Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:09:35 GMT

آیا آمریکا مقابل دشمنان برجام زانو زده است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۴۶۴۶

آیا آمریکا مقابل دشمنان برجام زانو زده است؟

آنتونی بلینکن، ازیک سو می داند که رهبران کشورش در 4 سال گذشته یک خبط تاریخی، حقوقی و اخلاقی کرده اند و برای آن تاسف هم می خورد، اما همانجا طلبکارانه برخورد می کند.

در این خصوص چند نکته لازم به تذکر است که گویا باید دائم تکرار شود؛

اولا، این جملات کوتاه پر از ابهام و تناقض، از یک دیپلمات کارکشته، آن هم از دولتی که مبنا را بر تعامل و دیپلماسی در روابط خارجی قرار داده عجیب و بعید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوم، به لحاظ حقوقی و عرفی در تمام قراردادهای مرسوم در سطوح ملی و بین المللی، برای بازگشت به یک قرارداد، ناقض آن نه تنها حق شرط گذاری ندارد که باید ضرر و زیان را هم متقبل شود.

ایران به گواه گزارش های آژانس و حتی گزارش های سازمان های اطلاعاتی آمریکا ، کاهش تعهدات در چارچوب برجام را یک سال بعد از خروج ترامپ از توافق و به صورت مرحله ای  اجرایی کرده است و بر خلاف متحدان آمریکا مانند رژیم صهیونیستی و عربستان، همچنان فعالیت هایش شفاف است و این دولت سابق آمریکا بوده که زیر میز زده است.  

سه اینکه، این ادبیات و لحن وزیر خارجه آمریکا در  قبال برجام، دیپلماسی نیست، بلکه "دبه کردن" یا "باج خواهی" است.

واقعیت اینکه پمپئو دیپلماسی را تعطیل کرده بود و انتظار این بود که بلینکن دوباره آن را زنده کند، اما گویا قرار است در بر همان پاشنه دولت ترامپ بچرخد.

این نحوه تعامل وزیر خارجه آمریکا سوال انگیز هم هست، از جمله اینکه؛

آیا دولت بایدن برای بازگشت به معاهده پاریس شرط گذاری کرد؟ مگر تفاوتی در نقض آن معاهده با توافق برجام بود؟ "نقض نقض است!" و سوال آخر اینکه در موضوع معاهده پاریس آیا شما برگشتید یا سایرین؟

به علاوه، این اظهارات از زبان وزیر خارجه آمریکا هیچ توجیهی ندارد، جز اینکه یا در موضوع بازگشت به برجام هنگام تبلیغات انتخاباتی فریبکاری صورت گرفته یا اینکه تیم مقابل دشمنان برجام زانو زده است.

برچسب‌ها برجام دولت بایدن آنتونی بلینکن رژیم صهیونیستی ترامپ پروندهٔ خبری آغاز دولت بایدن ، راستی آزمایی رویکردها و سیاست ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام دولت بایدن آنتونی بلینکن برجام دولت بایدن آنتونی بلینکن رژیم صهیونیستی ترامپ اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه به وقت محلی مدعی شد تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به دلیل جنگ در غزه نشانه دموکراسی آمریکایی است.

بلینکن در نشستی خبری در چین در پاسخ به سئوالی درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا درباره غزه مدعی شد درک می‌کند که این جنگ «احساسات پرشوری» را برانگیخته است و دولت بایدن تمام تلاش خود را برای توقف جنگ انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، از شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

وزیر خارجه دولت بایدن گفت: «در کشور ما، این یکی از ویژگی‌های بارز دموکراسی است که شهروندان می‌توانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و خشم خود را در هر زمانی که بخواهند ابراز کنند و به باور من این تجلی قدرت کشور و قدرت دموکراسی است.»

بلینکن در عین حال از اینکه در این تجمعات، دانشجویان به جنبش حماس اعتراض نکرده اند، به آنان انتقاد کرد و گفت که در این اعتراض ها «آن چنان در مورد حماس سکوت شده است که گویی حتی بخشی از ماجرا نیست.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا پس از سفر سه روزه به چین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات حامی فلسطین که در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مدعی دفاع از حق اعتراض آمریکایی‌ها شد و گفت که مواردی وجود داشته است که عبارات واضحی از یهودستیزی وجود داشته است، اما «اعتراضات فی نفسه یهودستیزانه نیستند».

بلینکن گفت: «آنچه که ما نیز می‌بینیم، مردم، جوانان، افراد از طبقات مختلف است که بسیار پرشور هستند و احساسات بسیار قوی درباره (درگیری) دارند.»

او همچنین بر اهمیت چنین بیانی در دموکراسی ها تاکید کرد. او گفت: «در کشور، جامعه و دموکراسی ما، اظهار نظر در مورد آن، هم مناسب است و هم محافظت می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود