Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس استان کردستان/ اقتصاد ایران با وجود همه فراز و نشیب‌ها در سال‌های اخیر با شدت تحریم‌های ظالمانه دشمنان نیز مواجه شد و با وجود تنگناهای پیش‌رو، این خودباوری ملی بود که به بار نشست و امروز پرچم جهش تولید در جای جای میهن اسلامیمان همچنان برافراشته است.

صاحب‌نظران زیادی راه نجات کشور از معضلات و مشکلات فعلی را جراحی اقتصادی و رسیدن به رونق تولید دانسته‌ و تحقق این مهم در برهه حساس کنونی را نیازمند همدلی و درک عمیق مقوله اصلاح ساختار اقتصادی و مشارکت هدفمند همه دستگاه‌ها و نهادها، لایه‌های مردمی و حوزه تولید بیان می‌کنند، رونق تولید و بالندگی اقتصادی تنها راه تحقق توسعه پایدار و تقویت بنیه معیشتی عموم مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

22 سال از آغاز نام‌گذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری می‌گذرد با نگاهی به عناوین سال‌ها طی 22 سال گذشته در می‌یابیم که، غالب عناوین حول محور «اقتصادی» بوده و این نشان از تاکید ویژه ایشان به موضوعات اقتصادی دارد.

البته در بین عناوین اقتصادی نیز، تاکید راهبردها و استراتژی‌های ایشان بر «کار و تولید» بوده است چراکه امروز بیکاری به ویژه در یک دهه اخیر به یکی از ابرچالش‌های اقتصادی تبدیل شده و به عنوان اولویت نخست دولت بارها از آن یاد شده است.

برخی فلسفه این نامگذاری‌ها را جلب توجه مردم و مسوولان به یک ارزش و یا نقیصه و مشکل می‌دانند که مقام معظم رهبری با توجه به اِشراف نسبت به مسائل کلان کشور و همچنین دوراندیشی منحصر به فرد، بر روی آن تاکید می‌ورزند و آحاد مردم و مسوولان را دعوت به اهتمام و تمرکز بر روی آن امور می‌کنند.

سال 99 را با تمام تلخی‌ها و شیرینی‌ها پشت سر گذاشتیم سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شد به واسطه تحریم‌ها و شرایط کرونایی و ...برای حوزه تولید سال سختی بود، ویروس ناشناخته کرونا زندگی مردم، کسب وکارها، محیط‌های آموزشی، اجتماعات دینی و بسیاری مسائل دیگر را تحت تأثیر قرار داد و به فرموده رهبر معظم انقلاب ضربه سختی به اشتغال در کشور وارد شد.

سال ۱۴۰۰ را رهبر انقلاب اسلامی با عنوان سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند و تاکید فرمودند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه جانبه و رفع موانع کاملا محقق شود.

ضرورت حمایت همه جانبه از تولید 

مقام معظم رهبری عنوان کردند: بر اساس گزارش‌های متعدد مردمی و دولتی، جهش تولید تا حدّ قابل قبولی در بخش‌هایی از کشور تحقق یافت. البته این میزان جهش در حدّ انتظار نیست، چراکه با وجود تحقق در کار های زیربنایی و سازندگی، نتیجه آن در اقتصاد عمومی و معیشت مردم مشهود و محسوس نشد، در حالی که انتظار بود جهش تولید گشایشی در زندگی مردم به وجود آورد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای علت تحقق نیافتن کامل جهش تولید در سال ۹۹ را وجود موانع و همچنین حمایت نشدن تولید در همه بخش‌ها دانستند و با اشاره به معضل واردات و قاچاق، فرمودند: ضعف‌های قانونی و واردات رقیب خارجیِ محصولی که در داخل با همت جوانان در حال تولید است، و یا قاچاق آن از طریق دست‌های خیانتکار، مانع تولید است و موجب شکست خوردن آن می‌شود.

امامان جمعه و جماعت استان کردستان معتقدند، تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» موجب بی‌اثری تحریم‌ها می‌شود.

تولید زیربنای استقلال و عزت 

ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج عنوان کرد: سال ۹۹ را با تمام سختی‌ها و چالش‌هایی که به دنیا بشریت گذشت پشت سر گذاشتیم و با وجود تمام مشکلات، اتفاقات خوبی در حوزه تولید افتاد اما تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله داریم.

امام جمعه سنندج گفت: در شعار امسال مولفه‌های مهمی مستتر است که پشتیبانی و حمایت از تولیدکنندگان و فراهم کردن تسهیلات لازم برای توسعه فعالیت‌های آنان از جمله مواردی است که شکوفایی اقتصادی و عزت کشورمان را رقم می‌زند.

ماموستا رستمی اظهار داشت: ایرانیان در طول تاریخ همواره با تولید اقلام مورد نیاز خود توانسته‌اند استقلال و عزت ملی‌شان را حفظ کنند و حتی تولیداتشان را به دیگر نقاط دنیا صادر کنند.

وی با بیان اینکه تولید زیربنای استقلال و عزت کشور است، عنوان کرد: در سایه رهنمودهای عالمانه رهبری عالم و فرزانه در تولید بسیاری از محصولات و غیره شاهد تحقق توسعه اقتصادی و خودباوری ملی هستیم.

در سایه رهنمودهای عالمانه رهبری عالم و فرزانه در تولید بسیاری از محصولات و غیره شاهد تحقق توسعه اقتصادی و خودباوری ملی هستیم

 

امام جمعه سنندج با تاکید براینکه منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره فصل الخطاب بوده است، گفت: تجربه نشان داده که تحلیل‌ها و پژوهش‌های بسیاری پشت نامگذاری سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری وجود دارد و هرگاه به آن ها عمل کرده‌ایم تحولات شگرفی در جامعه رخ داده است.

شعارهای سال رهبری مسیر رشد اقتصاد در کشور را هموار کرده است

ماموستا نوری امام جمعه اهل سنت قروه نیز گفت: در رابطه با نام گذاری امسال با عنوان سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» حقیقتا مقام معظم رهبری با توجه به زمان‌شناسی درایت و مدیریت زمان با نهایت تدبیر و توان عناوین سال‌ها را انتخاب می‌کنند و با این کار نقشه راه را ترسیم می‌فرمایند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب با شعارهایی که در آغاز هر سال انتخاب می‌کنند مسیر ترقی و رشد اقتصاد را در کشور فراهم کرده‌اند.

ماموستا نوری اضافه کرد: از سال 78 به بعد هر ساله رهبر معظم انقلاب عنوانی را برای سال‌ها انتخاب کرده‌اند و از سال 90 به بعد محور بیشتر عناوین سال‌ها موضوع اقتصادی، تولید و حمایت از کالای داخلی و ...بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به این عناوین که حول محور تولید، اقتصاد و اشتغال می‌شود میزان اهمیت فوق‌العاده معظم‌له به بخش تولید و اقتصاد نشان می‌دهد.

امام جمعه اهل سنت قروه افزود: رهبری حساسیت خاصی نسبت به حمایت از تولید، پیشرفت داخلی کشور و کالای داخلی دارند، سیاست کشور به سمت خود اکتفایی و عدم وابستگی به دیگران است که خوشبختانه با این تدابیر طی سال‌های اخیر شاهد رشد قابل توجه در خودکفایی ملی در ابعاد مختلف بوده‌ایم.

وی اظهار داشت: علیرغم تمام تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان، در ابعاد مختلف از جمله تسلیحاتی و نظامی قدرت اول منطقه هستیم، در بعد پزشکی در سطح بین‌الملل حرف برای گفتن داریم و در زمینه زیرساخت‌ها نیز پیشرفت شایانی داشته‌ایم.

علیرغم تمام تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان، در ابعاد مختلف تسلیحاتی نظامی قدرت اول منطقه هستیم.

 

وی عنوان کرد: این پیشرفت‌ها حاصل نگاه ویژه و تمرکز و تاکیدات مقام معظم رهبری به توجه مردم و مسئولان به تولید داخلی بوده اگر چه هنوز کم و کاستی‌هایی وجود دارد و برای برخی مدیران اهمیت و آنچه مد نظر رهبری است به صورت کامل جا نیفتاده است.

ماموستا نوری اضافه کرد: تحقق هرچه بیشتر خودکفایی و رسیدن به اوج اقتدار ملی مهمترین هدف رهبر معظم انقلاب از نام‌گذاری سال‌هاست که می‌طلبد همه باید در مسیر تحقق و عملیاتی کردن هرچه بیشتر عناوین سال‌ها تلاش کنیم.

 تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» موجب بی‌اثری تحریم‌ها می‌شود

ماموستا مصطفی شیرزادی امام جمعه مریوان هم معتقد است: تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» موجب بی‌اثری تحریم‌ها و رونق بیشتر اشتغال و تولید می‌شود.

وی افزود: نام‌گذاری امسال با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» در مسیر سیاست‎‌های کلان نظام و نقشه راه برای کشور و مسئولان است.

به گفته ماموستا شیرزادی، مشخص کردن مسیر انقلاب اسلامی، حل مشکلات مردم، جهش و رونق اقتصادی و تولید از مهمترین اهداف نامگذاری سال‌هاست که امیدواریم با پیگیری مسئولان و احساس مسوولیت تک‌تک افراد جامعه و بخش خصوصی این مهم به منصه ظهور و بروز برسد.

تحقق شعار سال نیاز به عزم جدی مردم و مسئولان است

ماموستا عبدالرحمان خدایی امام جمعه بانه نیز گفت: عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» را حساسیت رهبر معظم انقلاب نسبت به اهمیت تولید نشان می‌دهد.

وی ابراز امیدواری کرد، با تحقق شعار امسال، سالی پر از خیر و برکت برای همه ملت ایران اسلامی رقم بخورد و موانع و مشکلات فراروی جوانان به ویژه در حوزه اشتغال برطرف شود.

امام جمعه بانه اضافه کرد: تحقق شعار سال نیازمند تلاش همه مسئولان و پای کار بودن مردم است بخش تولید باید با حمایت مردم و مانع زدایی های مسئولان رونق بگیرد چرا که این کار موجب شکوفایی بیشتر اقتصاد کشور خواهد شد.

تحقق شعار سال نیازمند تلاش همه مسئولان و پای کار بودن مردم است

 

امام جمعه بانه گفت: ما در بخش‌های مختلف به خودکفایی رسیدهایم اما تا رسیدن به نقطع مطلوب فاصله داریم.

و اما...

مشکل اساسی کشور به ویژه در سال گذشته به واسطه تحریم‌های اقتصادی و شیوع کروناویروس مشکل اقتصادی است، مشکلی که فشار مضاعف به مردم وارد کرده است و با مشکلات معیشتی زیادی مواجه هستند، بخشی از این مشکلات مربوط به تحریم‌ها و از همه مهم‌تر بیماری کروناست، اما نمی‌توان مدیریت‌های نارسا در زمینه مسائل اقتصادی را در این پازل مشکلات نادیده گرفت.

اولویت قراردادن مجدد مسئله تولید از سوی رهبر معظم انقلاب در انتخاب شعار امسال، حجت را بر همه ارکان اجرایی، قانون‌گذاری و نظارتی تمام کرد و لذا باید دغدغه بهبود معیشت مردم در صدر اولویت‌های کاری همه کارگزاران نظام ایران قرار گیرد.

بخش تولید کردستان هم به تبع کشور نیاز به حمایت دارد، حمایتی از جنس جهاد و همت مضاعف و بازگشایی قفل‌های زنگ زده تولید، موضوعی که با مُسکن‌های مقطعی ممکن نیست...

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی تولید تحریم ها ماموستا نوری ماموستا شیرزادی مسئولان شعار سال توسعه اقتصادی کردستان پشتیبانی ها و مانع زدایی ها رهبر معظم انقلاب مقام معظم رهبری عناوین سال ها گذاری سال ها شعار امسال تحریم ها جهش تولید تحقق شعار نام گذاری امام جمعه موجب بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مرکز ملی فضای مجازی، نشست اجرای پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با حضور اساتید اقتصاد، مدیران رسانه‌ها و انسان رسانه‌های اقتصادی به همت ستاد رسانه مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

در این نشست چگونگی پرداختن به شعار سال توسط رسانه‌ها به عنوان یک مطالبه مردمی بررسی راهکارهای تحقق این شعار به عمل و پیوست رسانه‌ای برای ایجاد وحدت رسانه‌ای برای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

* نباید شعار جهش تولید را تنها معطوف به دولت بدانیم

در این نشست حمیدرضا زندی جانشین رئیس و دبیر اجرایی ستاد رسانه‌ای فضای مجازی کشور با تاکید بر نامگذاری سال 1403 توسط مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: این شعار دو بخش اقتصادی و اجتماعی داشته و بر نقش و مشارکت مردم در تحقق این جهش تاکید دارد و برهمین اساس نیاز به بسیج مردمی برای عملیاتی کردن آن هستیم.

وی با بیان اینکه نباید این شعار را معطوف به دولت بدانیم بلکه دولت بخشی از آن اجرای است و بسیاری از مراکز و دستگاه‌ها هستند که فراتر از دولت در ایجاد مشارکت مردم نقش دارند، اظهار داشت: جامعه در برخی موارد به‌دلیل کم‌کاری و عدم تولید محتوا به وضعیت اقتصادی کشور مثبت نگاه نمی‌کند. برای مثال میزان اخبار تعطیلی یک کارخانه با اخبار راه‌اندازی مجدد همان کارخانه فاصله زیادی دارد و در این زمینه نیازمند تحول اساسی، فرهنگی و ریشه‌ای هستیم.

دبیر اجرایی ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور با بیان اینکه انتخاب شعار جهش تولید با مشارکت مردم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، انتخابی دقیق و راهگشاست، تاکید کرد: حقیقتا توجه جدی به شعار سال و تحقق آن، می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را هم حل کرده و گره از کار مردم باز کند.

زندی ادامه داد: ستاد رسانه ای فضای مجازی کشور بر همین مبنا و در جهت کمک به تحقق شعار سال، از مدت ها پیش با تشکیل جلسات متعدد، تلاش کرده که پیوست رسانه ای متقن و جامعی را با هدف دخیل کردن مردم عزیز کشور با موضوع تدوین کند که الحمدلله به نتایج بسیار خوبی هم رسیده ایم.

در ادامه دکتر حسن خجسته استاد حوزه رسانه و ارتباطات در این نشست، گفت: بدون وجود برنامه در دولت، رسانه‌ها نمی‌توانند در تحقق شعار سال اقدام کنند و حتما باید ایده‌های عملیاتی دولت در این زمینه مبنا قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه مطالبه عمومی یکی از راه‌های پیگیری تحقق شعار سال است، اظهار داشت: این مطالبه مردمی از مسئولان حتما می‌تواند یکی از راهکارهای جدی در این زمینه باشد و عزم مسئولان را برای تحقق شعار سال جزم‌تر کند.
دکتر حسن نجفی سولاری با اشاره به این که توسعه و تولید ادبیات مشخصی دارند اما در جهش ابهام وجود دارد، گفت: برای تحقق این شعار به پیوست رسانه‌ای نیاز داریم که سه رویکرد تبیینی، آگاهی بخشی و تبلیغ را باید رسانه‌ها داشته باشد و براساس قالب و نوع هر رسانه با این سه رویکرد گفتمان سازی برای شعار سال ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: اصلی ترین هدفی که رسانه‌ها باید برای تحقق این شعار دنبال کنند، تغییر نگاه دولت و مردم و ایجاد انگیزه است.

* پیشنهاد جمع آوری مطالبات قبلی مردم در زمینه جهش تولید

حسین دلیریان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه این نشست با تاکید بر این که نیاز به ایجاد دیدگاه عملیاتی در حوزه رسانه داریم، تصریح کرد: پیوست رسانه‌ای صرفا مربوط به نهادهای دولتی نبوده و در مرحله اول باید برای تمام کشور این پیوست تهیه شود و مطالبه تحقق شعار سال از طریق مردم، برای دولت ایجاد شود.

دلیریان موتور محرک این مطالبه‌گری را نخبگان اقتصادی دانست و تاکید کرد آنها می‌توانند با تعیین افراد و ارایه راهکارها برای برداشتن موانع، مطالبات را برای ایجاد مسئولیت پذیری فردی پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خواسته‌های مردم در زمینه جهش تولید در سال‌های گذشته نیز هنوز محقق نشده، تصریح کرد: باید در ابتدا این مطالبات جمع آوری و در کنار شعار سال پیگیری شود تا اعتماد عمومی در جامعه فراگیر شود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی متذکر شد: شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای پرداختن به این خواسته‌ها در سطح مردم هستند.

در ادامه این نشست حامد فروزان دستیار مردمی سازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید باید با مشارکت مردم باشد و بخش خصوصی را بخشی از زیست بوم اقتصاد مردمی تلقی کنیم اما همه آن نیست چون مبتنی بر سرمایه است. باید نوع مشارکت در سطوح شراکت، فعالیت، مدیریت و بهره برداری تبیین شود. الگو سازی در کنار اعتماد سازی اتفاق می‌افتد که در حال حاضر الگوهای موفق اقتصاد مردمی وجود دارند. این درحالی است که آگاهی بخشی در این زمینه برای مردم یکی از اصولی است که باید به آن پرداخته شود.

* راهکارهای عملیاتی یک پژوهشگر اقتصاد درباره تحقق شعارسال

حجت‌الاسلام سید محمدرضا رضی پژوهشگر حوزه اقتصاد کلان در این نشست با بیان اینکه مردم ما به دلیل ریشه‌های تاریخی به تولید کمتر فکر می‌کنند و به دلیل تعاریف متفاوت از اقتصاد مردمی فهم مشترک برای آن وجود ندارد، گفت: در مباحثی چون مالکیت، حق بهره برداری، عاملیت، مشارکت و مدیریت مهمترین بخش برای هدف گذاری را می‌توان عاملیت و فاعلیت مردم دانست.

وی افزود: تولید یک فعل اقتصادی نیست بلکه یک فعل انسانی است بنابراین مطالبه از دولت غلط است بلکه مردم باید برای تولید پیش قدم باشند.

ارایه راهبردها و راهکارها از زبان نخبگان و خواص، تولید علم و توزیع آن در سکوها، چهره‌سازی از شخصیت‌های انقلابی که در عرصه اقتصادی که مهجور هستند و حرف‌هایی برای استفاده دارند، برنامه‌ریزی برای بازنشر محتوای تاکنون دیده نشده و تولیدات فراوان در رسانه ملی و فضای مجازی، روایت جنگ تمام عیار اقتصادی برای مردم، مطالبه راهکارهای مردمی‌سازی اقتصاد در رسانه ملی از دولت، نیاز به رسانه تخصصی در عرصه اقتصاد مقاومتی و استفاده از زبان طنز و یا ساخت سریال از جمله پیشنهادات مطرح‌شده از سوی این پژوهشگر اقتصاد بود.

* مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن موتور تولید است

در ادامه دکتر محمد خوش‌چهره عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده سابق مردم در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: آسیب شناسی نظام تصمیم‌گیری، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی در کشور یکی از مشکلات پایه‌ای در عدم درک صحیح مفاهیم مشترک در این حوزه است.

خوش‌چهره با اشاره به اینکه جهش برای حرکت از سکون نیاز به پیش شرط دارد، افزود: مشارکت مردمی مهمترین بخش برای روشن شدن این موتور است و دنیا بر روی سرمایه انسانی که همان علم و دانش است تمرکز کرده است. همچنین سرمایه اجتماعی اصل بعدی است که تعاون و همکاری تبلور آن است.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی هدف دشمن مردم است بنابراین باید با درک این مهم، پروژه های ملی با تضمین ملی بودن ایجاد کنیم و این پروژه ها مولد باشند.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال افزود: قطعا فضای مجازی می‌تواند در ارایه خدمات مولد موثر باشد که البته نیاز به زیرساخت و ساختار مناسب و رفع موانع است تا بتوان از همه ظرفیت آن به خوبی استفاده کرد.

در ادامه نیز مهندس لیالی، معاون اجرایی قرارگاه جهاد تبیین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که به صورت فرایند به آن پرداخته شود و جای خالی پیوست رسانه‌ای در دولت احساس می شود که باید به کمک این سلسله نشست‌ها و گفتمان‌ها این خلاء پر شود.

حسین عباسی‌فر اقتصاد دان و استاد دانشگاه نیز در ادامه این نشست تصریح کرد: بند ۲اصل ۴۳ قانون اساسی و بند ب سیاست های کلی اصل ۴۴ که بر اصل کار و تولید و مالکیت تاکید دارند، در راستای تحقق شعار امسال است که اگر به آنها به درستی پرداخته شود این شعار محقق خواهد شد.

* سازوکار عملی مردمی سازی را مشخص کنیم

در ادامه این نشست که بیش از ۷ ساعت به طول انجامید، محمد عکاف از مدیران رسانه‌ای کشور با بیان اینکه اساسی‌ترین مسئله در شعار سال این است که آن را یک مانیفیست اجرایی و سیاستگذاری بدانیم نه یک شعارِ صرف، گفت: ما تا در رسانه‌ها برای مردم منفعت تولید نکنیم، نمی‌توانیم اثرگذار باشیم. ما می‌توانیم برای جهش تولید، تولید مفهوم کنیم تا بفهمند این شعار برای آنها منفعت دارد.

در ادامه این نشست آقایان ملکی، حسینی و طه رمضانی نیز نظرات خود را درباره چگونگی تدوین پیوست رسانه‌ای شعار سال بیان و بر مقابله جدی با فساد از طریق دولت، جوان سازی نظام اداری و مکلف کردن نظام‌های مرتبط به انجام وظایف خود و برخورد جدی با متخلفان، پرهیز از شعارزدگی، تهیه پیوست رسانه‌‌ای مناسب و تلاش برای ورود بخش خصوصی و تعاونی به اقتصاد ملی تاکید کردند.

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • ضرورت قدم‌برداشتن در مسیر تولید برای تحقق شعار سال
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • نقش کارگران در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است