Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان عضو کمیسیون تلفیق گفت: افزایش 6 درصدی بودجه کلیه مراکز آموزش عالی، اختصاص تسهیلات بانکی به میزان درآمد اختصایی، به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده که از سال آینده با تایید شورای نگهبان اجرایی خواهد شد.

دکتر"محمدمهدی زاهدی" عصر امروز در نشست با رییس امور آموزش عالی سازمان برنامه بودجه کشور با جمعی از روسای دانشگاه های استان کرمان اظهار کرد: سازمان برنامه بودجه همواره همکاری و تعاملات بسیار خوبی در زمینه بحث اعتبارات آموزش عالی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای ایجاد روحیه مهارت محوری در دانشگاه ها، مصوباتی از جمله اعطای تسهیلات بانکی برای خرید تجهیزات، افزایش 6 درصدی بودجه کلیه مراکز آموزش عالی، اختصاص تسهیلات بانکی به میزان درآمد اختصایی، به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده که از سال آینده با تایید شورای نگهبان اجرایی خواهد شد.

زاهدی با اشاره به اینکه در جامعه کنونی دانشگاه ها باید تنها به انتشار مقاله اکتفا نکرده و به سمت مهارت محوری و کارآفرین بودن پیش بروند؛ تاکید کرد: هر دانشجو در طول دوران تحصیل باید درکنار آموزش دروس تئوری به صورت عملی مهارت فراگیرد تا بعد از فراغت از تحصیل به مدد دانش و مهارت کاربردی که در دانشگاه فراگرفته، بتواند وارد بازار کار شده و در رونق اقتصادی جامعه نقش موثری داشته باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در خصوص همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم با وزارت بهداشت اعلام کرد: خوشبختانه با پیگیری های به عمل آمده این مهم به تصویب رسیده و همچنین تصریح کرد درباره همسان سازی حقوق کارکنان غیر هیئت علمی وزارت علوم با کارکنان غیربالینی وزارت بهداشت نیز توافقاتی به عمل آمده که در سال 1400 این موضوع نیز محقق خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی بودجه 1400 آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی