Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان گفت: در حال حاضر میزان مبادلات کالا از مرز سیرانبند بانه، ۲۳۰ میلیون دلار بوده که امکان افزایش آن تا یک میلیارد دلار نیز وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ بهمن مرادنیا روز یکشنبه در بازدید هیات عراقی از مرز سیرانبند بانه اظهار داشت: این مرز یکی از مرزهای قدیمی کشور بوده که در آن تجارت صورت گرفته و بنا داریم مبادلات کالا را در این منطقه توسعه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به برنامه‌ریزی برای رسمی شدن مرز سیرانبند بانه از لحاظ تردد مسافر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شرایط زیرساختی این مرز مطلوب نیست و امروز در توافقی با جانشین وزیر امور داخله اقلیم کردستان عراق، برای ارتقای این وضعیت تصمیم‌گیری خواهد شد.

استاندار کردستان یادآور شد: تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی در کمترین زمان، امکانات و تجهیزات مورد نیاز را در مرز سیرانبند توسعه دهیم و آنچه مد نظر است به طور شایسته انجام شود.

جانشین وزیر امور داخله اقلیم کردستان عراق نیز در بازدید از مرز سیرانبند اظهار داشت: امروز با مسوولان ایرانی راجع به کمبودها و زیرساخت‌های لازم برای رسمی شدن مرز سیرانبند و تردد مسافر برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

سرلشکر چتو صالح سعید با بیان اینکه این مرز از سوی دولت مرکزی عراق و ایران به عنوان یک مرز رسمی شناخته شده است، افزود: در این دیدار نواقص بررسی و مواردی که نیازمند اصلاح و بازنگری برای بازگشایی مرز باشد را مورد توافق قرار خواهیم داد.

وی ادامه داد: امیدواریم با توافقاتی که حاصل خواهد شد در این مرز شاهد تردد مسافران و گردشگران و افزایش مبادلات مرزی باشیم.

فرماندار بانه گفت: ظرفیت سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم است و سرمایه‌گذاران خارجی در این منطقه می‌توانند سرمایه گذاری کنند.

اسماعیل رستم پور در جریان بازدید هیات اقلیم کردستان از منطقه ویژه اقتصادی بانه با اشاره به تغییر رویکرد منطقه ویژه از تولیدی به تولید کالاهای صادرات محور اظهار داشت: ۲۰۰ واحد تولیدی در این منطقه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی بانه ۸۵ هکتار است که ۳۵ هکتار ازاین منطقه آماده سرمایه گذاری است.

رستم پور گفت: هم اکنون در این منطقه هشت سرمایه گذار در زمینه‌های تولید پوشاک، لوازم خانگی و تولید انواع لامپ سرمایه گذاری کردند.

وی ادامه داد: تمام زیرساخت های لازم از جمله آب، برق و گاز  در این منطقه فراهم شده و هیچگونه مشکلی به لحاظ تامین زیر ساخت ها برای سرمایه گذاران وجود ندارد.

مرز سیرانبند بانه در نزدیکی روستای تخلیه شده سیرانبند و در ۲۵ کیلومتری غرب بانه واقع شده است و به لحاظ فعالیت‌های تجاری تاریخچه‌ای بیش از ۱۳۸۰ سال بویژه در بخش صادرات کالا دارد که با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط ویژه، همیشه مورد توجه فعالان اقتصادی منطقه بوده و در همه شرایط زمانی فعالیت در این مرز برقرار بوده است.

 شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان مرز سیرانبند بانه سرمایه گذاری منطقه ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو کار مذاکرات با حماس را پیچیده کرد

یک مقام صهیونیستی گفت که اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر ای رژیم در مورد حمله به رفح، مذاکرات تبادل اسرا با حماس را پیچیده کرد.

براساس گزارش القدس العربی، این مقام که ترجیح داد نامش فاش نشود، در مصاحبه خود با نیویورک تایمز، مذاکرات جاری آتش بس و تبادل زندانیان با میانجیگری قطر و مصر را دشوار توصیف کرد.

وی افزود که وعده نتانیاهو برای حمله به رفح منجر به تشدید موضع حماس در جریان مذاکرات شد. از سوی دیگر، نتانیاهو اتهام یک مقام اسرائیلی مبنی بر «خنثی کردن» تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس را رد کرد.

دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای اعلام کرد: این ادعا که نخست‌وزیر، کسی بود که توافق آزادی اسرا را خراب کرد، کاملا دروغ و فریب عمدی است.

این تحولات همزمان با آغاز تهدید ارتش صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها برای تخلیه  از محله‌های شرقی منطقه رفح و عزیمت به منطقه المواسی در جنوب غربی نوار غزه است.

ارتش اشغالگر در حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نقشه‌هایی را منتشر کرد که مسیر‌های تخلیه فلسطینی‌ها را نشان می‌دهد که اکثر آنها به دلیل جنگ هفت ماه گذشته از مناطق شمالی و مرکزی به سمت رفح آواره شده‌اند.

این درحالی است که پیش از این نیز ارتش صهیونیستی منطقه‌های امن را مشخص کرده و فلسطینیان را در همان مناطق بمباران کرده بود.

 مترجم: مینا عظیمی

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نتانیاهو کار مذاکرات با حماس را پیچیده کرد
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • ۸ سد کردستان سرریز شد
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • فیلم| وداع مادر شهید «جلال اعتماد» با فرزند شهیدش
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • نخستین تصاویر تبادل آتش در زاهدان