Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:58:51 GMT

استان زنجان نوروز مهمان نمی‌پذیرد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۸۱۳۸

استان زنجان نوروز مهمان نمی‌پذیرد

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: امسال استان زنجان میزبان هیچ مسافری نخواهد بود؛ بنابراین هیچ یک از هتل‌ها و مهمان‌سراها نباید پذیرای مسافران باشند.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (۱۰ اسفندماه) در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به بهتر شدن تدریجی واکسیناسیون بیماری کووید - ۱۹ در استان، اظهار کرد: ویروس انگلیسی کرونا آتش زیر خاکستر است و در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و رفتارهای پرخطر مردم شعله‌ور خواهد شد؛ بنابراین مردم باید از بازارگردی در ایام کرونایی خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید کانون‌های فعال بیماری کرونا را سریعاً سرکوب کنیم، زیرا در صورت زیاد شدن و متصل شدن کانون‌ها به یکدیگر فاجعه‌ای رخ خواهد داد و در صورت گرفتار شدن به کرونای انگلیسی، منطقه مذکور قرنطینه خواهد شد، افزود: باید فاصله ابتلای ویروس کرونای چینی را با ویروس کرونای انگلیسی زیاد کنیم، زیرا این فاصله از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری می‌کند.

این مسئول با اشاره به اینکه امروز راهی جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اعمال محدودیت‌های کرونایی، قرنطینه، بیماریابی و رهگیری نداریم، تصریح کرد: امسال استان زنجان میزبان هیچ مسافری نخواهد بود؛ بنابراین هیچ یک از هتل‌ها و مهمان‌سراها نباید پذیرای مسافران باشند و شهرداری‌ها نیز باید از نصب چادر در اطراف خیابان‌های استان جلوگیری کنند.

استاندار زنجان با تاکید بر لزوم شناسنامه‌دار کردن دست‌فروشان استان زنجان و جلوگیری از ورود دست‌فروشان غیربومی به استان، در رابطه با شهرستان طارم، ادامه داد: در شهرستان طارم امسال نباید کارگران غیربومی استفاده شود و ارتباطات به این شهرستان نیز کنترل شود، زیرا سلامت مردم اهمیت بسیاری دارد.

حقیقی با بیان اینکه تردد افراد دارای PCR مثبت در استان تخلف است و در صورت شناسایی، این افراد باید به قانون پاسخ‌گو باشند، اظهار کرد: افراد دارای PCR مثبت در استان باید ساماندهی و از تردد آنان در شهر جلوگیری شود و باید تمهیداتی بیندیشیم تا اصناف نیز آنان را شناسایی کرده و از ورود این افراد به پاساژها جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه با توجه به محدود بودن نیروهای فنی و تخصصی دانشگاه علوم‌پزشکی استان، دستگاه‌های ذی‌ربط استان که نیروهای آنان در رشته‌های بهداشت و درمان تحصیل کردند یا تخصص دارند، باید به دانشگاه علوم‌پزشکی استان معرفی شوند تا در اختیار آنان قرار گیرند، افزود: مراکز ۱۶ ساعته کووید - ۱۹ در استان باید افزایش پیدا کند و درمانگاه‌ها و بیمارستان‌‎های تامین‌اجتماعی و درمانگاه مطهری سپاه نیز با امکاناتی که دانشگاه علوم‌پزشکی استان در اختیار آنان قرار می‌دهد، در این خصوص فعال شوند.

این مسئول با بیان اینکه اصنافی که خدمت‌دهنده و خدمت‌گیرنده بوده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند تا پایان فروردین‌ماه تعطیل خواهند شد، تصریح کرد: امروزه مکان‌هایی که در آنان بیشترین آلودگی را از لحاظ شیوع بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از آن وجود دارد، در استان مشخص بوده و در صورت لزوم اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ بنابراین مردم بدانند اکنون همه اطلاعات شفاف بوده و در صورت نیاز، مناطق قرنطینه خواهد شد.

استاندار زنجان یادآور شد: ترددهای بین استان زنجان با سایر استان‌ها روزانه بالای ۳۰۰ نفر بوده که باید کنترل شود و آمار مربوط به مجوز خروج نیز بالا است و باید پیگیری شود، گفتنی است محدودیت ترددهای شبانه از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد همچنان در استان زنجان برقرار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان همه باهم علیه کرونا مسافران نوروزی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد

پتروشیمی ها جزو صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند که دولت نگاه ویژه ای به آن ها دارد. این صنایع سهم مهمی در اشتغالزایی برای کشور دارند. همچنین محصولات آن ها تحریم پذیر نیست. بنابراین، در شرایط تحریم به کمک کشور آمدند. اما در برخی موارد، شاهد بی اعتنایی پتروشیمی ها به منافع ملی هستیم.

به طور مثال، الان می بینیم که هلدینگ های بزرگ پتروشیمی از تسویه بدهی گازی خود به دولت اجتناب می کنند. این امر به معنای ناتوانی دولت در انجام وظایفش است که نارضایتی عمومی را به دنبال خواهد داشت.

حالا باید منتظر شویم و ببینیم که در کشاکش موجود بر سر بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت چه تصمیمی اتخاذ می شود. آیا همان طور که دولت خوراک این صنایع را با قیمت مناسب تأمین می کند و حمایت ویژه ای از آن ها دارد، پتروشیمی ها نیز در خدمت جامعه و جلوگیری از بروز کسری بودجه دولت خواهند بود یا خیر.

به زعم بسیاری از کارشناسان، عدم تسویه بدهی پتروشیمی ها به دولت به معنای اعمال فشار مضاعف بر مردم عادی است. نظرات محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی را در خصوص بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن جویا شدیم که در ادامه می خوانید.

تاثیر بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها بر بودجه دولت

مهرجو در ارتباط با بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت خاطرنشان کرد: در زمینه بدهی های گازی پتروشیمی ها باید بگوییم، دولت در لایحه بودجه روی درآمد حاصل از فروش گاز به پتروشیمی ها حساب ویژه ای باز کرده است و دولت یک سری هزینه های قطعی دارد که باید از محل درآمدهایش تأمین شود. عدم پرداخت بدهی پتروشیمی ها، دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: دولت هزینه های ثابتی و مصارف قطعی در تبصره هدفمندی یارانه ها دارد و در صورت عدم تحقق مجبور به استقراض خواهد شد. در نهایت اثر کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی به صورت تورم خود را نشان می دهد و بر زندگی مردم عادی اثرگذار است، بنابراین باید موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت کاملا جدی تلقی و از راه های خاص و فوری حل و فصل شود.

 امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام شرکت های پتروشیمی با برخورد قهری

وی ادامه داد: پتروشیمی ها نیز بخشی از دولت به شمار می روند و بخش هایی از صندوق های بازنشستگی وزارتخانه های دولتی در این هلدینگ ها سهامدار هستند. از سوی دیگر، این واحدهای صنعتی سهمی در اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور و همچنین رونق بورس دارند. بنابراین، برخورد قهری با آن ها نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت و امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام این شرکت ها ایجاد می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: تمام آنچه در بالا توضیح داده شد، به این معنا نیست که پتروشیمی ها حق دارند بدهی گازی خود را به دولت نپردازند. وزارت نفت همواره تلاش کرده است خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها را با قیمت منصفانه و با توجه به محدودیت های خاص تولیدی در کشور برای پتروشیمی ها تأمین کند. حالا که دولت به لحاظ مالی روی وصول این درآمدها حساب ویژه ای باز کرده است و برای تأمین هزینه مورد نیاز مصارف قطعی به درآمدهای حاصل از فروش گاز به این واحدها نیاز دارد، پتروشیمی ها نیز باید منصفانه به موضوع نگاه کنند و حداکثر همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

مهرجو تأکید کرد: حل و فصل موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت یک ضرورت است. زیرا عدم پرداخت این بدهی ها در نهایت به صورت کسری بودجه و تورم خود را نشان می دهد و همه کشور به نوعی در این موضوع متضرر خواهند شد. باید در این قضیه نگاه ملی را لحاظ کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • مقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • حماس بدون توقف جنگ هیچ توافقی را نمی‌پذیرد
  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد