Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان در قرن حاضر، سازمان‌های استراتژیک و متفکر، یکی از نشانه‌های پیشرفت جوامع محسوب می‌شوند. سازمان‌هایی که با برنامه‌های بلندمدت، اجرا و پیاده سازی سیستم‌های مدیریتی، برای آینده‌های چندین و چند ساله و مقابله با رقبای مطرح در عرصه بین المللی طراحی و آماده می‌شوند.

از ویژگی‌های سازمان‌های مدرن می‌توان به انعطاف‌پذیری در شرایط خاص اشاره کرد، موضوع مهمی که می‌تواند سازمان‌ها را در مقابل برنامه‌های هجومی رقبا، تغییرات محیطی و حوادث پیش بینی نشده بیمه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهه‌های اخیر، باشگاه‌های ورزشی همانند یک بنگاه اقتصادی، سعی در اجرا و پیاده‌سازی مدیریت پیشرفته دارند و با این وسیله، علاوه بر کسب پیروزی‌ها و عناوین چشمگیر ورزشی، در کسب سود و برنامه‌های اقتصادی نیز به موفقیت‌های قابل توجهی دست پیدا کرده‌اند.

تمام موارد فوق در حالی است که ورزش ما لقب حرفه‌ای را به خود گرفته است و باشگاه‌های ما با ترفندهای خاص مجوز حرفه‌ای اخذ می‌کنند، اما متاسفانه در عمل بدون هیچ برنامه مشخصی، به طرح‌های فصلی و چه بسا تفکر «هرچه پیش آید خوش آید» گونه بسنده می‌کنند.

چند سالی است که در عرصه مدیریت کلان باشگاه‌ها، که امروزه به عنوان یک بنگاه اقتصادی در سطح جهان مطرح‌اند، پیشرفت‌های شگرفی را شاهد هستیم، در حالی که این موضوع در کشور ما روند عکس گرفته و شاهد تغییر و تحولات عجیب و نامتعارف در سطح کلان باشگاه‌ها هستیم.

عزل و نصب‌های شتاب زده و سلیقه‌ای، تغییرات بدون تفکر، انتصابات جناحی و... تنها گوشه‌ای از ناکارآمدی تغییرات در باشگاه‌های کشور است.

زمانی نه چندان دور با لحنی آکنده از تمسخر و تعجب، تیم‌های حوزه خلیج فارس به واسطه تغییرات مکرر و شتاب زده در کادر فنی مورد نکوهش قرار می‌گرفتند، اما اکنون این ما هستیم که گوی سبقت را از آنان ربوده‌ایم و در مسیر تغییرات غیر کارشناسانه، در پی تغییر مدیریت کلان در باشگاه‌های ورزشی کشور هستیم، تصمیماتی نه بر مبنای نیازهای باشگاه و ورزش، بلکه کاملا بر پایه احساسات و برحسب سلیقه شخصی، جناحی و دل بخواهی.

هنوز دلیل روی کار آمدن مدیر محترم قبلی برای تمامی کارشناسان نامشخص است که با یک حکم دیگر اخبار شوکه کننده‌تری از روی کار آمدن یک مدیر جدیدتر و عجیب‌تر همگان را به بهت فرو می‌برد.

در اینکه انتخاب و انتصاب مدیران، بالاخص در ورزش، کاملا بر پایه لابی و صرف آشنایی با فلان اعضای هیئت مدیره است شکی نیست. متاسفانه مدیریت ورزش ما به جای علم، برحسب آزمون و خطاست و مدیران در سال های ابتدایی از این روش برای کسب تجربه استفاده می‌کنند و منابع سازمانی را فدای تجربه اندوزی می‌ کنند. حال باید ببینیم به چه دلیلی زمانی که یک مدیر با صرف انرژی باشگاه به یک تجربه نسبی برای تعریف امورات روزانه سازمان رسیده است، یک شبه تصمیم بر تغییر وی می‌گیرند؟ مدیر جدید برحسب چه متر و معیار و پارامترهایی برگزیده شده است؟

با عرض تاسف، باشگاه‌های ما یا دولتی و مطیع اوامر دولت و وزیر مربوطه اند، یا زیر نظر و با نام یک برند یا یک بنگاه اقتصادی وارد عرصه ورزش می‌شوند و همین مسئله باعث می‌شود با باشگاه مانند یک ملک شخصی رفتار شود نه یک بنگاه ورزشی. درست همینجاست که قدمت، پیشینه و حتی گاها بزرگترین سرمایه یک باشگاه، یعنی تماشاگران و طرفداران، نادیده گرفته می‌شوند و تنها منافع شخص یا یک گروه محدود ارجحیت پیدا می‌کند و دیده می‌شود.

برای پیشرفت ورزش کشور، باید با تدقیق در امور باشگاه و سایر رقبا و الگوبرداری از نمونه‌های موفق، جایگاه مدیران به درستی تعریف شود و با ثبت اهداف و ترسیم نقشه راه مناسب، مسیر را برای دستیابی به این هدف‌های از پیش تعیین شده هموار کرد، نه اینکه با تغییرات بدون برنامه و تنها بر حسب سلایق شخصی اقدام به انتصاب و تغییر مدیران کند.

یادداشت از: سجاد فرخی؛ دکتری تخصصی مدیریت بازرگانی و مدرس دانشگاه آزاد

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی باشگاه های ورزشی ليگ برتر فوتبال ایران باشگاه ذوب آهن باشگاه سپاهان اصفهان باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سازمان ها باشگاه ها یک بنگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه تنهایی شهردار منطقه در نشست هم‌اندیشی پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه با اشاره به پایان یافتن فاز اول پروژه مجموعه ورزشی در عرصه‌ی بزرگراه امام علی(ع) اظهار کرد: این مجموعه که با نام پروژه خیالستان زندگی شناخته می‌شود، در این دوره مدیریت شهری بنا به ضرورت نیاز این محدوده به سرانه‌های ورزشی، به مجموعه‌های ورزشی دارای سه زمین بزرگ فوتبال، والیبال و بسکتبال و زمینی برای ورزش‌های همگانی و برگزاری رویدادها و مسابقات محله‌ای و منطقه‌ای اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه افزود: بهره‌برداری از این پروژه در نیمه دوم سال جاری خواهد بود و در این راستا ۶هزار و ۵۰۰ مترمربع به سرانه ورزشی این منطقه اضافه خواهد شد.

تنهایی همچنین منطقه هشت را با جمعیتی در حدود ۵۰۰ هزار نفر، جزو فقیرترین مناطق از لحاظ سرانه ورزشی دانست و اضافه کرد: مجموعه‌های ورزشی موجود در سطح منطقه جوابگوی ظرفیت ساکنان آن نبوده و همواره تلاش برای افزایش این فضاها از سوی مدیریت شهری منطقه در دستور کار قرار دارد.

شهردار منطقه در پایان سخنان خود با اشاره به بازسازی مجموعه ورزشی فدک در ناحیه۲، واگذاری بخشی از مجموعه‌های ورزشی در اختیار سازمان ورزش به مناطق را در جهت ارائه خدمات ورزشی به شهروندان محدوده خواستار شد.

در این نشست که با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همراه بود، شمس احسان حضور نخبگان و قهرمانان ورزشی سطح منطقه در این نشست را به عنوان افراد تصمیم‌ساز برای ورزش منطقه و شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط ضعف و قوت ورزش منطقه دانست.

افزایش اختیارات مناطق در دسترسی به اماکن ورزشی

رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران همچنین از تصویب طرح ساماندهی مجموعه‌های ورزشی شهر تهران در شورای اسلامی شهر خبر داد و افزود: براساس این طرح در راستای تسهیل دسترسی شهروندان به اماکن ورزشی و ارائه خدمات مطلوب‌تر مناطق ۲۲گانه در این حوزه، مجموعه‌های ورزشی زیر ۲هزار و ۳۰۰ مترمربع در اختیار مناطق ۲۲گانه و مجموعه‌های ورزشی فرامنطقه‌ای و با مساحت بالای این میزان در اختیار سازمان ورزش قرار خواهد گرفت که این طرح اختیار مناطق را در دسترسی به فضاهای ورزشی در سطح منطقه و ارائه خدمات به شهروندان تسهیل خواهد کرد.

شمس احسان در ادامه نیز بر ارائه خدمات در مجموعه‌های ورزشی سطح مناطق برای نخبگان و قهرمانان ورزشی و ظرفیت‌شناسی منطقه توسط آنان نیز تاکید کرد.

در ادامه این نشست حسین اجاقی مدیرعامل سازمان ورزش نیز بر استمرار حضور ورزشکاران و قهرمانان شرکت‌کننده در رویداد قهرمان شهر در مجموعه‌های ورزشی سطح منطقه و حفظ آمادگی و کار تیمی آنان تاکید کرد و عملکرد منطقه را در این حوزه مطلوب دانست.

براساس این گزارش نشست هم‌اندیشی با پیشکسوتان، نخبگان و قهرمانان ورزشی منطقه ۸ با حضور شهردار منطقه، عضو و رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران و مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران با ارائه نظرات و پیشنهادات حاضرین در جلسه به عنوان شورای ورزش منطقه و مصوبات اجرایی توسط سازمان ورزش و شهرداری منطقه همراه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مهرداد اسکویی
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • شورای اسلامی و شهرداری شیراز به فرهنگ و ورزش توجه ویژه‌ای دارند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها