Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:22:42 GMT

باید همچنان در قبال کرونا حساسیت جدی داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۱۷۳۴

باید همچنان در قبال کرونا حساسیت جدی داشته باشیم

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه باید همچنان در قبال بیماری کرونا حساسیت جدی داشته باشیم، بیان کرد: سطح هشدارها باید افزایش پیدا کند و رسانه ها و مسئولان ادارات همچنان تلاش کنند.

دکتر"حمیدرضا رشیدی نژاد" ظهر امروز 18 بهمن ماه در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا با اشاره به افزایش موارد سرپایی مبتلا به کرونا نسبت به هفته های قبل بیشتر در استان کرمان شده، اظهار کرد: تست های رپید افزایش پیدا کرده و در حوزه علوم پزشکی کرمان روزانه 1000 تست رپید انجام می دهیم که با احتساب دیگر دانشگاه ها روزانه به 1800 مورد می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان یک میلیون و 370 هزار نفر است، افزود: انتظار داریم به ویژه دستگاه های مسئول و فرمانداران مسئله را جدی تر بگیرند و با همان حساسیتی که در ابتدای بیماری داشتیم، کار دنبال شود.

رشیدی نژاد تصریح کرد: شاید افرادی دچار بیماری کرونا شده و علامتی نداشته باشند و نباید فکر بکنیم که بقیه هم طوری نمی شوند و تاسف آور است که این حرف را حتی از برخی افرادی می شنویم که شاید تصمیم گیر باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه باید همچنان در قبال بیماری کرونا حساسیت جدی داشته باشیم، بیان کرد: سطح هشدارها باید افزایش پیدا کند و رسانه ها و مسئولان ادارات همچنان تلاش کنند.

وی افزود: چهره شهر باید مقداری عوض شود و اگر شرایط جدی گرفته نشود، عید بدی خواهیم داشت و باید بر تجمعات نظارت شود زیرا بعضا تجمعات بدون مجوزی برگزار می شود.

رشیدی نژاد با بیان اینکه روشنگری از سوی مسئولان و رسانه ها بر رعایت مردم موثر است و عمومی مردم می پذیرند، گفت: بعضا صحبت هایی می شود که به ضرر مردم می شود که دستگاه های نظارتی و امنیتی در این زمینه می توانند کمک کنند.

وی در ادامه بیان کرد: بیش از 85 تا 90 درصد به اهداف طرح شهید سلیمانی رسیده ایم و نشان دهنده همکاری همه است اما اگر وضعیت برگردد، این عملکرد تحت الشعاع بستری ها و مرگ و میرها قرار می گیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر"حسین صافی زاده" معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در استان کرمان به حدود 120 در هفته رسیده و موارد فوتی به 20 مورد رسیده است و در هفته های گذشته نوساناتی داشته ایم که در هفته های بعد نتیجه وضعیت کنونی را مشاهده می کنیم.

وی افزود: اگر تجمعات کنترل نشود شاهد افزایش موارد بستری و مرگ و میر خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 

برای داشتن انرژی بیشتر در طول روز باید چند کار تأثیر گذار روی سلامت جسمی و روانی تان را انجام دهید. به طور کلی شما باید تغذیه سالم، ورزش منظم، خواب کافی، برنامه‌ریزی روزانه داشته باشید و کنترل استرس و اضطرابتان را در دست بگیرید.

۱. تغذیه سالم: مصرف غذاهای سالم و با ارزش غذایی بالا مانند میوه، سبزیجات، مغزهای خشک، ماهی، مرغ و محصولات کامل‌مغذی برای افزایش انرژی بدن بسیار مفید است.

۲. ورزش منظم: ورزش و فعالیت بدنی منظم به افزایش انرژی و تقویت قدرت بدنی کمک می‌کند.

۳. خواب کافی: خواب به موقع و کافی حدود ۷-۹ ساعت در شب برای بازسازی بدن و افزایش انرژی ضروری است.

۴. آب کافی: مصرف آب به میزان کافی برای حفظ هیدراسیون بدن و افزایش انرژی بسیار مهم است.

۵. کاهش استرس: استرس و نگرانی‌های زیاد می‌توانند باعث کاهش انرژی شما شوند. به دنبال روش‌های کاهش استرس و آرامش پیدا کنید.

۶. استفاده از روش‌های تنظیم احساسات: تمرین‌های تنفس، مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا احساسات خود را تنظیم کرده و انرژی بیشتری داشته باشید.

۷. برنامه روزانه: برنامه‌ریزی منظم روزانه و تعیین اهداف قابل دست‌یابی می‌تواند به شما احساس موفقیت و انگیزه بدهد که در نتیجه انرژی شما را افزایش دهد.

کد خبر 750766

دیگر خبرها

  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • افزایش جابناختگان در سیل برزیل/ ۱۰۵ تن ناپدید شدند
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟