Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد احمدی زاده روز دوشنبه در رویداد دورهمی با محوریت گردشگری توسط مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: همچنین این کار از وارد شدن آسیب به محیط زیست نیز جلوگیری می‌کند زیرا گردشگری نیز نباید منجر به وارد آمدن خسارت به طبیعت شود.

این کارشناس حوزه گردشگری با اشاره به کمرنگ شدن شیوه های صید سنتی، ادامه داد: همین شیوه های سنتی می‌توانند یکی از بهترین جاذبه‌های بندرعباس برای جذب گردشگر پس از پایان دوره کرونا باشد، بسیاری از مردم دوست دارند این شیوه‌ها را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی زاده گفت: علاوه بر این شهرداری می تواند با دادن مجوز به ایستگاه‌های ساحلی که خدمات منتوعی به گردشگران مراجعه کننده می‌دهد هم زمینه بهبود معیشت مردم را فراهم کرده و هم نسبت به ایجاد اشتغال اقدام کند.

وی اضافه کرد: این هم بر بهبود زندگی و معیشت مردم جوامع محلی تاثیر مثبت برجای می‌گذارد و هم موجب حفظ این شیوه‎‌ها و فرهنگ استفاده از آن می‌شود.

به گفته این کارشناس، حوزه گردشگری ساحلی و دریایی ظرفیت بی انتهایی برای فعالیت دارد که بایستی به صورت تخصصی به آن پرداخته شود تا هم بر اقتصاد کلان تاثیر بگذارد و هم برای زندگی و معیشت ساکنان جوامع محلی مفید باشد.

این فعال حوزه گردشگری در پاسخ به یک پرسش پیرامون تبدیل سواحل مناسب برای گردشگری به مزارع پرورش میگو، پاسخ داد: به عنوان کارشناس می توانم بگویم زمانی که برنامه ای برای بهره‌برداری از پهنه در اختیار نداشته باشیم و یا اینکه استفاده نکنیم دیگران برای کارهای دیگر استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: مطالبه گری در حوزه گردشگری باید شکل بگیرد و تعداد فعالان و علاقه مندان به فعالیت در این حوزه باید بیشتر باشد تا بتوانند تاثیر مناسبتری در جامعه برجای بگذارند.

مدیر اداره بندر و دریانوردی شهید حقانی یادآور شد: اما اصلی ترین چالش‌های گردشگری ساحلی شامل نبود شناخت از ظرفیت های حوزه گردشگری دریایی و ساحلی در هرمزگان، نیاز جوامع محلی به آموزش و نبود زیر ساخت کافی گردشگری است.

این فعال گردشگری در خصوص نوار ساحلی بندرعباس گفت: اولین مشکل بندرعباس نقض حریم ساحلی ۶۰ متری است که به واسطه بلوار ساحلی این حریم از بین رفته است، این بلوار می توانستند ۱۰۰ متر عقب‌تر احداث کنند تا نوار ساحلی برای مردم حفظ شود.

احمدی زاده در پاسخ به سوالی پیرامون اسکله قدیم روبه تخریب بندرعباس که میله‌های فلزی آن از سوی برخی افراد به سرقت می‌رود، هم پاسخ داد: این اسکله درحال تخریب در فهرست آثار ملی ثبت شده و تفاهم نامه ای بین وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با سازمان بنادر و دریانوردی برای مرمت آن منعقد شده است که باید امیدوار بود این کار انجام شود.

وی پیشنهاد داد: برای رفع مساله سردرگمی افراد وعلاقه مندان به سرمایه گذاری در حوزه دریایی در این استان ساحلی و دریایی معاونت دریایی و ساحلی در ارگان هایی مختلف دولتی مستقر درهرمزگان تشکیل شود.

این کارشناس گردشگری خاطرنشان کرد: تشکیل این معاونت در ارگان‌های مختلف مانند اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استانداری هرمزگان، شهرداری بندرعباس و غیره از مشکل های فعالان می‌کاهد و نگرش ها را نسبت به دریا تغییر می‌دهد.

مدیر اداره بندر و دریانوردی شهید حقانی با اشاره مجدد به ظرفیت های فراوان دریا در حوزه دریا گفت: اکنون به دریا تنها به عنوان مسیری برای تجارت نگریسته می‌شود، البته تفاهم نامه ای بین وزارت میراث فرهنگی و وزارت راه و شهرسازی برای رونق گردشگری دریایی و ساحلی منعقد شده است اما فعال‌تر شدن اداره‌های محلی نقش تاثیر موثرتری بر این بخش صنعت سفر و گردشگری برجای خواهد گذاشت.

برچسب‌ها گردشگری شهرداری بندرعباس استانداری هرمزگان هرمزگان میراث فرهنگی بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهرداری بندرعباس استانداری هرمزگان گردشگری شهرداری بندرعباس استانداری هرمزگان هرمزگان میراث فرهنگی بندرعباس اخبار کنکور میراث فرهنگی حوزه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد

فرمانده انتظامی هرمزگان از اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر بیان داشت: در راستای مقابله جدی و بی امان با قاچاقچیان سوخت و به منظور جلو گیری از هدررفت سرمایه ملی، روز گذشته طرح ضربتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت بصورت هم زمان در مناطق خانسرخ، سورو ، نخل ناخدا وروستای دهنو از توابع بندرعباس اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی و گشت زنی های هدفمند اجرا شد جمعا 80 هزار لیتر گازوئیل قاچاق ،مقادیری مشروبات الکلی ، 423 جفت کفش و یکدستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق کشف و ضبط شد.

این مقام انتظامی استان با بیان اینکه دراین طرح تعداد 5 دستگاه خودرو شوتی فعال در قاچاق سوخت و 10 فروند تشتک فایبر کلاس قایق موتوری نیز توقیف شدند، اظهار داشت : در این رابطه تعداد 137 نفر اتباء بیگانه غیر مجاز و فاقد مجوز اقامت که برخی از آنها در تهیه و قاچاق سوخت فعالیت داشتند نیز شناسایی و دستگیر شدند که هماهنگی های لازم جهت طرد آنان انجام شده است .

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با تأکید بر استمرار طرحهای عملیاتی پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق و قاطعیت پلیس در اجرای این طرح ها ، از عموم مردم قدر شناساس استان خواست در صورت مشاهده و اطلاع از هرگونه دپو و یا قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر مراتب را از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۴ مربی عقیدتی و هادیان سیاسی بسیج در بندرعباس
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس هرمزگان
  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد