Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: زهرا نژاد بهرام در ارزیابی نهاد اجماع‌ساز اصلاح طلبان، اظهار کرد: به نظر من نهاد اجماع ساز در راستای شورای عالی اصلاح‌طلبان و هماهنگ‌سازی و هم‌‌نظری میان جبهه اصلاحات است. توسعه سیاسی ایران در آینده در پیوستگی نهادها، گروه‌ها و احزاب اصلاح طلب در قالب یک جبهه است و این یک ظرفیت بسیار قابل تأمل و قابل توجه در حوزه اصلاح طلبی است که می‌توانند ظرفیت‌های خود را به اجماع برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: اصولاً‌ توسعه سیاسی نیازمند نوعی اجماع‌نگری و همسازی و همکاری مشترک است و اصلاح طلبان پیشگامی خود را در این زمینه نشان داده‌اند. همچنین در انتخابات ۹۴،۹۲ و ۹۶ و ۱۴۰۰ نشان داده‌اند که قابلیت این را دارند که رویکردهای توسعه گرایانه خود را برای توسعه سیاسی به کار گیرند.
وی در خصوص جوانگرایی و عدم حضور جوانان در نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان، گفت: من معتقدم که کادرسازی یکی از ظرفیت‌های بسیار مهمی است که دقت اصلاح طلبان در این زمینه کافی نبوده است. به همین دلیل امروز با درخواست جوانان برای حضور مواجه شده‌ایم.  
نژادبهرام با بیان اینکه در نهاد اجماع ساز، دبیر کل‌ها و اعضای حقیقی آن از سابقه داران حزب هستند، گفت: جریان اصلاح طلب به ظرفیتی نیازمند است تا در مسیر توسعه گرایی قرار گیرد؛ توسعه بدون کادرسازی،‌ بدون رفع تبعیض و بدون ایجاد ظرفیت‌های متناسب برای رشد و فعالیت همه بخش‌های جامعه امکان پذیر نیست یعنی باید همه بخش‌های جامعه باید در راستای توسعه مشارکت داشته باشند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: ما معتقدیم که نهاد اجماع ساز عینیت توسعه سیاسی در کشور ایران محسوب می‌شود به این دلیل که نوعی تعامل، همگرایی و اجماع سازی در جریان اصلاح طلبی معنا می‌کند و افراد به خاطر منافع جبهه حاضرند از منافع شخصی خود عبور کنند بنابراین عرصه اصلاحات نیز نیازمند بازنگری و باز اصلاحی است یعنی چون جریان اصلاحات یک جریان رو به جلو و پیش‌رو است، باید از نیروهای جدید استفاده کند.
وی تأکید کرد: من فکر می‌کنم که اگر حداقل نفر دوم احزاب از میان جوانان و زنان انتخاب شود، ترکیب نهاد اجماع ساز متنوع‌تر می‌شد. آنچه که مهم است این است که این ظرفیت برای ادامه راه اصلاح طلبی در نظر گرفته شود.
وی در خصوص از دست دادن زمان فعالیت اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نیز گفت: جریان اصلاح طلب اینگونه نیست که یکباره بتواند کسی را خلق کند؛ جریان اصلاح طلب سرمایه بزرگی به عنوان آقای خاتمی دارد که همیشه همراه بوده است و به جریان اصلاح طلب برای استفاده از ظرفیت‌ها کمک می‌کند.
این عضو مجمع زنان اصلاح طلب تصریح کرد: به نظر من، ما کوتاهی کردیم. جریان اصلاح طلب در تشکیل نهاد اجماع ساز دچار تعلل شد و این تعلل دغدغه و نگرانی‌های زیادی را برای ایران در حوزه سیاسی به وجود آورد و نسبت به رقبا عقب‌تر هستند. قرار ما بر این بود که شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان فعالیت خود را داشته باشد و تنها به انتخابات اکتفا نکند اما متأسفانه حدود یک سال گذشته نتوانست ادامه کار بدهد و نهایتاً نهاد اجماع ساز تشکیل شد.
وی اضافه کرد: سرمایه‌های کم نظیر مانند حضور آقای خاتمی و تجربه شورای عالی سیاستگذاری را نباید نادیده گرفت.
وی بیان کرد: اجماع، پتانسیل بسیاری را برای پیشروی در عرصه انتخابات ایجاد می‌کند اما در عین حال نقدهای زیادی نیز وارد است.
نژادبهرام خاطر نشان کرد: آنچه که می‌تواند توسعه سیاسی در ایران را معنا ببخشد، جریان اصلاح طلبی است و با توجه به شخصیت‌های موفقی که در چهار دوره انتخاباتی کشور داشته همیشه دارای نوآوری بوده است و این نوآوری،‌ وجد اجتماعی ایجاد کرده است و میل به همکاری و مشارکت در بین رأی دهندگان را افزایش داده است.
وی با بیان اینکه نوآوری در واقع موتور حرکت توسعه سیاسی است، گفت: آنچه که می‌تواند سپهر توسعه سیاسی کشور را در آینده رقم بزند، جریان اصلاح طلبی است و باید به آن امیدوار بود و جریان اصلاح طلبی قادر است که اصلاحات لازم را حتی در درون خود انجام دهد و در برابر آن مقاومت نمی‌کند.
منبع: ایلنا برچسب ها: زهرا نژادبهرام ، اصلاحات

منبع: خرداد

کلیدواژه: زهرا نژادبهرام اصلاحات جریان اصلاح طلبی جریان اصلاح طلب نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان توسعه سیاسی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره محور جلسه اخیر این حزب گفت: روز پنجشنبه اجلاسیه شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه و دفتر سیاسی با حضور روسای شعب استان‌های حزب اعتدال و توسعه، واعظی، جنتی و نوبخت برگزار شد. در این جلسه برنامه‌های حزب در سال جاری مطرح شد. یکی از محورها به این ترتیب بود که تاکید حزب بر این است که همه دستگاه‌های اجرایی کشور باید به سمت رفع اختلافات داخلی گام بروند، به عبارت دیگر به سمتی برویم که بتوانیم نسل جوان را بیشتر به خودمان جذب کنیم و بر وفاق ملی دامن بزنیم. استراتژی حزب اعتدال و توسعه در سال جدید استفاده از همه ساز و کارهای مدنی برای بهبود اوضاع کشور است و حزب اعتدال و توسعه هم سعی می‌کند در تحولات جاری داخل و خارج از کشور نقش‌آفرینی داشته باشد و ما همچنان تاکید می‌کنیم که با هر گونه ساختارشکنی مخصوصا در زمینه سیاسی مخالف هستیم و همچنان بر راهکارهای مدنی و غیر خیابانی و اعتراضات خیابانی تاکید داریم و زمانی که همه می‌دانیم، هیچ امیدی به خارج از کشور نیست باید به سمت وحدت آفرینی حرکت کنیم.

وی افزود: مقوله انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برای ما اهمیت دارد، مخصوصاً اگر حاکمیت اندکی نرمش نشان دهد و با این نرمش در بحث انتخابات ریاست جمهوری شاهد توفیقات باشیم و اگر غیر از این باشد، مجدداً شاهد کاهش حضور مردم خواهیم بود و شاید این بار مردم نسبت به دفعات قبل مشارکت پایین‌تری داشته باشد. حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد به صورت شفاف مردم را برای مشارکت در بهبود شرایط کشور دعوت کند و از هر گونه سخن رادیکال و تنش‌زا پرهیز می‌کند، در حقیقت حزب اعتدال و توسعه تلاش دارد که با عقلانیت به نقد وضع موجود در عرصه سیاست داخلی بپردازد.

هروی همچنین تصریح کرد: دومین محور که در جلسه روز پنجشنبه حزب اعتدال و توسعه برگزار شد، سیاست خارجی است. هنگامی که احساس می‌کنیم غرب و شرق همگی برای توسعه کشور مانع‌تراشی می‌کنند باید باهم به وحدت و تنش‌زدایی بپردازیم، در غیر این صورت نتیجه‌ای نخواهد داد. در سیاست خارجی اعتقاد بر این داریم که باید درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود، کما اینکه کشوری مانند عراق در همین روزهای اخیر با تولید بیش از ۴ میلیون بشکه نفت توانسته بسیاری از مشکلات اقتصادی خود را حل کند اما ما همچنان با بسته بودن و انزوای سیاسی در عرصه جهانی، دچار مشکلات اقتصادی هستیم.

برخورد خیابانی با حجاب بی‌تدبیری است

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه ادامه داد: سومین محور و شاید اصلی‌ترین بحثی که در اجلاسیه حزب اعتدال و توسعه مطرح شد، تحلیل وضع داخلی بود. ما همه جناح‌های سیاسی باید نشان بدهیم ایران عامل ثبات منطقه خاورمیانه است اما در این میان که در حال کشمکش اسرائیل و قدرت‌ها هستیم، جریحه‌دار کردن افکار عمومی خطا است، در حالی که کشورهای منطقه در حال توسعه و پیشرفت هستند، اینکه ما به مجادلات داخلی و تحریک جوانان مبادرت کنیم، کاملاً از روی بی‌تدبیری است. تشویش اذهان، ایجاد ناامیدی و رعب و وحشت بین نسل جوان، آن هم در خیابان‌ها و با حرکت‌هایی مانند برخورد با حجاب، منجر به ایجاد نا امیدی در کشور می‌شود که این نشانه بی‌تدبیری است.

هروی اظهار کرد: اما آنچه در مورد وضعیت داخلی وجود دارد این است که دولت سیزدهم به دست اندازی در بخش خصوصی رو آورده و به جای درآمدزایی به سمت کسب درآمدهای بیشتر از مردم می‌پردازد که این امر شایسته و بایسته مردمی که همه چیز خود را برای نظام دادند، نیست. به عبارت دیگر مشکل اول کشور حجاب نیست بلکه ایجا روح همدلی و امید و رفع مشکلات معیشتی مردم است.

وی با اشاره به برخورد دولت با فساد ابراز کرد: نکته دیگر ارجحیت منافع ایدئولوژیک بر منافع ملی است. متاسفانه احساس می‌شود اقلیتی از نظام حاکمیت به دنبال این هستند که مباحث ایدئولوژیکی یا نگرش‌های افراطی مذهبی را بر منافع ملی ترجیح بدهند ، که این امر موجب شده اشکالات اساسی در نحوه برخورد با مردم مانند برخوردهای شکل بگیرد، که این رفتارها کاملاً از سر بی‌تدبیری است. نکته بعدی مربوط به ناکارآمدی مدیران دولت سیزدهم است که متاسفانه در همه اضلاع دولت مشاهده می‌شود، چنانچه شایسته‌سالاری رنگ باخته و نظام مسئولیت‌سپاری دچار خدشه شده است.

هروی همچنین افزود: نکته پایانی که همه اعضای حزب و دبیرکل بر آن تاکید داشتند، مربوط به فساد و تبعیضی است که در جامعه وجود دارد. امروز برخورد دوگانه در سطح جامعه انجام می‌شود و این برخورد منجر به دلسردی و ناامیدی مردم شده است. درحقیقت به نظر می‌رسد که با عاملان فساد مدارا می‌شود ، مماشات با مفسدان در سطوح مختلف و در مباحث اقتصادی و عقیدتی منجر به این امر شده که مردم دچار یاس دینی و ناامیدی شوند که متاسفانه این مورد برای بهبود شرایط کشور مناسب نیست.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر این در حالی که با جوانان برخوردهای خیابانی تحت عنوان حجاب و برخورد با منتقدین، افرادی که در روزنامه‌ها سخن می‌گویند و شرایط سیاسی و آرای دولت را نقد می‌کنند، برخلاف آن چیزی است که باید انجام شود. لذا از این برخورد دوگانه که با عاملان فساد مماشات می‌شود اما با جوانانی که نقادی می‌کنند برخورد می‌شود، را حزب اعتدال و توسعه محکوم می‌کند و خواهان تدبیر نظام حاکمیت در قبال این قضیه است.

هروی در رابطه با برنامه حزب اعتدال و توسعه برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، یادآور شد: در این مورد در کل کشور تلاشی آغاز کردیم و امیدوارم بتوانیم در بین نامزدهایی که به مرحله دوم رسیدند افرادی که عضو نیروها و یا هواداران حزب اعتدال و توسعه هستند، کمک می‌کنیم که بتوانیم حداکثر نیروهای اعتدالی را در این مرحله از انتخابات در مجلس داشته باشیم. همچنین در مورد فراکسیون تلاش‌هایی را در مجلس آغاز کردیم و امیدواریم فراکسیون با تمایلات اعتدالی شکل بگیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899876

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • مامان بگو برای دین و کشور رفتم؛ دست راست اسلحه و دست دیگرم کتاب