Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روز‌ها دیدن لباس‌ها و گجت‌های پوشیدنی ویژه نوزادان بسیار رایج است و بسیاری از والدین برای برقراری ارتباط با کودک خود یا سنجش سلامتی او از گجت‌های مختلف استفاده می‌کنند، اکنون یک پرسش رایج این است که آیا استفاده از این گجت‌ها می‌تواند مفید باشد یا ممکن است به سلامت نوزادان لطمه بزند؟

بسیاری از گجت‌های هوشمند دارای معیار‌هایی شامل ردیاب مدت خواب، دما، میزان تنفس، حرکت و مواردی مشابه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که انتظار می‌رود، این نوع محصولات با واکنش‌های مختلف والدین، صنعت پزشکی و مفسران فناوری روبرو شده اند.

برای مثال برخی والدین نگران هستند که آیا استفاده از این نوع تکنولوژی می‌تواند به سلامت کودک آسیب برساند یا خیر، موضوع ثبت اطلاعات یا جاسوسی از طریق تکنولوژی‌های مبتنی بر صدا نیز موضوع دیگری است که از سوی برخی از والدین نگران کننده ارزیابی شده است، چرا که پیش از این نیز درباره صحت امنیت برخی عروسک‌های رباتیک نگرانی‌هایی وجود داشت.

دکتر ویل ویتو، مدرس ارشد مهندسی الکترونیک در دانشگاه لاگبورو که متخصص تحقیق در مورد گجت‌های پوشیدنی، الکترومغناطیسی است می‌گوید: «صحبت درباره فناوری جدید همیشه دارای عدم قطعیت در رابطه با اثرات احتمالی سلامتی است. مردم حق دارند در این باره نگرانی‌هایی داشته باشند، چرا که سلامت کودکان حائز اهمیت است.»

اما دکتر ویتو می‌گوید که سازمان بهداشت جهانی هیچ مدرک آماری در مورد صدمه زدن به تلفن‌های همراه به سلامت ما پیدا نکرده است، با وجود مطالعات انجام شده برای تعیین ارتباط بین سرطان مغز. واستفاده از گجت‌های هوشمند، هنوز هیچ فرضیه‌ای در این خصوص به اثبات نرسیده است.

با این وجود دکتر ویتو می‌گوید والدین باید مصرف گوشی‌های هوشمند را محدود کرده و در کنار کودک از ابزار‌هایی که امواج قوی ارسال می‌کنند پرهیز کنند./مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۶۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات