Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که با شعار «دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب اسلامی» در سالن همایش کتابخانه مرحوم دکتر حبیبی واحد علوم تحقیقات برگزار شد، ضمن تبریک و بزرگداشت ایام الله دهه فجر، گفت: در این ظلمت‌کده جهانی، امام خمینی (ره) پرچمی را برافراشتند و مردانه به پای آن ایستادند تا انقلابی رقم بخورد که ۴۲ سال پایدار بماند و مقام معظم رهبری نیز ادامه دهنده راستین خط رهبر کبیر انقلاب اسلامی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه جلسه امروز با حضور رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا، اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها به دلیل شرایط موجود به صورت مجازی برگزار شده است، اظهار داشت: در این جلسه که جشن پیروزی انقلاب اسلامی است، پیرامون دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود انقلاب اسلامی در گام دوم دانشگاه صحبت خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۴ خردادماه سال جاری، گفت: مقام معظم رهبری بسیار زیبا و فرزانه، حضرت امام خمینی (ره) را به عنوان امام تحول به ما معرفی کردند که تمام تحولات خود را از خدا می‌دانست. اگر به این فرمایشات توجه کنیم، به نکته‌های مهمی پی خواهیم برد که هر تحولی به آن نیاز دارد و دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم که به دنبال تحول است، باید از این فرمایشات نهایت بهره را ببرد.

دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب به دنبال تحول است

 طهرانچی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری هر تحولی نیاز به یک پشتوانه فکری دارد، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر این نکته تاکید دارند که هر حرکت بی‌پشتوانه فکری را نمی‌توان تحول دانست، بنابراین باید از دارایی‌های معنوی خود در این زمینه استفاده کنیم که این دارایی‌ها عبارت از احکام اسلام، مقررات اسلامی، آیات کریمه قرآن و کلام اهل بیت (ع) است. در واقع باید با استفاده از این دارایی‌های معنوی، تحول ایجاد کنیم. همچنین مقام معظم رهبری می‌فرمایند "هر تحولی به تحولات بینشی و فرهنگی نیاز دارد و تحولی که امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی رقم زدند، یک تحول مبتنی بر پشتوانه فکری و فرهنگ‌سازی هفت‌گانه است. "

او با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص تحولات هفت‌گانه‌ای که امام خمینی (ره) ایجاد کردند، گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند "یک تحول، تحول در روحیه خمودگی و تسلیم ملت بود، به طوری که امام خمینی (ره) ملت خمود و تسلیم را به یک ملت مطالبه‌گر تبدیل کردند. تحول دیگر، تحول در نگاه مردم به خودشان و به جامعه‌شان بود که نگاه حقارت‌پندارانه آن‌ها را به احساس عزت و اعتماد به نفس تبدیل کردند تا خودشان نوع حکومت را تعیین کنند. "

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: براساس همین تحول ایجاد شده توسط امام خمینی (ره) است که مردم ۴۲ سال فرا گرفته‌اند که باید در اتفاقات مهم کشور سهیم باشند. جنگ تحمیلی و عبور از فتنه‌ها با حضور مردم نشان داد که مردم درک کرده اند که می‌توانند مثمرثمر باشند.

او  اظهار داشت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند "یک تحول دیگر از سوی امام خمینی (ره)، تحول در مطالبات اساسی مردم بود، به طوری که امام خمینی (ره) مطالبات حقیر، کوچک، محلی و محدود ملت را با شعار «نه شرقی، نه غربی» به مطالبه استقلال و آزادی و امور اساسی، بزرگ، انسانی و جهانی تبدیل کردند. "

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بر همین اساس، امروز ایران اسلامی به جایی رسیده که دشمن نمی‌تواند با تحریم، ملت را از پای در آورد، چرا که مطالبات این مردم اساسی است.

 طهرانچی تاکید کرد: اکنون نیز که دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تحول خود به سر می‌برد، برخی به عمد می‌خواهند افق دید اساتید بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را پایین آورده و آن را کوچک جلوه دهند.

او در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند "تحول دیگری که امام خمینی (ره) رقم زدند، تحول در نگاه به دین بود. " در واقع امام خمینی (ره) دین را به متن جامعه آوردند و یک تغییر بسیار بزرگ در نگاه مردم به دین ایجاد کردند و امروز ما نیز همان تحول را نیاز داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مقام معظم رهبری همچنین می‌فرمایند "یک حوزه دیگر از تحولی که امام خمینی (ره) به وجود آوردند، تحوّل در نگاه به نسل جوان بود؛ ایشان به فکر و عملِ جوانان اعتماد کردند؛ این به معنای واقعی کلمه یک تحوّل بود. "

 طهرانچی افزود: مقام معظم می‌فرمایند "تحول مهم دیگری که امام خمینی (ره) به وجود آوردند که شاید از بعضی از این تحولات مهم‌تر هم بود، تحول در نگاه به قدرت‌های جهانی و ابرقدرت‌ها بود. امام راحل در دل مردم قرار داد که بدانند ابرقدرت‌ها شکست‌پذیر و ضربه‌پذیر هستند. " دیگر تحولی که از دیدگاه مقام معظم رهبری توسط امام راحل ایجاد شد، تحول در نگاه به آینده بود که به ایجاد تمدن نوین اسلامی منجر شد. امروز مردم به دنبال این هستند که تمدن نوین اسلامی را تشکیل داده و اتحاد عظیم اسلامی را به وجود آورند و امت اسلامی را تشکیل دهند.

برجسته‌ترین خصوصیت امام خمینی (ره) روحیه تحول‌خواهی و تحول‌انگیزی است

او خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره)، مفهوم انتظار را نیز برای ملت ایران تغییر دادند و مردم را از «منتظر خانه‌نشین» به «منتظر فعال» تبدیل کردند. نقش امام (ره) در ایجاد این تحول مانند یک فرمانده داخل میدان بود. رهبر کبیر انقلاب اسلامی در تمام حوادث از جمله جنگ تحمیلی، در میانه میدان حضور داشتند. در واقع بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، "مهم‌ترین و برجسته‌ترین خصوصیت امام خمینی (ره)، روحیه تحول‌خواهی و تحول‌انگیزی ایشان است. درخصوص ایجاد تحول، نقش امام (ره) نقش یک معلم، استاد و مدرس نبود، بلکه نقش یک فرمانده داخل در عملیات و نقش یک رهبر به معنای واقعی کلمه بود. "

 طهرانچی با تأکید بر اینکه برای ایجاد تحول باید از امام خمینی (ره) درس بگیریم، گفت: هر جامعه زنده و پویایی به تحول احتیاج دارد. ما نیز امروز در بخش‌های مختلف به یک تحول نیاز داریم. مقام معظم رهبری می‌فرمایند «در زمینه مسائل آموزشی واقعاً احتیاج به تحول داریم. تحول در زمینه مسائل آموزشی این است که آموزش‌های دانشگاهی، دبیرستانی و حتی دبستانی را، آموزش‌های عمقی قرار دهیم؛ عمقی و کاربردی، نه صرفاً حفظی. درس‌ها و بحث‌های فایده‌محور را مطرح کنید» و ما باید بر همین اساس حرکت کنیم.

دانشگاه‌ها نیازمند دروس فایده‌محور و حرکت تحولی هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در دانشگاه‌ها نیازمند دروس فایده‌محور و حرکت تحولی هستیم، تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری؛ دانشگاه یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله کشور است و استادان نقش ویژه‌ای در فرآیند ساخت و پرورش قوه عاقله برای اداره کشور دارند و اگر دانشگاه بخواهد این نقش را درست ایفا کند، الزاماتی وجود دارد که این الزامات شامل «درگیر شدن با مسائل کشور»، «تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان» و «صیرورت و تحول مستمر و دائمی در محیط دانشگاه» است که باید مورد توجه قرار گیرد. نگاه تحولی مقام معظم رهبری یک نگاه جریانی است و نگاه لحظه‌ای نیست؛ این یک مسیر فکری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشگاه و کنکور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی انقلاب اسلامی امام خمینی تحول در نگاه تبدیل کردند یک تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، مهندس محمدی در آیین نکوداشت هفته کارگر که با حضور جمع کثیری از کارگران شرکت فولاد اکسین خوزستان در سالن همایش‌های این شرکت در اهواز برگزار شد، ضمن تبریک این روز به همه کارگران و گرامی داشت مقام کارگر اظهار کرد: برای ما همه روزهای سال، روز کار و کارگر است و همیشه مقام کارگر برای ما گرامی و ارزشمند است.

وی همچنین ضمن گرامیداشت روز معلم افزود: تعدادی از کارگران شرکت فولاد اکسین مدرس هستند و از این رو، روز معلم را نیز گرامی می داریم. کارگران و معلمان در صحنه نظام و انقلاب در خدمت مردم هستند و خصوصیت هر دو قشر این است که حیات و فعالیت آن ها جز پایه های انقلاب است.

محمدی ادامه داد: کارگر ایرانی امروزه با همه توان و تلاش، احساس مسئولیت و ابتکار توانسته است در تولید و جهش اقتصادی موثر باشد. همه کارگرانی که در کشور ما کار می کنند باید این مساله را سرلوحه فعالیت خود قرار دهند که کار کردن عبادت است.

وی افزود: تفاوت کار کردن در ایران و یک جامعه شیعه با یک جامعه غربی در همین یک نکته است که ما کار را یک عبادت می دانیم.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به دیدار جمعی از کارگران با مقام معظم رهبری تصریح کرد: توفیق بود که جمعی از کارگران با حضرت آقا دیدار داشتند و ایشان یکی از نکاتی که به آن اشاره فرمودند این بود که کار کردن یک ارزش است و کارگران باید کار را یک ارزش بدانند.

مهندس محمدی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که از کار کردن به شعاری برسیم که از ابتدای انقلاب به دنبال تحقق آن بودیم و این شعار چیزی نیست جز "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی" و این شعار به معنای استقلال ملت و کشور ما است.

وی افزود: زحمتی که کارگران و معلمان در کشور می کشند در این راستا است تا ما بتوانیم به یک استقلال در کشور برسیم که شعار نه شرقی،نه غربی؛ جمهوری اسلامی را محقق کنیم و به قله ای که حضرت آقا فرموده است برسیم زیرا اکنون نزدیک قله هستیم.

محمدی را با اشاره به نقش کارگران در تحقق بیانات مقام معظم رهبری در بحث جهش تولید عنوان کرد: نقش کارگر با روحیه و با انیگزه در جهش تولید غیر قابل انکار است. در این زمینه سال گذشته شرکت فولاد اکسین در بحث جهش تولید و سودآوری عملکردی بی نظیر داشت.

وی افزود: همه برنامه ریزی های ما برای افزایش انگیزه کارگران و ارتقا حقوق و دیگر مزایای کارگران است تا براساس فرمایش حضرت آقا حال کارگرانمان خوب باشد و حال ملت خوب باشد. این نگاه به کارگران یک نوع سرمایه گذاری و افزایش بهره وری است که در فولاد اکسین سعی داریم با چنین نگاهی حرکت کنیم.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان با بیان اینکه کارگران ما ثابت کرده اند که در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند، خاطرنشان کرد: فولاد اکسین اکنون یکی از شرکت های برتر در زنجیره فولاد کشور است و امیدواریم با همت و تلاش کارگران بتوانیم امسال نیز مثل سال گذشته عملکردی شایسته داشته باشیم‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»