Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:10:10 GMT

بازسازی اعتماد با ابزار رونیکس

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۴۳۲۵

بازسازی اعتماد با ابزار رونیکس

رونیکس برند جوانی در اقتصاد ایران است که می‌خواهد ثابت کند با مشتری مداری و تکیه بر نیروهای انسانی توانمند و متخصص با تجهیز به روشهای نوین و علمی می‌توان پیروز و ماندگار شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام رونیکس، امروز این برند با ۲۷ سابقه پایه‌های خود در صنف ابزارآلات کشور محکم‌تر کرده و در تکاپو است تا مرزهای بین المللی را نیز در نوردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات به ۶۸ کشور جهان گویای این واقعیت است که این برند ایرانی حتی فراتر از جغرافیای ایران خوش درخشیده است.

اما چگونه رونیکس طی این سالها به چنین رشد و توسعه‌ای دست پیدا کرده است؟ محسن رامخو، قائم‌مقام مدیرعامل شرکت رونیکس معتقد است که موفقیت رونیکس به عنوان یک برند کاملا ایرانی، مرهون توجه به نیاز مشتریان، سرمایه انسانی خلاق و متخصص و بکارگیری فناوری‌های نوین است.

بنابراین رونیکس در این زمینه به جذب و استخدام نیرو های متخصص می‌پردازد.

رامخو بر اینکه برند ابزارآلات رونیکس بر پایه پاسخ‌گویی به نیاز مشتری با اهداف ملی و بین‌المللی در حوزه ابزارآلات پایه‌گذاری شده است، اظهار داشت: تولید محصولات با کیفیت و در دسترس بودن برای پاسخ گویی به مشتری مهمترین ویژگی این برند است.

به همین علت برای کیفیت محصولات و خدمات در رونیکس مرزبندی و خطوط قرمزی تعریف شده است. بنابراین اجازه نمی‌دهیم، تامین‌کنندگان و  نمایندگانی که با ما همکاری می‌کنند از این خطوط قرمز عبور کنند. 

قائم مقام مدیرعامل شرکت رونیکس، افزود: ایجاد تنوع، قیمت مقرون به صرفه و رقابتی در کنار ارائه خدمات پس از فروش مطلوب و رفتار سازمانی متمایز از دیگر ارزش‌های این برند است که تا پیش از این کمتر مورد توجه فعالان صنف ابزارآلات بوده است.

او درباره عملکرد رونیکس با توجه به شاخص‌های صنعتی در داخل و خارج از ایران، خاطر نشان کرد: تلاش ما بر این بوده تا رونیکس به یکی از برندهای با کیفیت برتر که مطابق با استاندارهای جهانی فعالیت می‌کند و یک سازمان پیش رو در حوزه ابزارآلات، تبدیل شود.

این مهم در بازار داخلی اتفاق افتاده است چرا که کیفیت محصولات رونیکس با توجه به تکنولوژی‌های بکار گرفته شده، قابل رقابت با محصولات برندهای معروف در دنیا است.

در اغلب صنایع، رونیکس بر اساس تحقیقات بازاری که انجام داده‌ایم حرف اول را می‌زند. نمونه بارز آن جایگاه رونیکس در صنعت ساختمان، آهنگری و نجاری است.

رامخو ادامه داد: در سطح بین‌المللی نیز گام‌های موثری در این زمینه برداشته‌ایم. بسیاری از کارخانه‌هایی که در دنیا، ابزارآلات رونیکس در آنها تولید می‌شوند با برندهای معروف جهانی بازار ابزارآلات مشترک هستند.

ما در ۱۴ کشور با ۵۰۰ کارخانه در حال همکاری هستیم. این تعداد کارخانه در کشورهای چون آلمان، چین و ژاپن  نشان می‌دهد که رونیکس در سطح بین‌المللی چقدر پیشرفت داشته است. 

به گفته قائم‌مقام مدیرعامل رونیکس کلیه محصولات این شرکت با توجه به نیاز مصرف‌کنندگان بازارابزارآلات بر مبنای اطلاعاتی که از تحقیقات بازار بدست می‌آید و با توجه استاندارهای کیفی که تعریف کرده‌ایم، توسط تامین‌کنندگان در خارج ایران، تولید و وارد کشور می‌شوند.

ما بر اساس اطلاعاتی که از بازار بدست می‌آوریم و آنالیز آنها تصمیم می‌گیریم که کدام گروه ابزارآلات را توسعه دهیم و یا در کدام زمینه‌ها سرمایه‌گذاری بیشتری را انجام دهیم.

رامخو تصریح کرد: موفقیت رونیکس به عنوان یک برند کاملا ایرانی از توجه به نیاز مشتریان و کسب رضایت آنها، حاصل شده است. ما بر اساس خواسته و علایق خودمان تصمیم نمی‌گیریم که ابزارآلات خاصی را وارد کشور کنیم. اگر اینگونه بود، سهم قابل توجهی در بازار ابزارآلات کشور طی دو دهه گذشته بدست نمی‌آوردیم.

بر اساس شناخت و پاسخگویی به نیاز مشتریان حرکت می‌کنیم و صدای مشتری را به طور پیوسته می‌شنویم. خوشبختانه موفق شده‌ایم که اعتماد مشتری را به صنف ابزارآلات بازگردانیم و سلایق و نیازهای آنها را با توجه تنوع محصولی که داریم، ارتقاء دهیم.

او با اشاره به اینکه، برند رونیکس پیوندی عمیق بین علم و بازار در حوزه ابزارآلات برقرار کرده است، عنوان کرد: برخلاف بازار سنتی ابزارآلات در ایران، سعی کرده‌ایم از شیوه‌های نوین و فناوری محور در جهت تحقق اهدافی که در بازار داریم، بیشتر استفاده کنیم.

شاید کمتر شرکتی در صنف ابزارآلات در داخل کشور باشد که به نوآوری، خلاقیت و توسعه فناوری در سازمان خود توجه ویژه داشته باشد. واحد فناوری اطلاعات رونیکس به همین منظور ایجاد شده است.

بر این اساس رونیکس دامنه فعالیت‌های خود را در بازاریابی بین‌المللی و پاسخ گویی به نیازهای مشتریان در حوزه دیجیتال را گسترش می‌دهد.

محسن رامخو تصریح کرد: با توسعه بازاریابی بین‌المللی بر اساس روشهای نوین و مارکتینگ دیجیتال توانسته‌ایم ضعف در زمینه معرفی برند رونیکس به دنیا را برطرف کنیم.

اکنون افزایش بازارهای صادراتی رونیکس به ۶۸ کشور دنیا، گویای موفقیت ما در بازارگشایی در سطح بین‌الملل است. در حال حاضر نیز این روند ادامه دارد و به طور مداوم بر تعداد کشورهایی که رونیکس محصولات خود را صادر می‌کند، افزوده می‌شود. 

قائم‌مقام مدیرعامل رونیکس، نیروی انسانی توانمند و متخصص را بازوی اصلی توسعه و رشد این شرکت عنوان کرد و گفت: به مدد سرمایه انسانی متخصص و حرفه‌ای که نیروهای جوان و با انگیزه‌ای هستند، رونیکس موفق شده سختی‌های پیش‌رو به رغم وجود تحریم ها و مقاومت‌هایی که در بخش سنتی بازار وجود داشت را پشت سر بگذارد و امروز به برندی شناخته شده و مورد اعتماد مردم و صنعتگران در بازار ابزارآلات تبدیل شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابزارآلات شرکت رونیکس استخدام قائم مقام مدیرعامل نیاز مشتری بین المللی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، کرمانشاه را از استان‌های حادثه‌خیز کشور دانست و گفت : با توجه به شرایط اقلیمی این استان، مجموعه‌ای از حوادث طبیعی در آن رخ می‌دهد. 

وی افزود: زلزله، سیلاب، حوادث کوهستان، آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، پدیده ریزگرد‌ها و ... از جمله حوادث طبیعی در کرمانشاه است که زلزله سال ۱۳۹۶ و سیلاب سال ۱۳۹۸ از جمله مهمترین این حوادث بود. 

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: علیرغم اینکه کوه‌های کرمانشاه زیبایی‌ها و جذابیت‌های زیادی دارند، اما در حال حاضر رتبه دوم حوادث کوهستان را در کشور داریم که البته طبق هدفگذاری صورت گرفته آمار حوادث کوهستان در استان تا پایان سال باید به شکل محسوسی کاهش پیدا کند. 

وی گفت: با توجه به بالا بودن آمار حوادث کوهستان در استان، انتظار می‌رود طبق توافقات صورت گرفته بزودی راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در کرمانشاه به مرحله اجرایی برسد. 

وی اضافه کرد: از طرفی بارندگی‌های مناسب در فصل زمستان و بهار باعث شده تا تراکم پوشش گیاهی را در مراتع استان داشته باشیم که با گرم شدن هوا این پوشش گیاهی خشک شده و احتمال حریق در آنها بسیار بالا می‌رود. 

صحرایی تاکید کرد: کرمانشاه مناطق کوهستانی و صعب العبور زیادی دارد که در زمان آتش‌سوزی کار را برای اطفای حریق سخت می‌کند، با این‌حال از طریق مجموعه‌ای از اقدامات صورت گرفته، آمار حریق در استان به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش پیدا کرده است. 

وی ورود ریزگرد‌ها از خارج از مرز‌ها به داخل استان کرمانشاه در فصل گرم را نیز به عنوان یکی از بحران‌های طبیعی در این استان نام برد و افزود: طی یکی دو دهه اخیر با پدیده‌ای به نام ریزگرد‌ها مواجه شده‌ایم که در بازه‌های زمانی مختلف شدت و ضعف داشته و مشکلاتی را برای شهروندان ما بوجود آورده است. 

استاندار کرمانشاه با اشاره به تردد سالانه میلیون‌ها زائر اربعین از محور‌های کرمانشاه، عنوان کرد: پدیده زیبای اربعین هرسال در حال گسترش است و مزیت‌های فراوانی برای استان به همراه دارد. در عین حال به واسطه تردد میلیونی زائرین از محور‌های استان باید زمینه‌ای فراهم کنیم که ترددی ایمن داشته باشند که در این رابطه هم اقداماتی در استان اجرایی شده، اما حمایت و همراهی مسئولین کشوری را نیز نیازمندیم. 

وی ادامه داد: در کنار همه مخاطرات و بحران‌هایی که باید برای مقابله با آنها در استان برنامه‌ریزی شود، ما وارث برخی از مشکلات در استان هستیم که در گذشته به درستی مدیریت نشده و به سرانجام نرسیده‌اند و امروز با آنها مواجهیم.

صحرایی از بازسازی مناطق زلزله‌زده غرب استان به عنوان یکی از مشکلات نام برد و گفت: علیرغم اینکه در سال‌های گذشته جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده گرفته شد، اما هنوز ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه زیادی هستند که بازسازی نشده‌اند و قابلیت استفاده هم ندارند. برخی از این ساختمان‌ها ۶۰ تا ۸۵ درصد هم پیشرفت فیزیکی دارند، اما نیمه کاره مانده‌اند. 

صحرایی خواستار اختصاص بودجه‌ای برای بازسازی ساختمان‌های دولتی، عمومی، مذهبی و عام‌المنفعه در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه شد و گفت: اولویت برای بازسازی این ساختمان با واحد‌هایی خواهد بود که پیشرفت فیزیکی بالاتری دارند. 

وی تصریح کرد: از طرفی پروژه راه آهن کرمانشاه را داریم که با وجود اینکه مراسم افتتاح آن برگزار شده، اما هنوز تکمیل نیست و هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن نیاز است. 

وی از رودخانه آبشوران به عنوان یک فرصت برای گردشگری و در عین حال تهدیدی برای امنیت شهروندان کرمانشاه نام برد و عنوان کرد: اگر این رودخانه ساماندهی و رفع بحران شود، علاوه بر اینکه تهدیدی برای امنیت شهروندان نیست، به یک جاذبه گردشگری تبدیل می‌شود. 

استاندار کرمانشاه یادآورشد: این رودخانه در حال حاضر از نظر بهداشتی، منظر شهری، ساخت و ساز ساختمان‌های اطراف و تردد شهروندان از کنار آن یک تهدید است و به یک دغدغه برای کرمانشاه تبدیل شده است. 

وی احداث خط انتقال پساب شهر کرمانشاه به صنایع و واحد‌های تولیدی را از دیگر اقدامات ضروری برای شهر کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در بسیاری از استان‌های برخودار، پساب شهری پس از تصفیه به شهرک‌های صنعتی انتقال داده می‌شود که انتظار می‌رود با اختصاص اعتبار مورد نیاز، این اقدام در کرمانشاه صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه طبق برآورد‌های انجام شده برای عبور از این بحران‌ها و ایمن‌سازی کرمانشاه حدود چهار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، عنوان کرد: برای تکمیل ساختمان‌های نیمه کاره مناطق زلزله زده حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان و سایر مشکلات استان حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم سازمان مدیریت بحران کشور از محل منابع خود این اعتبارات را به استان بدهد. 

استاندار کرمانشاه تبدیل کرمانشاه به قطب امداد و نجات منطقه غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: امیدواریم بزودی کرمانشاه به عنوان قطب امداد و نجات منطقه‌ای در کشور معرفی شود.

هر سال ۲۰ درصد از بافت فرسوده کرمانشاه بازسازی می‌شود

نادر نوروزی شهردار کرمانشاه گفت: در سطح شهر کرمانشاه ۱۲۲۸ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاه نامناسب وجود دارد که در بافت مرکزی و حاشیه شهر قرار گرفته‌اند که بازسازی آنها را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر ساله حدود ۲۰ درصد از بافت فرسوده شهر کرمانشاه را بازسازی خواهیم کرد. 

نوروزی در خصوص جمع‌آوری آب‌های سطحی در شهر کرمانشاه هم گفت: سال گذشته ۴۶ نقطه آبگیر در سطح شهر کرمانشاه شناسایی شد که رفع آنها به اعتبارات بسیار بالایی نیاز دارد. 

کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده دارد

 رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه در گزارشی با بیان اینکه در سطح استان کرمانشاه ۲۰۸۴ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، عنوان کرد: ۱۲۲۸ هکتار از این آمار مربوط به شهر کرمانشاه است که حدود ۳۴۰ هکتار آن بافت تاریخی است و محدودیت‌های میراثی برای بازسازی آنها وجود دارد. 

وی افزود: با این‌حال برای سایر بافت‌های فرسوده شهر کرمانشاه ۱۹ بسته تشویقی در نظر گرفته شده تا مردم منازل و واحد‌های مسکونی خود را بازسازی کنند. 

وی خواستار افزایش سهم استان برای پرداخت تسهیلات بازسازی واحد‌های مسکونی فرسوده و کاهش میزان نرخ سود این تسهیلات شد تا مردم برای بازسازی واحد‌های خود ترغیب شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه