Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، شهرام حبیب‌زاده صح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار بیماران کرونایی در شبانه‌روز گذشته در اردبیل، اظهار کرد: طی شبانه‌روز گذشته ۲۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.

وی افزود: از ۲۱ بیمار بستری‌شده جدید، ۱۲ نفر از اردبیل، ۲ نفر از پارس‌آباد، یک نفر از مشگین شهر، ۴ نفر از گرمی و ۲ نفر از خلخال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین ۲۴ بیمار مبتلا به کرونا نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.

حبیب‌زاده تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل ۱۳۹ نفر است که از این تعداد ۳۹ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر، پارس‌آباد و خلخال در وضعیت زرد (خطر متوسط) و شهرستان‌های بیله‌سوار، نیر، کوثر، گرمی، نمین، سرعین و اصلاندوز در وضعیت آبی (کم‌خطر) قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: از عموم هم‌استانی‌ها درخواست می‌کنیم تا همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله فاصله اجتماعی و استفاده‌ از ماسک را جدی گرفته و در اولویت خود قرار دهند و از ساده‌انگاری کرونا خودداری کنند.

انتهای پیام/۳۴۶۳/۶۶۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: اردبیل دانشگاه علوم پزشکی آمار استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کل و برخی از مدیران قضائی دادگستری کل استان البرز از جمله آرش استکی و حسن مددی رئیس کل محاکم و دادستان عمومی و انقلاب کرج، احمد نوروزی دبیر شورای تحول و تعالی قضائی استان البرز با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) کرج از بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، آی سی یو و دیالیز بازدید کردند و در ادامه در نشست مشترک با رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» و مدیران و تعدادی از پزشکان و کارکنان بیمارستان کرج آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی را مورد بررسی قرار دادند.

حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود، گفت: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده، ولی فقیه در استان البرز در مرداد ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره از سر گرفت.

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود که پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکین اصلی مسترد شد.

دستور رئیس قوه قضائیه برای احیای بیمارستان

وی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود، اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه کلیه مطالبات تعیین شد و اقدامات برای شروع مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

فاضلی هریکندی متذکر شد: با برطرف شدن موانع در مسیر شروع مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان، در مرداد ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

افزایش ظرفیت بیمارستان

وی با یادآوری اینکه استان البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد تصریح کرد: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان داشت.

خدمات درمانی برای ۱۳۰ هزار نفر

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با استناد به گزارش مدیران بیمارستان افزود: این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ برای نزدیک به ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، آی سی یو، سی سی یو، بستری و اتاق عمل خدمات درمانی ارائه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان کلیه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است تصریح کرد: دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد از ظرفیت‌های قانونی خود در توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند.

رئیس کل دادگستری استان البرز در پایان از پیگیری‌های نماینده، ولی فقیه در استان، تلاش‌های استاندار فعلی و سابق، بنیاد شهید و سازمان همیاری شهرداری‌های استان البرز در تعامل و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی استان البرز برای احیای این بیمارستان تقدیر کرد.

همچنین رحمت اله حافظی، مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» با تقدیر از تلاش و حمایت‌های دستگاه قضائی استان البرز در احیای بیمارستان امام خمینی (ره) کرج متذکر شد: اگر ورود به موقع اتفاق نمی‌افتاد هم اکنون این بیمارستان تبدیل به بازار مبل شده بود.

کاهش پرونده‌های قضائی از ۷۵۶ به ۱۷ مورد

وی با بیان اینکه هم اکنون کلیه حقوق و معوقات پرسنل، پزشکان و بازنشستگان این بیمارستان پرداخت شده است، تصریح کرد: با حمایت‌ها و مساعدت‌های قضائی انجام شده تعداد پرونده‌های بیمارستان در محاکم استان البرز از ۷۵۶ مورد به ۱۷ پرونده کاهش داشته است.

رئیس هیأت مدیره «سازمان سلامت کوثر» در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات و موانع پیش روی توسعه فیزیکی و ظرفیتی بیمارستان، خواستار کمک دستگاه قضائی و اجرایی در رفع تصرف از بخشی از اراضی این بیمارستان شد.

کد خبر 6100097

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد