Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا به اعلام پاد، فرهاد دژپسند با اشاره به لزوم همکاری بخش خصوصی، مردم و دولت در این زمینه تاکید کرد: بخش خصوصی باید به دنبال بهبود کیفیت و ارزان‌تر کردن هزینه تولید کالا‌ها باشد و مردم نیز در مقام خریدار، محصولات داخلی را برای مصرف انتخاب کنند. وی تأکید کرد که حکومت نیز باید وظیفه خود بداند، زمینه را برای تولیدکنندگان تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دژپسند با اشاره به اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی به واسطه داشتن مأموریت‌های گسترده در این عرصه، نقش قابل توجهی دارد اظهار داشت: به همین منظور جلسه‌ای با معاونان و مسئولان سازمان‌های وابسته وزارت خانه تشکیل شد تا برنامه تحقق شعار امسال را تدوین و نهایی کنیم.

دژپسند در ادامه و در تشریح اقدامات وزارت اقتصاد در راستای مقررات زدایی و کاستن از موانع تولید گفت: در سال ۱۳۹۹ وزارت اقتصاد با ۴۳ محور در جلسات هیأت مقررات زدایی به اصلاح مقررات و در برخی موارد به حذف آن‌ها اقدام کرد؛ به این معنی که بعضی از بخشنامه‌های مزاحم دستگاه‌های اجرایی حذف و برخی از آن‌ها اصلاح شد.

وی با اشاره به برخی مصوبات دولت برای حذف مقررات زائد، از اصلاح مواد (۱) و (۸) قانون اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی در جهت تقویت مقررات زدایی خبر داد.

دژپسند در ادامه گفت: در سال گذشته در زمینه فضای کسب و کار هم اقدامات بدیعی مانند راه اندازی پنجره واحد ثبت شرکت‌های با مسئولیت محدود، پنجره واحد مالیاتی و دادگاه ویژه تجاری انجام شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در سال گذشته برنامه‌های خوبی را اجرا کردیم، اما آثار مثبت برخی اقدامات، به دلیل اینکه اجرای آن به ماه‌های پایانی سال کشیده شد هنوز در اقتصاد نمایان نشده است.

وی با تأکید بر اینکه باید پیگیری لازم به منظور عملیاتی شدن برنامه‌های مذکور صورت گیرد، اعلام کرد: امسال با برنامه گسترده تری در این عرصه ورود خواهیم کرد.

وزیر اقتصاد افزود: در حال حاضر برنامه جامعی را برای فضای کسب و کار و مقررات زدایی آماده کردیم که مراحل تصویب خود را طی می‌کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: برای رونق تولید، گمرکات کشور باید سه مأموریت را انجام دهند؛ ابتدا اینکه باید کالا‌های مربوط به تأمین نیازمندی‌های تولید، در سریع‌ترین زمان ممکن از گمرکات ترخیص شود.

وی با اشاره به لزوم تکمیل فرآیند فروش کالای تولید داخل از طریق بازار‌های جهانی، ماموریت دوم گمرکات را، روان‌تر کردن شرایط برای صادرات عنوان کرد.

دژپسند با بیان اینکه مواجهه و برخورد جدی با قاچاق ماموریت سوم گمرکات کشور است، افزود: گمرک پیشخوان ما به منظور مقابله با قاچاق تشکیل شده است و باید تمام مجاری مسدود شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: ما طی سال‌های اخیر به سمت هوشمندسازی گمرک و تبدیل نظارت پیشینی به پسینی رفته ایم و در این زمینه اقداماتی را انجام داده ایم که کم کم به سرانجام می‌رسد.

وی با بیان اینکه تا پیش از این تنها ۱۵ دستگاه ایکس ری کامیونی در کشور داشتیم گفت: در دهه فجر سال گذشته در قراردادی با بخش خصوصی مقرر شد، ۱۵ دستگاه دیگر به این بخش افزوده شود.

دژپسند گفت: با طرح‌های جدید در دست اجرا، نظارت در داخل کانتینر‌ها را می‌توانیم به کوادکوپتر‌ها واسپاری کنیم.

دژپسند در ادامه به تشریح شرایط تولید در کشور پرداخت و در این زمینه گفت: نرخ بهره برداری از ظرفیت تولید مطلوب نیست، چون ظرفیت تولید زیادی ایجاد شده است که برخی از این موارد نیازمند تأمین مالی است.

وی با بیان اینکه نگاه‌ها در خصوص تأمین مالی تا پیش از این، معطوف به نظام بانکی بود، افزود:، ولی امروز علاوه بر بازار پول، بازار سرمایه هم تبدیل به کریدوری جدی برای انجام این کار شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره موضوع سرمایه گذاری نیز گفت: متأسفانه حدود ۱۰ سال است که وضع رشد سرمایه گذاری مورد قبول نیست که باید امسال یک مجموعه اقدامات جامع برای افزایش سرمایه گذاری انجام دهیم.   وی افزود: برخی مصوبات مورد نیاز در این ارتباط را در قالب قانون بودجه از مجلس گرفتیم و بقیه را باید کامل کنیم تا بتوانیم یک تحول در سرمایه گذاری انجام دهیم.

دژپسند در ادامه با تاکید بر لزوم ورود مؤثر صنعت بیمه به موضوع حمایت از تولید اظهار داشت: صنعت بیمه باید با ابزار‌های جدید در این زمینه ورود کند، کما اینکه در سال گذشته و پس از همه گیری ویروس کرونا، یکسری فعالیت‌های جدید بیمه‌ای تعریف شد که باید امسال توسعه پیدا کند.

دژپسند همچنین اعلام کرد: امسال خصوصی سازی و مولد سازی را با رویکرد دیگری انجام خواهیم داد و این رویکرد به رونق تولید کمک می‌کند. امسال خصوصی سازی و مولد سازی را با رویکرد دیگری انجام خواهیم داد و این رویکرد به رونق تولید کمک می‌کند

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه دولت در زمینه عرضه اوراق در سال ۱۳۹۹ عملکرد خوبی در تأمین مالی داشت، گفت: باید فروش اوراق را به گونه‌ای انجام دهیم تا هیچگونه محدودیتی در بخش تولید ایجاد نکند و به رونق تولید هم کمک کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره موضوع مالیات نیز افزود: در سال گذشته تحقق اهداف ما خوب بود و باید ابزار‌هایی تعریف کنیم که رونق تولید را به دنبال داشته باشد.

وزیر اقتصاد در پایان گفت: در زمینه تأمین مالی، سرمایه گذاری، مقررات زدایی، بهبود فضای کسب و کار، مولدسازی دارایی‌ها و خصوصی سازی و اوراق، مالیات، بازار سرمایه و بیمه برای هر کدام وظایفی را تعریف کردیم تا برنامه جامعی برای تحقق شعار سال تهیه شود.   برچسب ها: دژپسند ، وزیر اقتصاد ، اقتصاد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Nhp

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: دژپسند وزیر اقتصاد اقتصاد وزیر امور اقتصادی و دارایی دژپسند در ادامه سرمایه گذاری مقررات زدایی سال گذشته وزیر اقتصاد رونق تولید تأمین مالی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است