Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سردار شاهوار پور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در آیین روز درختکاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در سال ۱۳۹۵ بحث ریز گرد‌ها  به بحران تبدیل شد و هر هفته شاهد ریزگرد‌ها در سطح استان  و  شدت خاکی که از نقاط مختلف راهی  اهواز می‌شد، بودیم.

او در ادامه افزود: در این سال تدابیری اندیشیده شد که در مورد نقاط بحرانی ریزگرد‌ها و کانون‌های گرد و غبار در خوزستان برنامه ریزی‌هایی صورت گیرد و همه با کمک هم بسیج شدیم تا این مشکل حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار شاهوار پور اظهار داشت: با همکاری اداره محیط زیست و منابع طبیعی ۳۵۰ هزار هکتار نقاط بحرانی و فوق بحرانی شناسایی شد که از این میزان ۳۵ هزار هکتار مربوط به نقاط فوق بحرانی در اراضی اطراف شهرستان اهواز است.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج)  تصریح کرد: ۳۵ هزار هکتار زمین‌های است که مردم این مناطق سال‌های سال از آن‌ها برای کشت و کشاورزی استفاده می‌کردند ولی به دلیل خشکسالی و کم آبی تبدیل به نقاط فوق بحرانی ریزگرد‌ها شدند.

این مقام مسئول با اشاره به کاشت درختان مثمر به جای درختان غیرمثمر بیان کرد: ۴ هزار هکتار نهال برای کمک به مهار بحران ریزگرد‌ها  از سوی سپاه و اداره منابع طبیعی کاشته شد همچنین ۳۰۰ هکتار درخت مثمر در هندیجان کشت شد.

سردار شاهوار پوربا بیان اینکه با توجه به کم آبی،  روزانه ۴۰ الی ۵۰ تانکر آب برای آبیاری درختان انتقال داده می‌شد، افزود: در مجموع ۱۵ هزار هکتار که ۷ هزار هکتار آن شامل کاشت  درخت و تکرار کاشت آن  بوده  و ۸ هزار هکتار آن  روان آب است، برای مهار ریزگردها در خوزستان انجام شد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاشت نهال ریزگردهای خوزستان گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • لکه های سفید روی ناخن ها چه معنایی دارند؟