Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور صنایع وزارت صمت راه نجات کشور را خوداتکایی و توسعه ساخت داخل عنوان کرد و گفت: محدودیت های بین المللی قرار بود چرخ اقتصاد ما را متوقف کنند و بیکاری ایجاد کنند، اما رشد تولید صنعتی در کشور ما علی رغم همه محدودیت ها به گونه ای است که از ٢٨ رشته فعالیت صنعتی از جمله تایر در ٢٠ رشته فعالیت صنعتی رشد تولید داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی صادقی نیارکی در چهارمین نمایشگاه زنجیره صنعت لاستیک با بیان این مطلب، افزود: اولین چالش محدودیت ها و تحریم ها علیه ارکان اقتصادی کشور از نیمه دوم سال ٩٧ شکل گرفت و چالش بعدی بحث بیماری منحوس کرونا، بیماری ناشناخته و جهش یافته است که تمام مناسبات اقتصادی دنیا را تغییر داده است .
وی ادامه داد: برآیند این دو چالش چه تهدیدها و چه فرصت هایی برای ما داشت؟ ما در سال ١٣٩٧در چه وضعیتی قرار داشتیم و در حال حاضر در چه وضعیتی هستیم؟
معاون امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: به رغم محدودیت های که بر ما اعمال کردند . امسال ما در زمینه صدور پروانه بهره برداری صنعتی رشد هشت درصدی داریم یعنی بیش از ٥٧٠٠ واحد صنعتی امسال به بهره برداری رسید.
صادقی نیارکی با بیان اینکه اشتغال این پروانه ها ٢٨ درصد رشد داشته است، افزود: با بهره برداری از واحدها بالغ بر ١٠٧ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کشور مشغول شدند وحجم سرمایه گذاری ٣٠٠ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی خاطر نشان کرد: نکته بعدی جواز تاسیس می باشد، نمادی از تمایل فعالان اقتصادی برای حضور در سرمایه گذاری است وامسال نسبت به سال گذشته ٤٠ درصد رشد صدور جواز تاسیس داریم.
معاون امور صنایع وزارت صمت بیان کرد: چرخ اقتصاد ما را متوقف کنند ، اما رشد تولید صنعتی در کشور ما به گونه ای است که از ٢٨ رشته فعالیت صنعتی از جمله تایر در ٢٠ رشته رشد تولید داشته ایم. قرار بود اشتغال صنعتی ما را با ایجاد موانع در زنجیره تامین و لجستیک کشور تحت الشعاع قرار دهند اما امسال نسبت به سال گذشته ٢٨ درصد رشد اشتغال صنعتی داشتیم.
وی خاطر نشان کرد: هرجا ما اراده کردیم، کنار هم ایستادیم، صبر و تحمل کردیم، به مردم و فعالین اقتصادی اعتماد کردیم و اقتصاد را مبتنی بر تولید تنظیم کردیم موفق بودیم.
معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: هرجا که ارزهای ارزان کشور را صرف واردات کرده و کشور را بر مبنای واردات اداره کردیم قطعا آسیب پذیر خواهیم بود.
صادقی نیارکی تصریح کرد: ما چاره ای جز خوداتکایی در فضای چالش برانگیز اقصاد جهانی نداریم. ما در صنعت تایر در ١٠ ماهه امسال رشد حدود ٢٢ درصدی داریم. در یک مسیر کوتاه مدت ١٠ ساله و با وجود تحریم ها توانستیم به خوداتکایی قابل اعتنا در صنعت تایر برسیم و امروز با افتخار اعلام میکنیم که نیازی به واردات تایر خودرو سواری و سبک در کشور احساس نمی شود.
وی افزود: امروز نشان دادیم که اگر میدان رقابت به نفع تولید بچرخد نه تنها خوداتکا خواهیم بود بلکه مانع از خروج میلیون ها ارز از کشور خواهیم شد. توصیه من این است که این مدل توسعه بین بخشی و هماهنگی در صنعت تایر را به یک مدل هم راستا بین منافع اقتصادی برای رسیدن به یک نقطه اوج و بهبود مستمر عملکرد تبدیل کنید.
شاتا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون امور صنایع وزارت صمت محدودیت ها رشد تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم