Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهریان با بیان اینکه در سال گذشته مجوز ۱۱ هزار کانون فرهنگی هنری به روز شده است، گفت: امسال سرانه کانون‌های مسجدی براساس امتیازاتی که در سال ۹۹ کسب کرده‌اند، واریز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، جلسه مشترک همکاران استانی و ستادی معاونت ساماندهی و شبکه سازی ستاد فهما امروز (شنبه، ۱۴ فروردین 1400) به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست «مرتضی طاهریان»، به اقدامات و اتفاقات مهمی که در معاونت ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در سال گذشته صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: بیش از 11 هزار کانون فرهنگی هنری در سال گذشته مجوزشان به روز شد و به روز شدن مجوز کانون ها به معنای مروری بر مستندات هر کانون در بخش های ساختار، هویت و اصالت است.


 

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه در سال گذشته شبکه رابطین کانون های مساجد دوره موفقی را در شکل گیری و فعالیتشان طی کردند، بیان کرد: امید است که در سال 1400 نیز با موفقیت و قوت فعالیت ها و کارهایشان را انجام دهند. ضمن اینکه ما با رابطینی که در سال گذشته با موفقیت و قوت بیشتر فعالیت هایشان را انجام دادند، همکاری هایمان را ادامه می دهیم. حمایت های مالی ما از کانون های مساجد براساس فعالیت هایی که آنها انجام داده اند، صورت می گیرد.


وی با اشاره به صدور مجوز الکترونیکی به کانون های مساجد گفت: در کنار به روزشدن مجوزها و فعالیت شبکه رابطین در سال ۹۹، فرایند کامل تاسیس کانون های جدید از مرحله درخواست تا مرحله صدور مجوز به صورت الکترونیک در سامانه مستقر شده است و مساجد به راحتی می توانند درخواست تاسیس کانون فرهنگی هنری را به صورت الکترونیک پیگیری کنند.


معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد فهما از نهایی شدن اساسنامه کانون های مساجد خبر داد و خاطر نشان کرد: این اساسنامه به زودی روی سامانه قرار می گیرد و در حوزه ارتباطات فهما نیز کارشناسانی حضور دارند، که مشکلات، پیشنهادات، انتقادات و سوالات کانون های مساجد را مشاهده و بررسی کرده و به حوزه های مرتبط ارجاع می دهند و پاسخ را به کانون ها ارسال می کنند که ما تلاش می کنیم که در سال 1400 مرکز تماس کانون های مساجد را به صورت کامل راه اندازی کنیم، تا از این طریق کانون های مساجد و مرکز ستاد ارتباط مستقیمی و دوسویه داشته باشند.


وی با اشاره به اولویت های کاری این معاونت در سال 1400 گفت: ما در سال 1399 به دلیل شرایط بحران کرونا و اقتضائات موجود، موضوع تاسیس کانون های مساجد را با آرامش رو به جلو بردیم، چراکه تلاش داشتیم فرایند الکترونیکی تاسیس کانون های مساجد مستقر شود و صدور مجوز میدانی به حداقل برسد، در حال حاضر که سامانه مستقر شده است، از همکاران تقاضا کردیم که بر اساس سهمیه های که در اختیار دارند به سرعت وارد فاز تاسیس کانون های مساجد شوند.


طاهریان اضافه کرد: ما در سال گذشته تعهد کرده بودیم که برای کانون هایی که بالای پنج هزار امتیاز دارند، سرانه ای در نظرگرفته شود که این حمایت ها انجام و سرانه کانون ها به حسابشان واریز شد، امسال نیز سرانه کانون ها بر اساس امتیازاتی است که در سال 99 کسب کرده اند، به حسابشان واریز می شود.


معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور تمدید مجوز دیگر کانون های مساجد، بحث تکمیل ارکان و نواقص اطلاعات کانون های مساجد، لزوم تقویت و تداوم ارتباط کانون های مساجد با شبکه رابطین، معرفی شهرستان و اعضای برتر کانون های مساجد کشو را از دیگر مواردی دانست که در سال جدید دنبال می شود.


طاهریان همچنین از انجام مذاکره با سازمان ثبت به منظور دریافت شناسه ملی برای کانون های مساجدی که تمایل به دریافت این شناسه دارند، خبر داد و افزود: به زودی این امکان از طریق سامانه سازمان ثبت برای کانون های فرهنگی هنری مساجد فراهم می شود.
 

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد فهما خاطرنشان کرد: ضرورت دارد که اطلاعات کانون های مساجد در کمال صحت، دقت و سرعت ثبت شود، زیرا اطلاعاتی می تواند ما را در مسیر درست قرار دهد که از صحت لازم برخوردار باشد.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های مساجد مسجد کانون فرهنگی هنری تاسیس کانون کانون های مساجد سرانه کانون ها سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۸۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر سه شنبه در دومین نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان با حضور آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری یازدهم ماه ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) به عنوان «دهه کرامت» اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های متعدد مردمی به منظور بزرگداشت باشکوه دهه کرامت در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت سال جاری در سراسر استان گیلان انجام شده است.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تولیت تشکیل ستاد بزرگداشت دهه کرامت را بر عهده دارد، اظهار کرد: این نهاد با همکاری ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به عنوان دبیر اجرایی و همچنین سایر اعضای ستاد از ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی استان به منظور بزرگداشت پرشور دهه کرامت بهره خواهد گرفت.

حجت الاسلام اشجری بر اهمیت ایجاد شور و نشاط و امید در جامعه تاکید کرد و افزود: دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت اهل بیت (ع) است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان به ضرورت تبیین زندگی و سیره اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: مناسبت‌های دهه کرامت فرصت مغتنمی برای انتقال مفاهیم اسلامی به جوانان و نوجوانان و ایجاد پیوند ناگسستنی دل‌های نسل جوان با اهل بیت (ع) است.

وی با اشاره به ضرورت تبیین هنرمندانه آموزه‌های دینی و اسلامی، تصریح کرد: شایسته است در اعیاد دینی و جشن‌ها نیز همچون ایام سوگواری حضور موثر و اقدامات گسترده‌ای داشته باشیم تا فضای شادی و نشاط در جامعه برجسته گردد.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) به عنوان «روز دختر» نامگذاری شده است، گفت: این روز فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها با محوریت بانوان و دختران و همچنین تقدیر و تجلیل از دختران نخبه و نمونه در عرصه‌های مختلف و دختران معزز شهدای والا مقام است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه مساجد و بقاع متبرکه از بهترین مکان‌ها برای برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت است، اظهار کرد: از ظرفیت حداکثری کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های مقاومت، حلقات صالحین و… برای بزرگداشت دهه کرامت بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به حضور خادمین رضوی در سراسر استان گیلان به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، تصریح کرد: برگزاری جشن‌های متعدد در همه شهرها و روستاها، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مساجد، ادارات و پارک‌ها، قرائت زیارت امین الله در مساجد، توزیع بسته‌های معیشتی، مسابقات فرهنگی و هنری و نیز آذین‌بندی و چراغانی میادین، بلوارها و معابر عمومی برخی از برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت است.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، صدا و سیما و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، بیان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت با دعوت از سخنرانان و ستایشگران به منظور بزرگداشت دهه کرامت در سراسر استان گیلان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093264

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)