Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر نگاهی عمیق به تاریخ ۲۰۰ ساله کشورهای اسلامی بیندازیم به راحتی دست های پیدا و پنهان توطئه های انگلیس و یا همان روباه پیر در به آشوب کشیدن این کشورها به چشم می خورد که آخرین مورد آن مربوط به جنگ یمن می باشد.

جنگ یمن که در اثر تجاوز ائتلاف عربی – آمریکایی به سرکردگی عربستان از ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۴ و در دوران ریاست جمهوری "باراک اوباما" شروع شد و در دوران ریاست جمهوری "دونالد ترامپ" و با حمایت‌های همه جانبه او شعله‌ورتر گردید، احتمال دارد با روی کار آمدن "جو بایدن" رییس جمهوری جدید آمریکا و تغییر سیاست کاخ سفید، شرایط جنگ یمن نیز تغییر کند، چراکه وی چه در دوران تبلیغات خود و چه پس از پیروزی در انتخابات، بارها اعلام کرده که اشتباهات دوران ترامپ درباره جنگ یمن را اصلاح خواهد کرد و به دنبال توقف این جنگ خانماسوز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان مسایل منطقه معتقدند که اگر آمریکا دست از حمایت های همه جانبه خود و همراهی با رژیم آل سعود در تجاوز به یمن بردارد این جنگ به سرعت پایان خواهد یافت، چرا که سعودی ها توان مقابله با رزمندگان یمنی را ندارند.

"دونالد ترامپ" رییس جمهوری سابق و جنگ طلب آمریکا در واپسین روزهای حضور خود در کاخ سفید در راستای خواسته‌های رژیم‌های متجاوز امارات و عربستان سعودی، جنبش انصارالله و برخی از رهبران این جنبش را در لیست تروریستی آمریکا قرار داده بود، اقدامی که به شعله ور کردن جنگ یمن افزود، اما بایدن با ورود به کاخ سفید دستور لغو این اقدام را صادر و قرار است امروز (سه شنبه) نام جنبش «انصارالله» از فهرست تروریسم آمریکا خارج شود.

وزارت خارجه آمریکا جمعه‌شب گذشته رسماَ اعلام کرد که تصمیم دولت بایدن برای ابطال تصمیم دولت قبلی این کشور برای قرار دادن انصارالله یمن در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی از سه‌شنبه (امروز) اجرایی خواهد شد.

اقدام وزارت خارجه آمریکا در اعلام خروج نام جنبش انصارالله از فهرست گروه‌های تروریستی خارجی با واکنش مثبت این جنبش مواجه شد و «محمد علی الحوثی»، عضو شورای سیاسی انصارالله و رئیس کمیته عالی انقلاب یمن اعلام کرد، سخنان بلینکن نشان می‌دهد که تصمیمات مقامات سابق آمریکا در مورد این جنبش اشتباه بوده است.

جنگ یمن از ابتدای آغاز با اعتراض های برخی کشورها همچون ایران و عراق و بسیاری از گروه ها و فعالان حقوق بشری همراه بوده است، ولی متجاوزان و حامیانشان در شش سال گذشته فقط به فکر کشتار مردم یمن و ویرانی آن کشور بوده اند.

با روی کار آمدن بایدن به عنوان رییس جمهور آمریکا و تاکید وی بر توقف جنگ یمن (هرچند ظاهری هم که باشد)، امیدها برای توقف این جنگ بیهوده زنده شده، اما در حالی که دولت آمریکا به عنوان حامی اول تروریسم و آل سعود در منطقه اعلام کرده که در زمان کنونی دیگر نمی خواهد سلاح به عربستان بفروشد و خواهان توقف جنگ یمن است، دولت انگلیس اعلام کرده که به فروش سلاح به عربستان ادامه می دهد، اقدامی که با مخالفت های گسترده فعالان حقوق بشری و ضدجنگ در انگلیس مواجه شده است.

روزنامه گاردین در این باره گزارش داده، با وجود آنکه آمریکا و برخی از کشورهای دیگر فروش سلاح به عربستان سعودی را متوقف کرده‌اند، اما انگلیس همچنان به فروش سلاح همانند گذشته به ریاض ادامه می‌دهد.

فعالان حقوق بشری دولت لندن را متهم می‌کنند که منافع مالی ناشی از فروش تسلیحات به رژیم سعودی را به جان مردم یمن ترجیح می‌دهد. آن‌ها دریافته‌اند که در فاصله زمانی جولای تا سپتامبر (خرداد تا مهر) ۲۰۲۰ انگلیس مجوز فروش ۱.۳۹ میلیارد پوند سلاح به عربستان را صادر کرده که بخش عمده آن را موشک و بمب تشکیل می‌دهد.

بنابر همین گزارش، «بل ریبریو ادی» چندی قبل به همراه ۲۳ نفر دیگر از اعضای پارلمان انگلیس در نامه ای به وزیر خارجه این کشور به تداوم حمایت لندن از ائتلاف سعودی در جنگ علیه یمن اذعان کردند و خواستار توقف آن شدند.

بل ریبریو اِدی که عضو حزب کارگر انگلیس است، در صفحه توئیتر خود نامه ارسالی این ۲۴عضو پارلمان انگلیس را منتشر کرده بود. در این نامه خطاب به «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس آمده بود: «ما این نامه را در حمایت از «۲۵ ژانویه» که به عنوان روز جنبش «جهانی به جنگ یمن، نه می‌گوید» تعیین شده، می‌نویسیم؛ ما از صمیم قلب با اقدام این دولت محافظه‌کار در ادامه تجهیز تسلیحاتی ائتلاف به سرکردگی سعودی برای بمباران یمن مخالف هستیم».

این ۲۴ قانونگذار انگلیس تاکید کرده اند که «از بمب‌های ساخت انگلیس در حملات هوایی سعودی که باعث مرگ هزاران نفر از غیرنظامیان یمنی شامل زنان و کودکان شده، استفاده می‌شود. تخمین زده شده که از آغاز این جنگ، حدود ۱۵ میلیارد پوند تسلیحات ساخت بریتانیا به عربستان سعودی فروخته شده است».

نکته دیگر این که انگلیس به همراه دو کشور غربی دیگر یعنی فرانسه و آلمان شامگاه پنجشنبه در بیانیه‌ای حمله پهپادی اخیر ارتش و رزمندگان یمنی به آشیانه جنگنده‌- بمب افکن‌های سعودی در جنوب غرب عربستان در فردوگاه بین‌المللی «ابها» را محکوم و آنرا «نقض قوانین بین‌المللی» عنوان کردند و این در حالی است که در این عملیات و عملیات مشابه حتی یک فرد غیرنظامی نیز آسیب ندیده و فقط مراکز نظامی عربستان هدف قرار گرفته و به اعتقاد کارشناسان عملیاتی بازدارنده می باشد.

رزمندگان یمنی در طول این شش سال توانسته‌اند با محدودیت‌های فراوان و تحریم‌های همه جانبه، امکانات محدود دفاعی خود را توسعه داده و با دستیابی به فناوری ساخت پهپادهای تهاجمی و موشک‌های بالستیک، مقاومت جانانه‌ای در مقابل متجاوزان از خود نشان دهند، اقدامی که نه تنها موجب نگرانی و استیصال آل سعود شده، بلکه صدای همپیمانان اروپایی – آمریکایی عربستان همچون انگلیس، فرانسه و آلمان را که در مقابل جنایات شش ساله سعودی‌ها در به خاک و خون کشیدن مردم بی‌دفاع یمن نه تنها سکوت کرده‌اند، بلکه همه گونه کمک نظامی به ارتش عربستان نموده‌اند، درآورده است.  

در حالی که کشورهای غربی به دنبال فروش سلاح به کشورهای متجاوزی همچون عربستان برای کسب منافع مالی و کشتار بیشتر مسلمانان می باشند، جامعه جهانی هم اکنون منتظر پایان جنگ یمن است، جنگ بی نتیجه ای که فقط موجب نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی شده و یمن را به صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان تبدیل کرده که اکثر جمعیت حدود ۳۰ میلیونی این کشور نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه می‌باشد.

اصرار انگلیسی ها به فروش سلاح به عربستان در حالی جریان دارد که همین هفته سازمان ملل در هشدار تازه ای نسبت به فاجعه انسانی در یمن، از تهدید ۴۰۰ هزار کودک یمنی در قبال گرسنگی خبر داد.

برچسب‌ها انگلیس وزارت خارجه آمریکا جنگ یمن فرانسه جنگ روزنامه گاردین جنبش انصارالله عربستان سعودی جو بایدن کاخ سفید دولت بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس وزارت خارجه آمریکا جنگ یمن انگلیس وزارت خارجه آمریکا جنگ یمن فرانسه جنگ روزنامه گاردین جنبش انصارالله عربستان سعودی جو بایدن کاخ سفید دولت بایدن اخبار کنکور سلاح به عربستان عربستان سعودی فروش سلاح کاخ سفید جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

بین الملل تابناک: اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران، افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز، افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان، تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله و احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران

یک رسانه غربی از اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا و انگلیس علیه ایران به بهانه‌های مختلف خبر داد.

به گزارش رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد، آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کند.

این وزارتخانه تاکید کرد که فعالیت‌های دفاعی ایران را هدف قرار داده است.

رویترز همچنین گزارش داد: انگلیس اشخاص و نهادهای مربوط به بخش دفاعی ایران را تحریم می‌کند.

وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو شخص و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.

به نظر می‌رسد، این تحریم‌های انگلیس و آمریکا نیز مانند تحریم‌های گذشته کشورهای غربی علیه کشورمان به بهانه حمایت از جریان‌های محور مقاومت در منطقه و عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای مختلف و همچنین در راستای حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی صورت می‌گیرد.

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز

دولت ارمنستان در جلسه روز پنجشنبه کابینه، بر تصمیم خود درباره افتتاح کنسولگری این کشور در تبریز تاکید کرد.

«حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای نخستین زمستان گذشته و در نشست خبری مشترک با «آرارات میرزویان» همتای ارمنستانی خود در ایروان گفته بود: «ارمنستان کشور دوست و همسایه خوب ماست. در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان موافقت تهران را برای افتتاح سرکنسولگری جمهوری ارمنستان در شهر تبریز اعلام کردیم و امیدواریم، در هفته‌های آغازین سال جدید میلادی با حضور وزیر خارجه ارمنستان شاهد افتتاح رسمی این سرکنسولگری در تبریز باشیم.»

در سال ۲۰۲۲ و در دیدار «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران نیز دو طرف درباره ارتقای سطح همکاری‌های تجاری بین دو کشور و همچنین این موضوع که افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز می‌تواند بر ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی تاثیر مثبتی داشته باشد، به توافق رسیدند.

رسانه‌های ارمنستان نوشته‌اند، در اکتبر سال ۲۰۲۲ سرکنسولگری ایران در قاپان ارمنستان افتتاح شد و افتتاح سرکنسولگری این کشور در تبریز، این اقدام دوجانبه را تکمیل می‌کند.

آن‌ها همچنین با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی ایران با استان سیونیک ارمنستان هم‌مرز است، گفته‌اند افتتاح کنسولگری در تبریز باعث توسعه بیش از پیش روابط تجاری و گردشگری خواهد شد.

امیرعبداللهیان در دیدار میرزویان همچنین گفته بود: موافقت دولت ارمنستان در ایجاد سرکنسولگری ایران در منطقه قاپان باعث شده که تردد ایرانیان و همکاری‌های ترانزیتی دو کشور تسهیل شود.

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

 این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رییس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این دو منبع گزارش دادند، «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد.»

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود.»

افراد آگاه از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رییس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد.»

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین دو حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رییس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست.»

دو مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد.»

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت، آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد.»

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت.»

تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله

دولت صنعا ازسرگیری مذاکرات با عربستان که رهبری ائتلاف سعودی در یمن را بر عهده دارد، تکذیب کرد و آمریکا و انگلیس را مسئول اجازه ندادن به تحقق توافق صلح دانست.

 وزارت امور خارجه دولت صنعا از زبان یک منبع رسمی که توسط خبرگزاری یمنی «سبأ» گزارش شده است، گفت: «آنچه روزنامه اماراتی (البیان) و برخی دیگر از رسانه‌ها درباره بازگشت مذاکرات منتشر کرده‌اند، تکذیب می‌کنیم. آنچه در این گزارش آمده کاملا نادرست است.»

وی ادامه داد: هنوز هیچ یک از موارد نامبرده در این گزارش به ما ارائه نشده است، بلکه سازمان ملل هرازچند گاهی اشاره‌هایی در این باره می‌کند؛ اما آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها به دلیل موضع یمن در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین نمی‌توانند اجازه توافق در این مرحله را بدهند.

او توضیح داد، «به سازمان ملل تاکید کرده است، طرح نقشه‌ای که با طرف سعودی به آن دست یافته شده ربطی به حوادث غزه ندارد و قرار نیست ربطی به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها داشته باشد.»

وزارت خارجه یمن در پایان گفت: به هر حال ما به موضع آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها اهمیتی نمی‌دهیم و همانطور که مشخص است با آنها درگیر هستیم.

چهارشنبه گذشته، دفتر هانس گروندبرگ، فرستاده سازمان ملل متحد اعلام کرد، در تماسی با لرد احمد از ویمبلدون، وزیر مشاور انگلیس در امور خارجه، مشترک المنافع و امور توسعه خاورمیانه داشت. وی در مورد ضرورت حفظ محیطی که از گفت‌وگوی سازنده و راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه بین‌المللی حمایت می‌کند بحث و گفت‌وگو کرده است.

سه‌شنبه گذشته، گروندبرگ در ریاض با رشاد العلیمی، رییس شورای رهبری یمن و شایع الزندانی، وزیر امور خارجه در دولت مستعفی در مورد تلاش‌ها برای احیای روند سیاسی در یمن، تحت نظارت سازمان ملل، گفت‌وگو کرد.

نماینده سازمان ملل دوشنبه گذشته از برگزاری گفت‌وگو با «انصارالله» و مقامات عمانی خبر داد که در آن راه‌های دستیابی به پیشرفت در نقشه راه سازمان ملل برای یمن و ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه خاورمیانه که ناشی از درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها در غزه و حملات ارتش یمن در دو دریای سرخ و عرب و خلیج عربی و خلیج فارس است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گروندبرگ در اواسط آوریل اعلام کرده بود که «شتاب دستیابی به توافق بین طرف‌های درگیر در یمن به دلیل تحولات نوار غزه، ضعیف و کند شده است». وی تاکید کرد که این مسائل «فضای میانجی‌گری را بسیار پیچیده کرده‌اند.»

وی افزود: در صورت برقرار نشدن آتش‌بس در غزه و متوقف نشدن کامل حملات در دریای سرخ و خلیج عدن، خطر تشدید تنش همچنان وجود دارد.

در آن زمان، فرستاده سازمان ملل نسبت به «عواقب جدی نه تنها برای یمن، بلکه برای کل منطقه، در صورت غفلت از روند سیاسی در یمن و ادامه مسیر تنش‌ها» هشدار داد و بر لزوم تصمین این مساله تاکید کرد که حل مناقشه در یمن با حل و فصل مسائل دیگر مرتبط دانسته نشود.

۲۳ دسامبر گذشته، گروندبرگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که طرف‌های یمنی، متعهد به اجرای اقداماتی شده‌اند که شامل اجرای آتش‌بس شامل تمام یمن، اقداماتی برای بهبود شرایط زندگی و مشارکت در آماده‌سازی برای ازسرگیری یک روند سیاسی فراگیر تحت نظارت سازمان ملل می‌شود.

وی این اقدام را «گامی مهم» توصیف کرد و گفت: «با طرفین برای تهیه نقشه راه تحت نظارت سازمان ملل متحد که شامل این تعهدات باشد و از اجرای آنها حمایت کند، همکاری می‌کنم.»

احضار سفیر آلمان از سوی وزارت خارجه چین

سفیر آلمان در پکن روز (پنجشنبه) به علت طرح اتهام‌هایی از سوی برلین مبنی بر دستگیری چند جاسوس مرتبط با چین به وزارت خارجه این کشور احضار شد.     به گزارش تارنمای شبکه خبری دویچه وله، «پاتریشیا فلور» امروز پنجشنبه در حساب ایکس خود نوشت: پس از دستگیری چهار آلمانی به اتهام جاسوسی برای سرویس‌های مخفی چین، من به وزارت خارجه چین احضار شدم.   چین پیشتر اتهام فعالیت جاسوسی در آلمان را «قاطعانه» رد کرده و از برلین خواسته است که وجهه پکن را خدشه‌دار نکند.   سفارت چین در برلین روز دوشنبه اعلام کرد: ما از طرف آلمانی می‌خواهیم که بهره‌برداری از اتهام جاسوسی به منظور خدشه‌دار کردن وجهه و بدنام کردن چین را متوقف کند.   مقام‌های برلین همان روز گفتند که سه آلمانی را به ظن همکاری با سرویس مخفی چین و انتقال فناوری به پکن برای مقاصد نظامی بازداشت کرده‌اند.   «نانسی فیزر» وزیر کشور آلمان گفت که دولت تهدیدهای ناشی از جاسوسی چین در تجارت، صنعت و علم در آلمان را رصد می‌کند.   بازداشت این افراد یک هفته پس از آن انجام شد که ««اولاف شولتس» صدراعظم آلمان به چین سفر کرد تا درباره همکاری‌های تجاری چین و روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین، مالکیت معنوی و سیاست‌های بازار آزاد گفت‌وگو کند.  

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • میلیون ها یمنی خواستار ادامه عملیات علیه اشغالگران شدند
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله