Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس نتایج یک نظرسنجی که روز دوشنبه منتشر شده، کمتر از یک نفر از هر 5 شهروند آمریکایی تصور می‌کنند که دموکراسی در این کشور در وضعیت «خوب» یا «بسیار خوب» قرار دارد.

این نظرسنجی توسط آسوشیتدپرس- مرکز تحقیقات امور عمومی NORC انجام شده است و طی آن تنها 16 درصد از آمریکایی معتقدند که دموکراسی در این کشور خوب یا بسیار خوب کار می‌کند این در حالی است که 38 درصد گفته‌اند که دموکراسی تا حدودی خوب کار می‌کند و 45 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی نیز گفته‌اند دموکراسی به درستی کار نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نظرسنجی، طرفداران دموکرات‌ها بیش از طرفداران جمهوری‌خواهان نسبت به وضعیت دموکراسی در آمریکا نظر مساعد داشته‌اند.

در میان طرفداران دموکرات‌ها، 22 درصد گفته‌اند که دموکراسی خوب یا خیلی خوب در این کشور کار می‌کند این در حالی است که این آمار میان طرفداران جمهوری‌خواهان تنها 10 درصد است.

همچنین 48 درصد طرفداران دموکرات‌ها گفته‌اند که دموکراسی در این کشور تا حدودی خوب بوده و 26 درصد از طرفداران جمهوری‌خواهان این اعتقاد را دارند.

این آمار نشان دهنده سقوط شدید نظر طرفداران جمهوری‌خواهان درباره وضعیت دموکراسی در این کشور است. در ماه اکتبر گذشته، 68 درصد گفته‌اند که وضعیت دموکراسی در آمریکا تا حدودی خوب است و در همان زمان این آمار میان طرفداران دموکرات‌ها 37 درصد بوده است.

از پاییر، تحولات متعددی در آمریکا روی داده و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا حملات متعددی را به روند انتخابات ریاست جمهوری 2020 این کشور انجام داد که در یکی از این موارد، طرفدارانش در روز ششم ژانویه (17 دی ماه) با حمله به کنگره، باعث کشته شدن چند نفر از جمله چند نیروی امنیتی شدند.

نظرسنجی انجام شده بین 1055 نفر و از تاریخ 28 ژانویه تا 1 فوریه (9 تا 13 بهمن) بوده و درصد خطای 3.8 درصد برای آن در نظر گرفته شده است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: نظرسنجی آمریکا دموکراسی آمریکا نظرسنجی شهروند آمریکایی دموکراسی در این کشور طرفداران دموکرات ها وضعیت دموکراسی گفته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۲۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه به وقت محلی مدعی شد تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به دلیل جنگ در غزه نشانه دموکراسی آمریکایی است.

بلینکن در نشستی خبری در چین در پاسخ به سئوالی درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا درباره غزه مدعی شد درک می‌کند که این جنگ «احساسات پرشوری» را برانگیخته است و دولت بایدن تمام تلاش خود را برای توقف جنگ انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، از شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

وزیر خارجه دولت بایدن گفت: «در کشور ما، این یکی از ویژگی‌های بارز دموکراسی است که شهروندان می‌توانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و خشم خود را در هر زمانی که بخواهند ابراز کنند و به باور من این تجلی قدرت کشور و قدرت دموکراسی است.»

بلینکن در عین حال از اینکه در این تجمعات، دانشجویان به جنبش حماس اعتراض نکرده اند، به آنان انتقاد کرد و گفت که در این اعتراض ها «آن چنان در مورد حماس سکوت شده است که گویی حتی بخشی از ماجرا نیست.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا پس از سفر سه روزه به چین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات حامی فلسطین که در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مدعی دفاع از حق اعتراض آمریکایی‌ها شد و گفت که مواردی وجود داشته است که عبارات واضحی از یهودستیزی وجود داشته است، اما «اعتراضات فی نفسه یهودستیزانه نیستند».

بلینکن گفت: «آنچه که ما نیز می‌بینیم، مردم، جوانان، افراد از طبقات مختلف است که بسیار پرشور هستند و احساسات بسیار قوی درباره (درگیری) دارند.»

او همچنین بر اهمیت چنین بیانی در دموکراسی ها تاکید کرد. او گفت: «در کشور، جامعه و دموکراسی ما، اظهار نظر در مورد آن، هم مناسب است و هم محافظت می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • دانشجویان مشهدی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی تجمع کردند
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • «انقلاب میخک» پرتغال که منجر به دموکراسی در این کشور شد را بشناسیم
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند