Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی ناجا گفت: توسعه مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتری‌ها را در برنامه خود داریم و این توسعه را در کلانتری‌ها تا حدود زیادی ایجاد کردیم تا هویت مدنی پلیس را در جامعه بهتر نشان دهیم. بیش از یک هزار کلانتری به برنامه‌های مددکاری و مشاروه اضافه شده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سردار مهدی حاجیان پیش از ظهر امروز _۳ شنبه ۲۸ بهمن ماه_ در کنفرانس آنلاین ملی امور اجتماعی در برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: باید به موضوع امنیت نگاهی راهبردی و رویکردی پیشگیرانه داشته باشیم تا بتوانیم از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم، موضوع امنیت یک محصول نهایی است که با همکاری مردم و سایر نهادها به دست می‌آید، امنیت بسترساز تمام توسعه‌ها از جمله توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید توجه کنیم که رویکرد ما از امنیت چیست و چه چیزی را در این زمینه می‌خواهیم، مهم است بدانیم مردم و نهادها در ایجاد امنیت و پلیس در حفظ امنیت نقش دارد، توسعه باید در بستر امنیت شکل بگیرد و برنامه‌های آینده جامعه نیز باید در یک بستر امنیت پایه انجام شوند، در صورت وجود امنیت طرح‌ها و موضوعات با موفقیت روبرو خواهد شد و اگر امنیت نباشد قطعاً تمام طرح‌ها با شکست روبرو خواهد شد.

معاون اجتماعی ناجا خاطرنشان کرد: اکنون که مردم در بستر یک زندگی اول، زندگی دومی را در فضای مجازی دارند باید برای امنیت مردم در فضای مجازی نیز اقداماتی را انجام دهیم و نظارت و کنترل لازم را علاوه بر فضای حقیقی در فضای مجازی نیز داشته باشیم، چرا که امروزه بر حسب شرایط مردم برای زندگی به فضای مجازی کوچ کرده‌اند. نظارت و تعاملی که در فضای حقیقی وجود دارد باید در فضای مجازی نیز وجود داشته باشد.

وی در خصوص توسعه جامعه امن افزود: باید توجه شود که برای توسعه جامعه امن نهادها باید برنامه‌های خود را بر اساس نگاهی امنیت آفرین و با یک امنیت پایه پیش ببرند، همچنین اسناد بالادستی را نیز در زمینه امنیت ایجاد کنیم تا هر کدام از نهادها نقش خود را در بحث امنیت بپذیرند و آن را انجام دهند.

سردار حاجیان گفت: بسیاری از موضوعات در ایجاد امنیت نقش دارد و جامعه باید مسئولیت هر شخص و نهاد را مشخص کند و در برنامه‌ها باید بدانیم هر نهادی چقدر و چگونه در پیشگیری جرایم و ایجاد امنیت نقش دارند، اگر امنیت خدشه دار شود ترمیم آن محال است، بنابراین رفتار عمومی باید در بحث خودکنترلی برای ایجاد امنیت در جامعه همراهی کند.

وی با اشاره به پیوست امنیت انتظامی تصریح کرد: پیوست امنیت انتظامی باید در ساختمان سازی نیز مورد توجه قرار گیرد تا از بسیاری از سرقت‌ها جلوگیری شود و امنیت در زندگی مردم جاری شود. در برنامه‌ها باید به گونه‌ای آگاهانه نگاه پیش رویدادی داشته باشیم تا در امور و آسیب‌های اجتماعی بتوانیم به طور مؤثر و کار آمد اقدامی را انجام دهیم، آسیب‌های اجتماعی باید رصد و پایش شود تا بر اساس رصدها و پایش‌ها بتوانیم به افراد کمک کنیم تا به تکامل اجتماعی برسند و نقش خود را در جامعه به درستی ایفا کند.

معاون اجتماعی ناجا با تأکید بر اینکه باید برنامه نهادها برای ایجاد امنیت باهم مرتبط باشد تا به نتیجه‌ای مؤثر برسیم، اضافه کرد: توسعه مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی در کلانتری‌ها را در برنامه خود داریم و این توسعه را در کلانتری‌ها تا حدود زیادی ایجاد کردیم تا هویت مدنی پلیس را در جامعه بهتر نشان دهیم. بیش از یک هزار کلانتری به برنامه‌های مددکاری و مشاروه اضافه شده‌اند، نگاه ما نگاهی توسعه‌ای است و حتی می‌خواهیم در فضای مجازی که آسیب‌ها بیشتر است کنترل را بیشتر کنیم تا از نفوذ آسیب به خانواده و جامعه جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: با ورود به فضای مجازی فرهنگ جامعه در حال تغییر است و اگر کنترل‌ها و نظارت‌ها کمرنگ باشد قطعاً دچار تهاجم فرهنگی خواهیم شد، باید با توسعه برنامه‌ها و نگاهی آگاهانه به مسائل ورود کنیم تا امنیت اجتماعی را برای مردم به وجود بیاوریم، بدون امنیت بهزیستی اجتماعی به دست نخواهد آمد.

کد خبر 475467

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاون اجتماعی ناجا سردار حاجیان کلانتری ها خدمات مشاوره ای مددکاری اجتماعی خدمات مددکاری امنیت حفظ امنیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فضای مجازی کلانتری ها ایجاد امنیت برنامه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند و حقیقتاً ایستادن هر ورزشکار بر سکوی قهرمانی و به اهتزاز درآمدن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران دل مردم را شاد می‌کند، گفت: این شادی عمومی و اجتماعی بسیار ارزشمند و ذی‌قیمت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در آئین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران ورزش کشور، ضمن قدردانی از افتخارآفرینان ورزشی که با تلاش‌های خود برای کشور و ملت قهرمان ایران عزت و افتخار آفریدند، ورزش را برای جامعه امری ضروری و توسعه آن را باعث توسعه سلامت، امید نشاط اجتماعی و انسجام ملی در جامعه دانست.

وی با بیان اینکه قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند و حقیقتاً ایستادن هر ورزشکار بر سکوی قهرمانی و به اهتزاز درآمدن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران دل مردم را شاد می‌کند، افزود: این شادی عمومی و اجتماعی بسیار ارزشمند و ذی‌قیمت است و از همین‌رو باید بر گسترش ورزش قهرمانی و تأمین و توسعه زیرساخت‌های آن تاکید کرد.

رئیسی با تأکید بر اینکه قهرمانان و ورزشکاران ما نباید هیچ دغدغه‌ای جز رقابت در میدان و قهرمان شدن داشته باشند و تمام خواسته‌ها و اقتضائات ورزش قهرمانی باید فراهم شود، تصریح کرد: در سال‌های اخیر ورزشکاران کشور در عرصه قهرمانی و حرفه‌ای در بخش‌های آقایان و بانوان مکرر برای کشور اقتدار و افتخار آفریدند و لذا باید به این عرصه توجه ویژه‌ای شود، اما در کنار آن باید ورزش همگانی، روستایی، عشایری و دیگر عرصه‌ها نیز مورد توجه باشد.

رئیس جمهور ورزش را یکی از معروف‌ها برشمرد که امر به آن و گسترش زمینه‌های آن می‌تواند بسیاری از مشکلات روحی و روانی جامعه را حل و سلامت عمومی را ارتقا بخشیده و تضمین کند و تصریح کرد: یکی از امتیازات خاص ورزش و ورزشکاران و قهرمانان ما این است که کار آنها با فتوت و مردانگی و ارزش‌های دینی و الهی همراه است و این به قهرمانی و حضور آنان در میدان زیبایی وصف‌ناپذیری می‌دهد.

رئیسی با اشاره به اینکه احساس مسئولیت برای یک قهرمان و ورزشکار امر بسیار مهمی است، گفت: احساس مسئولیت ورزشکاران کشورمان نسبت به جامعه مسلمین و مظلومان همان روحیه‌ای است که تختی‌ها، بزرگان، قهرمانان و شهدای با فضیلت عرصه ورزش به ما آموختند. این شاید در ظاهر قهرمانی به حساب نیاید، اما حقیقت آن است که بالاترین سکوی قهرمانی از آن کسی است که در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی کرده و حاضر نیست به هر شکلی این رژیم کودک‌کش را به رسمیت بشناسد. بالاترین و واقعی‌ترین سکوی قهرمانی همین است که با یک انگیزه متعالی همراه بوده و برای عصرها و نسل‌ها الهام‌بخش است.

رئیس جمهور با بیان اینکه قهرمانی ورزشکاران ما همراه با یک داشته‌های عقیدتی و نگاه به نجات مظلوم و فریاد کشیدن بر سر ظالم و ستمگر است، خاطرنشان کرد: این‌ها به ورزش و قهرمانی معنای واقعی می‌دهد که بسیار حائز اهمیت است.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه شما ورزشکاران و به خصوص ورزشکاران دارای ناتوانی جسمی جلوه روشن ما می‌توانیم هستید، گفت: اینکه ورزشکاری با وجود ناتوانی جسمی یا کمبود و فقدان امکانات در یک روستا یا شهرستان با تلاش و اراده پولادین بیاید و روی سکوی قهرمانی بایستد، جلوه خواستن و توانستن است.

تکمیل می‌شود...

کد خبر 751409

دیگر خبرها

  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی