Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از محلول ضدعفونی کننده گیاهی با قدرت بالا در نابودی ویروس کرونا، در پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز ۲۱ بهمن ماه طی مراسمی با حضور علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران و جمعی از مسئولان از محلول ضدعفونی کننده طبیعی و گیاهی IMC ORGA در پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی رونمایی از محلول تمام ارگانیک ضدعفونی کننده با استفاده از ظرفیت‌های اقلیمی، دانش فنی پیچیده، سازگار با محیط زیست و اخذ استاندار‌های لازم توسط محققان داخلی را باعث افتخار دانست و فعالیت‌های پژوهشگران در پارک فناوری را غرور انگیز توصیف کرد.

وی با بیان اینکه توسعه صنعت و‌ارتباط موثرتر با علم و دانش یکی از حلقه‌های مفقوده پژوهش در سال‌های اخیر است، گفت: بستر مطلوبی که پارک‌های علمی و فناوری برای محققان ایجاد می‌کند، می‌تواند کشور را بیش از پیش به رشد و بالندگی و بلوغ علمی و صنعتی نزدیک کند.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از رونمایی بیش از ۲۶ محصول مختلف از جمله ونتیلاتور، دستگاه‌های ضدعفونی کننده، زیرساخت‌های نرم افزاری و کیت‌های تشخیصی مختلف توسط محققان و پژوهشگران کشور در پارک علم‌و فناوری در یکسالی که از شیوع کرونا تا به امروز می‌گذرد خبر داد و اظهار امیدواری کرد:شرایطی مهیا شود تا مردم بتوانند بیش از پیش با اقدامات محققان و دانشمندان ملی آشنا شوند.

* خودکفایی ملی در تولید ونتیلاتور

زالی از خودکفایی کشور در حوزه تولید و صادرات ونتیلاتور در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: به دلیل این که تهویه مکانیکی برای بسیاری از مبتلایان به کرونا دشوار است و در عین حال دستگاه‌های موجود از کفایت لازم برخوردار نبودند؛ باعث افتخار است که اعلام کنیم کشور در بازه زمانی شیوع کرونا به خودکفایی در حوزه تولید ونتیلاتور رسیده است.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر ضرورت تقویت انگیزه فعالیت‌های پژوهشی در محققان، گفت: توجه بیشتر و رفع موانع پیش روی پژوهشگران کشور به معنای تبلیغات تجاری صرف نیست بلکه این مهم می‌تواند انگیزه پژوهشگران جوان را در راستای اهداف مترقی کشور بیشتر کند.

وی با اشاره به شیوع گسترده ویروس کرونا در گستره وسیعی از جغرافیای جهان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ضرورت قطع زنجیره کرونا به پیشگیری و درمان موثر نیازمند است، تامین نیاز‌های متنوع داخلی در حوزه و یا صادرات محصولات مقابله و درمان مبتلایان به کووید ۱۹ می‌تواند راهکار مناسبی برای افزایش فعالیت و ارائه محصولات پژوهشگران به بازار‌های صنعتی باشد.

زالی با تاکید بر این که محصولات تولید داخل خصوصا تولیدات بهداشتی و درمانی مقابله با کرونا از بالاترین سطوح ممیزی عبور می‌کنند، افزود: این محصولات نشان از شتاب علمی کشور و خودکفایی در حوزه پژوهش دارد و هرگونه نگاه تردید آمیز به این محصولات می‌تواند موجب دلسردی محققان کشور شود.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران یادآور شد:محصولاتی که تا به امروز در حوزه کرونا توسط تلاش‌های شبانه روزی دانشمندان و پژوهشگران کشور ارائه می‌شود، حاصل کار ملی با نگاهی به دانش فنی و بومی است.

وی با اشاره به پیچیده بودن و بیماری زایی بالای ویروس کرونا، گفت: کرونا به دلیل امکان بقا طولانی در محیط و احتمال انتقال از دست، لباس و سطوح، ممکن است تا سال‌ها با بشر دست به گریبان باشد و محیط زندگی را تبدیل به محیطی ناایمن کند؛ بنابراین اتکا به دانش محققان و استفاده از ابزار‌های محافظتی می‌تواند به میزان قابل توجهی ایمنی در برابر این ویروس را به وجود بیاورد.

زالی با بیان اینکه بقا کووید در سرما، سطوح مختلف پلاستیکی و فلزی، تاروپود لباس و مواد غذایی نشان از اهمیت شناسایی راهکار موثری برای مقابله دارد، تاکید کرد: محصولی که امروز از آن رونمایی می‌شود می‌تواند بالاترین اثربخشی در ضدعفونی را ایجاد کند.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران نسبت به تخریب محیط زیست به واسطه استفاده گسترده از مواد ضدعفونی کننده خصوصا موادی که برپایه الکل هستند، هشدار داد: باید با استفاده از موادضدعفونی کننده گیاهی و بی ضرر به توسعه پایدار کشور و کاهش تخریب محیط زیست کمک کنیم.

آسیب مواد ضدعفونی کننده به پوست دست و ایجاد آلرژی‌های دستگاه تنفسی از دیگر مضرات مواد ضدعفونی کننده صنعتی بود که زالی به آن اشاره کرد و گفت: بقا و پایداری، اثر بخشی کافی، بی ضرر بودن برای بدن انسان و محیط زیست و در عین حال کارایی بالا از جمله مشخصات محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA است که دستاورد محققان برجسته کشور است.

زالی با بیان اینکه تولید محصولی طبیعی، ارگانیک و در عین حال اثربخش، کار بسیار پیچیده و دشواری است، افزود: در بسیاری از موارد دسترسی و فرموله کردن گیاهان دارویی از ترکیبات صنعتی و شیمیایی پیچیده‌تر است.

وی استفاده از پتانسیل‌های بالای کشور در زمینه بهره مندی از گنجینه ارزشمند گیاهان دارویی را کاری ارزشمند و قابل تقدیر توصیف کرد و خاطرنشان کرد: سالیان متمادی است اثر بخشی گیاهان دارویی ثابت شده و امروز محققان کشوربا استفاده از ظرفیت‌های بومی داخلی با تولید محصولی ارزشمند، منحصر به فرد، اثربخش و دوست دار محیط زیست افتخاری دیگر برای کشور رقم زدند.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران رونمایی از محصولی صد درصد ایرانی و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و ملی نشان از دانش فنی و بومی کشور دارد.

نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت نیز در ادامه با اشاره به این که شرکت‌های دانش بنیان علم را به اقتصاد گره می‌زنند، اظهار کرد: یکی از مهمترین ویژگی‌های محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA که امروز از آن رونمایی می‌شود تکیه بر دانش بومی و کارایی بالای این محصول است.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت توجه بیش از پیش به دانش بومی در کشور، گفت: صفر تا صد مواد اولیه این محلول از اقلیم ایران تهیه شده و استفاده‌ای منابع اصیل دانش طب ایرانی در کارکردموثر این محلول خودنمایی می‌کند.

حسینی یکتا با بیان اینکه باید اثربخشی طب ایرانی بیش از پیش مورد توجه محققان باشد، تاکید کرد: ایجاد اشتغال و تولید ثروت یکی از مزیت‌های توجه به دانش محققان و استفاده از ظرفیت‌های داخلی است.

قنبر پور معاون توسعه پارک فناوری پردیس نیز در این مراسم توضیحاتی درباره پارک فناوری پردیس ارائه داد و گفت: بیش از دودهه‌ای که از عمر این پارک می‌گذرد، حوزه فناوری و ارتباط این حوزه با شرکت‌های دانش بنیان به گفتمان اصلی این پارک تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون نزدیک به ۱۰۰۰ محصول از شرکت‌های دانش بنیان در پارک فناوری پردیس به بازارعرضه می‌شود، از استقرار ۱۵۰ مرکز رشد در این پارک فناوری خبر داد.

قنبر پور با اشاره به اینکه برخورد حمایتی و اختصاص فضا‌های مناسب و حمایت همه جانبه در دستور کار پارک فناوری پردیس است، خاطرنشان کرد: با این اقدامات ریسک راه اندازی بنگاه‌های کسب و کار کوچک با حمایت از فناوران و پژوهشگران به حداقل ممکن رسیده است.

معاون توسعه پارک فناوری پردیس تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، تولید دستگاه‌های تولید کننده محصولات‌های تک همانند ونتیلاتور، ماشین بیهوشی، کیت‌های تشخیصی کرونا، تست‌های ارزیابی سلامت ریه و اندام‌های درگیر کرونا از جمله اقدامات محققان داخلی مستقر در پارک فناوری پردیس دانست و تاکید کرد: در آینده‌ای نچندان دور این پارک به ناحیه بزرگ فناوری درغرب آسیا تبدیل خواهد شد.

کریمی مدیر مرکز نوآور نیز در مراسم رونمایی از محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA با اشاره به اینکه این محلول محصولی کاملا گیاهی، طبیعی و برپایه آب است، اظهار کرد: شرکت تمام صنعت تهران که فناوری تولید این محصول را در اختیار دارد با دارا بودن مرکز رشد نوآری مشترک در ایران، آلمان وکانادا و ارتباط مستقیم با پژوهشگاه‌های معتبر دنیا موفق به تولید محلولی آنتی میکروبیال کاملا گیاهی شده است.

وی با اشاره به اینکه این محلول دارای تاییدیه سیب سلامت از سازمان غذا و دارو و مورد تایید آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی است، گفت: قابلیت نزدیک به صدر درصدی از بین بردن قارچ، ویروس و باکتری از مشخصه‌های این محصول است.

محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA با اثربخشی بالا در پیشگیری از ویروس کووید ۱۹، امکان نابود سازی طیف وسیعی از میکرو ارگانیسم‌ها را در کمترین زمان ممکن دارد.

ضدعفونی دست، صورت، بدن، سطوح سخت و نرم و ضدعفونی و تمیزکردن انواع زخم، محل جراحی و جای سوختگی از کاربرد‌های این محصول گیاهی است.

این محصول به تایید آزمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی نظیر انستیتو پاستور، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان پدافند غیرعامل، CREM CO، HYGCEN نیز رسیده است.

در تستی که در آزمایشگاه‌های CREM Co کانادا بر کرونا ویروس انجام شد مشخص شده که ترکیب IMC ORGA در از بین بردن این ویروس بسیار اثر بخش عمل می‌کند و می‌تواند ۹۹.۹۷ درصد در از بین بردن ویروس اثر بخش باشد.

همچنین اجزای موثره این محلول عصاره آویشن، نعنا، فلفل و زنجبیل است و PH خنثی و سازگاری با پوست از ویژگی‌های این محصول است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کووید 19 کرونا علیرضا زالی داروی ایرانی ونتیلاتور رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران محلول ضدعفونی کننده IMC ORGA استفاده از ظرفیت پارک فناوری پردیس مواد ضدعفونی کننده بیش از پیش محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد

خیرالله رهسپار فرد،رئیس پارک علم و فناوری استان قم امروز در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی شتاب که در سالن همایش‌های پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان قم در بخش‌های مختلفی درحال انجام وظیفه است.

وی اضافه کرد: ازجمله فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان قم می‌توان به فعالیت در حوزه‌های علوم انسانی و اسلامی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی و صنایع شیمیایی اشاره کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه رویداد شتاب در راستای شعار مهار تورم و رشد تولید آغاز شد، مطرح کرد: هدف نخست این رویداد تقویت ایده‌های دانش پایه است.

وی با بیان اینکه در این رویداد ارتباط پارک و دانشگاه‌ها تقویت شد، عنوان کرد: رکن اصلی و بازیگران اصلی این رویداد در آینده دانشجویان هستند درنتیجه افراد فعال‌تر جذب و حمایت می‌شوند تا با آموزش‌های لازم در ادامه خدمتی را ارائه دهند.

رهسپار فرد با اشاره به اینکه رویداد شتاب از آذرماه سال گذشته آغاز به کار کرد، خاطرنشان کرد: در طول برگزاری رویداد ۱۳۸ ایده به دبیرخانه ارسال، ۱۵ ایده به مرحله نهایی و ۱۴ ایده مورد داوری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه این ایده‌ها در حوزه‌های مختلف هستند، تصریح کرد: فراخوان اولیه رویداد شتاب با موضوع صنایع خلاق و فناوری اطلاعات بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه دو کارگاه برای متقاضیان گذاشته شده است، یادآور شد: یک دوره آموزشی پیوسته به مدت سه روز نیز برای صاحبان ایده برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت اساتید دانشگاه و فعالین پارک برای داوری استفاده شده است، بیان کرد: افرادی که در مرحله داوری از امتیاز لازم برخوردار شوند به عنوان ایده‌های برگزیده شناخته شده و به صورت مستقیم می‌توانند وارد پارک شوند.

رهسپار فرد اظهار داشت: اگر دانشجوی ایده‌دار جذب شود می‌تواند تیم‌سازی را انجام داده و هدف اصلی که مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها است را محقق کند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد