Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@18:34:28 GMT

تاثیر حرکات کششی بر فشار خون

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۹۰۶۳۴

احتمالا درباره ورزش و تاثیرات مثبت آن بر کاهش فشار خون چیزهایی شنیده اید. پیاده‌روی منظم به عنوان فعالیتی ساده می تواند به کاهش فشار خون با کاهش سفتی در رگ های خونی که جریان راحت‌تر خون را موجب می شود، کمک کند.

مطالعه ای جدید نشان داده است که انجام حرکات کششی می تواند حتی گزینه ای بهتر برای افراد مبتلا به فشار خون بالا یا آنهایی باشد که در معرض خطر ابتلا به این شرایط قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرکات کششی، پیاده‌روی یا هر دو؟

در این مطالعه هشت هفته ای 40 شرکت کننده با میانگین سنی 61 سال به دو گروه تقسیم شدند. تمام شرکت کنندگان در مرحله یک فشار خون بالا قرار داشتند.

پیش از مطالعه، پژوهشگران فشار خون شرکت کنندگان را طی 24 ساعت با یک دستگاه قابل حمل در حالت نشسته و خوابیده اندازه گیری کردند.

گروه نخست پنج روز در هفته و روزانه به مدت 30 دقیقه حرکات کششی و گروه دوم پنج روز در هفته و روزانه به مدت 30 دقیقه پیاده‌روی سریع انجام می دادند.

گروهی که حرکات کششی را انجام می دادند، تغییرات چشمگیرتری را در شرایط فشار خون خود شاهد بودند. با این وجود، گروهی که پیاده‌روی می کردند، چربی بیشتری در ناحیه کمر خود از دست دادند. پس می توان تصور کرد که پیاده‌روی و حرکات کششی همراه با هم چه کاری می توانند انجام دهند.

چرا حرکات کششی اهمیت دارند

به گفته کارشناسان، کاهش سفتی در سرخرگ ها یکی از فواید انجام حرکات کششی است که می تواند بهبود شرایط فشار خون را توضیح دهد.

از آنجایی که این روزها افراد بیشتری در خانه کار می کنند، خطرات یک سبک زندگی کم تحرک از جمله سفتی عضلات و تاثیر منفی آن بر تحرک فرد به واسطه نشستن طولانی مدت و کمتر خارج شدن از خانه مورد توجه قرار گرفته است. سفتی عضلات همسترینگ می تواند دامنه حرکت زانو ها و پاها را محدود کند که راه رفتن و پیاده‌روی را دشوارتر می کند. انجام منظم حرکات کششی و افزودن آنها به برنامه روزانه می تواند به حفظ انعظاف پذیری عضلات کمک کند.

با افزایش سن، انجام حرکات کششی از اهمیت بیشتری برخوردار می شود زیرا انعطاف پذیری طبیعی بدن با گذشت زمان کاهش می یابد. بخش هایی که بیشترین میزان انعطاف پذیری را از دست می دهند شامل شانه ها، کفل ها، ستون فقرات و زانوها می شوند.

افزودن حرکات کششی به برنامه روزانه ساده است. انجام این حرکات به فضای خاصی نیاز ندارد و فشار بیش از حد بر مفاصل بدن وارد نمی کنند که امتیاز بزرگی برای افراد مبتلا به استئوآرتریت (آرتروز) است. همچنین، انجام حرکات کششی به اختصاص زمان زیاد که یکی دیگر از موانع اصلی برای انجام ورزش است، نیاز ندارد. هنگام کسب آرامش عصرگاهی به جای نشستن روی مبل می توانید روی زمین نشسته و هنگام تماشای تلویزیون یا گوش دادن به موسیقی چند حرکت کششی انجام دهید.

7 فایده دیگر حرکات کششی

- افزایش انعطاف پذیری بدن

- افزایش دامنه حرکت

- بهبود پوسچر (وضع اندامی)

- کمک به بهبود و پیشگیری از کمردرد

- بهبود عملکرد در فعالیت های بدنی

- کاهش سردردهای تنشی

استراحت ذهن

عصر ایران/

برچسب ها: فشار خون ، حرکات کششی ، سلامتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mdj

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فشار خون حرکات کششی سلامتی انجام حرکات کششی پیاده روی فشار خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند