Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)؛ فرزاد جهانبین در صفحه شخصی خود در فضای مجازی  به نامه حسین دهقان که درباره وضعیت معیشت کارکنان خطاب به رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی نوشته بود، پاسخ داد. 

در ابتدای این متن آمده است: اخیرا نامه‌ای منتسب به جنابعالی خطاب به ریاست محترم هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در مورد معیشت همکاران عزیز و محترم این دانشگاه منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم دانستم نکاتی بیان کنم: امام صادق(ع) فرمودند که هرگاه گرانی باشد، مردم بدخلق می شوند. در بحث مدیریت فرهنگ، بارها عرض کردم که نمی‌توان به دنبال اعتلای فرهنگی بود بدون آنکه به معیشت و اقتصاد توجه کرد. خداوند متعال نیز در قرآن کریم می‌فرمایند: «عبادت کنید خدای این خانه را که شما را از گرسنگی رهانید و از ترس، امنیت بخشید.»

جهانبین در نکته دوم با اشاره به اینکه به جای بیانیه دادن باید راه‌حل داد، نوشت: مشکلات اقتصادی امروزه گریبانگیر بسیاری از مردم است؛ اما توجه یکباره جنابعالی به دانشگاه آزاد اسلامی جالب است. اما به هر نیتی که بوده است تقاضا می‌کنم با توجه به نکات زیر، به جای بیانیه دادن، راه‌حل ارائه دهید که کشور هرچه بدبختی دارد از شعار بدون طرح و برنامه هست. یک زمانی، منابع دانشگاه فقط به شهریه اتکا داشت و به یکباره جمعیت دانشگاه از یک میلیون و هشتصد هزار در سال ۹۲ به یک میلیون و بیست هزار نفر در سال ۹۶ رسید. الان درآمد دانشگاه تقریبا نزدیک درآمد آن سالهاست اما هزینه ها قابل مقایسه نیست.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این پست اینستاگرامی نوشته است: با تحلیل غلط از رشد تعداد دانشجو و نیز با افزایش بی رویه رشته محل، نیروهای زیادی جذب شدند به نحوی که در یکی از استانها هزار نفر نیروی فراتر از نیاز هست.تعدادی از این عزیزان به خاطرکاهش دانشجو چنین وضعیتی پیدا کردند اما در موارد متعددی هم بعضا نیروهایی جذب شدند که از ابتدا دانشجو و رشته نداشتند! علی رغم زحمات،سرمایه های دانشگاه به جای تبدیل شدن به سرمایه مولد تبدیل به سرمایه راکد شدند.

جهانبین در پایان با اشاره به حقوق دریافتی مدیران اسبق این دانشگاه نوشت: حقوق پایین همکاران دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی بوده که روسای وقت، علاوه بر حقوق دریافتی از دانشگاه مبدا خود،۲۷میلیون تومان حق مدیریت می گرفتند آنهم با دلار هزار تومان! امروزه مدیریت دانشگاه تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به صورت منطقی، شرایط را پس از تثبیت، بهبود ببخشد.افزایش دانشجو، تلاش برای ایجاد و گسترش سراهای نوآوری و افزایش درآمدهای غیرشهریه‌ای، انعقاد قرارداد با صنعت مانند آنچه در اصفهان و سیرجان و رفسنجان و اردبیل و ارومیه و... در حال انجام است. افزایش بهره‌وری مانند تبدیل زمین زراعی زیان‌ده در جیرفت به زمین سودده، طبقه بندی اساتید به نوع الف و ب،صرفه جویی،ارتقای بیمه،تلاش برای معافیت مالیاتی دانشگاه و... تقاضا میکنم جنابعالی که اعلام کاندیداتوری کردید از همان ابتدا امر مهم معیشت مردم را بازیچه مسائل سیاسی قرار ندهید واگر راه حلی دارید ارائه فرمایید

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1090256 برچسب‌ها فرزاد جهان بین دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرزاد جهان بین دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۶۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

ایسنا/اردبیل مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در حال تدوین است.

صمد نژادابراهیمی ۸ اردیبهشت در نشست موزه‌های دانشگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی به هم‌اندیشی بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و کمیته ملی موزه‌ها تاکید کرد و گفت: هماهنگی کامل این سه رکن جهت ارتقای جایگاه، کیفیت و انسجام حرفه‌ای، فنی و تخصصی بسیار مهم است.

وی با اشاره به بررسی پیش‌نویس آئین‌نامه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، افزود: انتظار می‌رود نظرات تکمیلی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام تا آئین نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور بر اساس اسناد بالادستی و طبق مقررات موزه‌ای کشور و با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نهایی شود.

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تاسیس موزه تاریخ علوم این دانشگاه در سال‌های اخیر، گفت: این موزه با ابتکار و خلاقیت خود توانسته است در دوره‌های مختلف در ردیف موزه‌های برتر کشور قرار گرفته و جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران را نیز از آن خود کند.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها برای اولین بار در کشور در دانشگاه محقق اردبیلی از اقدامات خوب این موزه است، ادامه داد: نگاه علمی به موزه و موزه‌داری و توجه به این امور و نشان‌دادن سیر تحول علوم به دانش‌آموزان و دانشجویان در موزه‌های علمی و دانشگاهی بسیار مهم است.

میرسید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) گفت: با توجه به شعار روز جهانی موزه‌ها در سال ۲۰۲۴ مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه‌ها و نقش ویژه‌ای که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و موزه‌های آنها در تحقق این امر دارند، باید برنامه‌ها و اهداف ویژه‌ای در همه موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی پیش بینی و اجرا شود و نقش آموزشی و پژوهشی آنها پررنگ نشان داده شود.

وی افزود: لازم است شرایط و وضع موجود موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی بررسی شده و برای رفع و کاهش مسائل و چالش‌های موجود با هماهنگی کامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی تلاش شود.

محمد انوار رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی نیز با اشاره به بیانیه پایانی اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در این دانشگاه، گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بطور مشترک خواستار توجه ویژه در امر آموزش، ترویج و پژوهش در موزه‌ها و حفظ  میراث فرهنگی، علمی و طبیعی به عنوان بقای هویت ایرانی اسلامی و حرکت در مسیر تمدن‌سازی و مرجعیت علمی با تمام قوا، ارکان و شئونات کشور و جامعه می‌باشند.

وی با اشاره به اهتمام معاونت پژوهشی و بالاخص دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ساماندهی موزه‌های دانشگاهی و موسسات آموزشی و پژوهشی کشور و تدوین پیش‌نویس آئین‌نامه مربوطه، افزود: تدوین این آئین‌نامه امری لازم و ضروری جهت حفظ هویت علمی و پژوهشی کشور و ترویج آن می‌باشد.

رئیس موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: انتظار می‌رود به جهت معرفی کلیه موزه‌ها اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در سطح کشور، تمامی موزه‌های کشور در آئین موزه برتر کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) شرکت نموده و تجربیات ارزنده خود را در اختیار دیگران قرار دهند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی دایر و این کنفرانس با حمایت وزارت علوم، تحقیقاتی و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) و کمیسیون ملی یونسکو تداوم یافته و بطور سالانه و یا دوسالانه برگزار خواهد شد، ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شعار جهانی موزه‌ها در سالجاری مبنی بر آموزش و پژوهش در موزه، کلیه موزه‌های کشور بخصوص موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و علوم و فناوری با اجرای برنامه‌های متنوع برای تحقق این شعار اهتمام ورزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند