Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا خوزستان در اهواز گفت: استان خوزستان در یک سال اخیر عملکرد بسیار مناسبی در کنترل بیماری کرونا داشت.

او با بیان اینکه در یک ماه اخیر دچار مشکلات شدیدی شد، اظهار داشت: با اقدامات جدی استاندار، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، بسیج، سپاه و هلال احمر استان، وضعیت بیماری کنترل شد، اما به این معنی نیست که این استان از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی افزود: ۴ شهرستان خوزستان از وضعیت قرمز کرونایی به نارنجی و ۳ شهرستان از حالت نارنجی به زرد تبدیل شده‌اند و در بقیه شهرستان‌ها روند ابتلا به بیماری کندتر شده است.

به مراسم عید و چهارشنبه سوری نه بگوییم

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ویروس غالب در خوزستان از نوع کرونای جهش یافته انگلیسی است که قدرت سرایت پذیری و انتقال بالایی دارد، ادامه داد: امیدواریم روند کاهشی بیماری به صورت ممتد و کاهشی باشد، می‌دانیم که شرایط در خوزستان سخت است و خوشبختانه صنوف همکاری بسیار خوبی با ستاد استانی مبارزه با کرونا داشته‌اند، اما نگرانی مهم ما در یکی، ۲ هفته آینده انجام سفر و دورهمی‌ها است؛ بنابراین از مردم درخواست داریم که "نه به چهارشنبه سوری"، "نه به مراسم عید"، " نه به سیزده بدر" و "نه به سفر و دورهمی" بگویند، زیرا همین سفر‌ها و دورهمی‌ها می‌تواند ویروس را به شدت انتقال دهد.

میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور ۶۰/۴ درصد است

او بیان داشت: اعلام کنیم در سراسر کشور رعایت قوانین بهداشتی در هفته اخیر به ۶۰/۴ درصد کاهش یافته است، در حالی که در چند هفته گذشته ۸۳ درصد مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند، تا زمانیکه رعایت اصول بهداشتی حدود ۹۰ درصد نباشد مشکلات همچنان ادامه دارد.

مردم ۳ ماه تحمل کنند تا واکسن ایرانی کرونا به تولید برسد

حریرچی اظهار کرد: خاصیت این ویروس پایداری در حمله و ایجاد بیماری و مرگ و میر است، ما باید با تاخیر انداختن ابتلا و با حفظ جان مردم تا زمان واکسیناسیون عمومی مبتنی بر تولید داخل که از خرداد و تیر سال آینده آغاز می‌شود، سطح ایمنی جامعه را بالا ببریم. فقط باید ۳ ماه استقامت کرد تا واکسن ایرانی کرونا در اختیار عموم قرار گیرد.

او مهمترین راه مقابله با مشکلات اقتصادی کرونا کوتاه کردن دوره همه گیری این بیماری است و راه میانبری وجود ندارد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا کرونا ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۵۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 

وزیر نفت با هدف افزایش همکاری در حوزه‌های مشترک کاری با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل وزارتخانه نفت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

به گزارش شانا، در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!