Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: 65 تخت آی سی یو به تخت‌های موجود در بیمارستان‌های قزوین اضافه شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ پیمان نامدار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان قزوین اظهار کرد: با تمام مشکلات و کمبود ها با توجه به همدلی و هم افزایی و همراهی که بین تمام مسئولان استان در یکسال گذشته ایجاد شده ما توانستیم شرایط مناسبی را برای مقابله با ویروس کرونا ایجاد کنیم و در سال‌ گذشته هیچ بیمار کرونایی بر زمین نماند که این برای مجموعه مدیریت و کادر درمان استان افتخار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامدار، تلاش همه جانبه مسئولان استان را در سال گذشته بسیار مطلوب توصیف کرد و گفت: علی رغم تمام مشکلاتی که ویروس کرونا برای مردم و مدیریت استان داشت، توانستیم در همین شرایط بخشی از کمبودها و زیر ساخت های بهداشت و درمان را با حمایت وزیر محترم، مدیریت استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تامین کنیم که تامین برخی از آنها آرزوی چند ساله ما بود.

وی با بیان اینکه خدمات در حوزه بهداشت به همه مردم به دور از هر نگاه، سلیقه و قومیت صورت می گیرد، تاکید کرد: اگر همدلی و هم افزایی باشد و مسائل سیاسی و گروهی کنار گذاشته شود شرایط استان بسیار بهبود می یابد و ما نیز  در راستای مسئولیت خطیری که بر عهده داریم خدمات با کیفیت و مقرون به صرفه برای همه مردم فارغ از قومیت، نژاد و مذهب و راست و چپ  ارائه می دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: با توجه به اینکه  عمر برخی از بیمارستان های قزوین به یکصد سال پیش بر می گردد  لذا استان قزوین در کمترین بحران و حوادث طبیعی از جمله زلزله ، سیل و ... دچار بحران می شود.

نامدار با اشاره به احداث بیمارستان 1000تختخوبی در قزوین خاطرنشان کرد : برای ساخت این بیمارستان بیش از  17 جلسه با استاندار و نمایندگان برگزار شده  است، احداث و تکمیل و بهره برداری این بیمارستان می تواند بخشی از زیرساخت های بهداشت و درمان استان را جبران کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین افزود: در سال جاری با هدف کمک به رفع کمبودهای بخش درمان 65 تخت آی سی یو به تخت‌های بیمارستانی استان افزوده شد.

نامدار در ادامه از روند مطلوب خدمات رسانی در بیمارستان امیرالمونین شهرستان بوئین زهرا خبر داد و افزود: این بیمارستان به مجهزترین دستگاه سی تی اسکن تجهیز شده و برای بهره برداری از آن  منتظر تاییدیه سازمان انرژی هسته‌ای هستیم.

وی افزود: بیمارستان رحیمیان در دوره کرونا با توجه به مشکلات و بدهی‌هایی که داشت به دانشگاه علوم پزشکی واگذار و در حال حاضر تمام ظرفیت آن به کار گرفته شده است.

رئیس علوم پزشکی استان قزوین یادآور شد: در حال حاضر تمام بیمارستان های مستقر در شهرستان از جمله بیمارستان شهدای آبیک و رحیمیان با تمام ظرفیت در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به هزینه‌های درمان گفت: باید در استان خیریه‌های درمانی تاسیس شود تا از بیمارانی که تمکن مالی ندارند حمایت شود.

نامدار کلنگ زنی مرکز رادیوتراپی استان با حضور خیرین خبر داد و افزود: امور خیر در حوزه بهداشت و درمان فقط ساخت بیمارستان و دیالیز نیست چرا که برخی بیماران به خاطر 200 هزار تومان متاسفانه ممکن است دچار مشکل باشند لذا باید در این حوزه و تامین  هزینه داروی بیماران سرطانی نیز کمک شود هر چند که دولت کمک به بیماران صعب العلاج را در دستور کار دارد.

رئیس علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به تعطیلات نوروزی گفت: شاید نتوان سفر‌ها را لغو کرد، اما می‌توان مخاطرات آن را کم کرد در غیر این صورت اردیبهشت شرایط سختی خواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علوم پزشکی قزوین علوم پزشکی استان قزوین دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند