Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@06:25:19 GMT

شرایط حمل و نقل دریایی جهان تا سال ۲۰۲۲ عادی نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۱۷۳۴

شرایط حمل و نقل دریایی جهان تا سال ۲۰۲۲ عادی نمی‌شود

یک کارشناس برجسته کشتیرانی پیش بینی کرد که عادی شدن شرایط حمل و نقل محموله های دریایی که به دلیل مسدود شدن کانال سوئز توسط یک کشتی کانتینری مختل شده است، زودتر از نیمه دوم امسال و یا احتمالاً در سال ۲۰۲۲ صورت نخواهد گرفت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یاپ وی ییم، کارشناس کشتیرانی و استاد دانشگاه علوم اجتماعی سنگاپور به خبرگزاری تاس گفت عادی شدن شرایط حمل و نقل محموله های دریایی که به دلیل مسدود شدن کانال سوئز توسط یک کشتی کانتینری مختل شده است، زودتر از نیمه دوم امسال و یا احتمالاً در سال 2022 صورت نخواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس گفت: کانال سوئز از سیستم کاروانی برای سازماندهی ترافیک دریای به سمت شمال و جنوب استفاده می کند. صف کشتی ها همچنان در حال طولانی شدن است.

وی گفت: تقریباً 200 کشتی در دریای سرخ و دریای مدیترانه منتظر هستند.

یاپ وی در ادامه تاکید کرد: خطوط کشتیرانی باید گزینه های خود را برای رفتن از مسیر کیپ بررسی کنند که ممکن است مسیرشان تا 2 هفته دیگر طول بکشد.

بسته شدن کانال سوئز مسیر کشتی ها را 9650 کیلومتر افزایش دادتلاش روسیه برای جایگزینی مسیر دریایی قطب شمال به جای کانال سوئز

این کارشناس گفت: اگر بخواهیم واقع بینانه صحبت کنیم، می توانیم پیش بینی کنیم که تأثیر این حادثه تا نیمه دوم سال 2021 و حتی تا سال 2022 ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: تأثیرات این حادثه برای بندر سنگاپور به عنوان یک قطب بزرگ حمل و نقل برای منطقه آسیا و اقیانوسیه به واسطه ایجاد اختلال در برنامه های حمل و نقل دریایی، به ویژه برای خدمات اصلی که بین آسیا و اروپا انجام می شوند، احساس خواهد شد.

این کارشناس در ادامه تاکید کرد که سنگاپور در این تجارت و برای تعدادی از خدمات دریایی از طریق جنوب شرقی آسیا، تنها توقفگاه بندری در این منطقه است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانال سوئز حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس از وقوع حادثه در شرق یمن خبر داد
  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • معمای «مثلث برمودا»
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز