به کارآفرینان در شعب بانکی، کمیسیون هماهنگی بانک ها را مکلف به رسیدگی و شتاب در روند پرداخت قانونی آنان کرد.

استاندار گیلان با تأکید براینکه مدیران دستگاه ها باید پس از تعریف پروژه ها به صورت مستمر و شخصاً پیگیر روند اجرای آن باشند، گفت: برخی از دستگاه ها همچون جهاد کشاورزی قابلیت چند وجهی دارند و باید در حوزه های مختلف، فعالانه عمل و پروژه های جدید تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از واحدهای تولیدی با همه دشواری های ناشی از کرونا توانستند میزان اشتغال خود را حفظ و تا حدودی بهبود بخشند، گفت: آن دسته از کارآفرینانی که در این مدت به صورت هنرمندانه از مشکلات عبور و اشتغال مجموعه تولیدی را حفظ کردند، شایسته حمایت هستند.

دکتر زارع رونق حوزه نوغانداری طی سال های اخیر را قابل تقدیر دانست و بر ضرورت حمایت از طرح های پرورش کرم ابریشم و ابریشم کشی دارای قابلیت ایجاد درآمد و اشتغال تأکید کرد.

وی توجه به اسناد بالادستی، اشتغال و تأثیر پروژه ها در توسعه استان را جزء انتظارات خود از مدیران و فرمانداران در سال ۱۴۰۰ عنوان و تصریح کرد: باتوجه به اینکه فرمانداران به عنوان ارکان اصلی شهرستان ها در تحقق پروژه ها نقش موثری دارند، باید قبل از تعریف هر پروژه ای، نظر فرمانداری دریافت شود تا حین اجرا با مشکلات محلی مواجه نگردند.

زارع با اشاره به اینکه پروژه های تعریف شده در سامانه نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی (نیپا) در سطح ملی و استانی قابل رصد و پیگیری است، افزود: دبیرخانه ستاد استانی و دستگاه های اجرایی تا پایان اسفند سال جاری موظف به تعیین تکلیف پروژه ها و جایگزینی آنها هستند.

وی گیلان را نخستین استان در اعلام پروژه های جهش تولید پس از تعیین شعار راهبردی سال توسط رهبر معظم انقلاب عنوان و خاطرنشان کرد: انتظار می رود در سال ۱۴۰۰ نیز شاهد تعریف پروژه های موثر و قابل تحقق در مسیر توسعه استان باشیم.

زارع ، ساماندهی و بهسازی آب بندان ها را نیز یکی از پروژه های جامع در حوزه های کشاورزی، گردشگری، ایجاد اشتغال و درآمدزایی دانست و با اشاره به رفع برخی موانع در مسیر اجرای این طرح، اظهار کرد: فرمانداران از ظرفیت حدود ۹ هزار هکتاری آب بندان ها در سال آینده برای تحقق یک جهش بهره ببرند.

نماینده عالی دولت در گیلان با گرامیداشت سالروز بازگشت غرورآفرین بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران و سرآغاز دهه فجر، اظهار کرد: همانطور که در طول چهار دهه گذشته این انقلاب از هرگونه توطئه دشمنان مصون مانده و مسیر تعالی را سپری کرده؛ در ادامه نیز شکوفایی، بالندگی و رفاه اجتماعی محقق می شود.

وی ستاد اقتصاد مقاومتی را در راستای اهداف انقلاب اسلامی یعنی استقلال، خوداتکایی و تلاش برای عدم وابستگی به بیگانگان در هر زمینه ای دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر به شایستگی بر این موضوع تأکید داشته اند و دولت تدبیر و امید نیز با برنامه های منسجم و در راستای تحقق شعارهای سال متناسب با سیاست های اقتصاد مقاومتی، گام برداشته و پروژه های مطلوبی به ویژه در گیلان تعریف شد.

نماینده عالی دولت در گیلان با یادآوری این نکته که اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی از شاخص های ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی و بانک های عامل در پایان سال است، گفت: با رصد مستمر پروژه های اقتصاد مقاومتی سال ۹۹، برای اجرای آن دسته از طرح ها که قابلیت بهره برداری تا پایان سال را دارد، تسریع شود.

در این جلسه هریک از اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان ضمن ارائه گزارش هایی از روند پیشرفت پروژه های دستگاه تحت مدیریت خود، طرح ها و پروژه های پیشنهادی قابل تحقق در سال ۱۴۰۰ را نیز معرفی کردند.

برچسب‌ها استانداری گیلان کارآفرینی دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری گیلان کارآفرینی دهه فجر استانداری گیلان کارآفرینی دهه فجر اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۳۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در پی راه اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

امیرحمزه خزایی، امروز(۱۳ اردیبهشت) در نشست خبری هفته بسیج سازندگی با اشاره به فعال بودن یک دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: این دهکده اقتصاد مقاومتی در زمینی به وسعت ۲۳ هکتار با ۲۲ واحد تولیدی زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر از افراد جویای کار را در استان فراهم کرده است.

 وی با اشاره به بازدهی خوب این دهکده اقتصاد مقاومتی در استان، گفت: در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی استان هستیم.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه یادآور شد: دهکده های اقتصاد مقاومتی با هزینه ناچیز در اختیار افراد جویای کار قرار می گیرند و می توانند نقش مهمی در حل مشکل بیکاری در استان ایفا کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۲۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده دارد، گفت: در حال ثبت مشخصات گروه‌های جهادی در سامانه‌ای به نام سامانه اطلس هستیم تا بتوانیم خدمات گروه‌های جهادی را ساماندهی کنیم.

خزایی با بیان اینکه گروه های جهادی به سمت تخصصی شدن می روند، گفت: هم اکنون در استان ۴۸۰ گروه جهادی تخصصی با حدود پنج هزار عضو داریم که در پی توسعه گروه های جهادی  تخصصی در استان هستیم.

وی سپس با بیان اینکه در هفته بسیج سازندگی امسال حدود ۳۳۰ ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج در استان اجرا خواهد شد، گفت: برپایی ایستگاه های صلواتی، اعزام بالغ بر ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک های مومنانه، برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، افتتاح چندین پروژه آبرسانی و... از جمله برنامه های این هفته در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶۵ نفر از سوی مجموعه بسیج سازندگی استان برای دریافت تسهیلات ۲۳۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از محل اعتبارت تبصره ۱۸ به بانک ها معرفی شدند، گفت: تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و کارفرمایی در استان پرداخت شده است.

خزایی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۴۱ پروژه عمرانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در استان کرمانشاه در دست اجرا قرار گرفته، گفت: در این مدت احداث ۲۰۰ باب منزل مسکونی با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن در استان کرمانشاه شروع شده که بالای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و طی یکی، دو ماه آتی تحویل متقاضیان خواهند شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون کار احداث هفت مجتمع آبرسانی از سوی مجموعه بسیج سازندگی در مناطق روستایی استان شروع شده، گفت: این پروژه ها پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی داشته و تا پایان اردیبهشت ماه بخش زیادی از آنها به اتمام خواهد رسد و مابقی پروژه ها هم تا اول تابستان به اتمام می‌رسند.

خزایی آسفالت ۱۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت راهداری، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان مناطق محروم، توزیع ۵۶ هزار بسته آموزشی و لوازم تحریر، توزیع بالغ بر ۱۰۰ هزار دست پوشاک و کفش، توزیع ۱۸۰۰ قلم اقلام دارویی و بهداشتی را از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی در استان از سال ۱۴۰۰ تاکنون عنوان کرد.

تشکیل ۱۵۰۴ صندوق قرض الحسنه اشتغالزا با عضویت ۴۸ هزار نفر در استان، ایجاد ۸۹ تعاونی توسط بسیج سازندگی، مشارکت در واکسیناسیون دام ها در ۱۰۹ نقطه از مناطق روستایی و عشایری از دیگر اقدامات مجموعه بسیج سازندگی استان از سال ۱۴۰۰ بود که خزایی از آنها یاد کرد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • ادین ترزیچ: فقط در صورت صعود شایسته تعریف و تمجید هستیم
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است