Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@13:35:45 GMT

واکسن کرونا چقدر ایمن است؟

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۲۴۷۶

واکسن کرونا چقدر ایمن است؟

محققان معتقد هستند افرادی که دو دوز واکسن فایزر را دریافت کرده‌اند، تا حداقل ۶ ماه در برابر بیماری کووید-۱۹ ایمن هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ماده اصلی واکسن آنفلوآنزا هر سال بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت تولید می‌شود. بنابراین این واکسن فصلی است. اکنون پزشکان نگران این موضوع هستند که شاید نیاز باشد واکسن کرونا نیز دو بار در سال بر اساس جهش‌های ویروس مورد نظر تولید شود، زیرا ویروس کرونا به سرعت جهش پیدا می‌کند و ایمنی ایجاد شده در بدن انسان نیز ممکن است پس از گذشت زمان کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش منتشر شده در ماه گذشته، افرادی که دو دوز واکسن فایزر را دریافت کرده‌اند، تا حداقل ۶ ماه در برابر بیماری کووید -۱۹ ایمن هستند. البته این بدان معنا نیست که ایمنی بدن دقیقاً پس از گذشت ۶ ماه کاملاً از بین می‌رود، بلکه ممکن است بدن برخی افراد به مدت طولانی‌تری در برابر ویروس کرونا مقاوم باشد.

به گفته محققان، فناوری به کار رفته در دو واکسن فایزر و مدرنا، بسیار پر قدرت است. هر دو واکسن از نوکلئیک اسیدهایی به نام RNA پیام رسان یا mRNA استفاده می‌کنند. بنابراین پاسخ‌های آنتی بادی ایجاد شده بر اثر دریافت این دو واکسن به سرعت کاهش پیدا نمی‌کند. چندین سال است که محققان در حال بررسی و ارزیابی فناوری mRNA هستند و برای تولید واکسن‌های آنفلوآنزا، ابولا و زیکا از آن بهره‌مند شده‌اند.

گروهی از پژوهشگران در ماه ژانویه مطالعه جدیدی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که دریافت دو دوز واکسن مدرنا باعث می‌شود آنتی بادی زیادی در بدن افراد تولید شود که با گذشت زمان و با سرعت بسیار کمی کاهش پیدا می‌کند. همچنین آن‌ها متوجه شدند که این واکسن باعث تولید سلول‌های ایمنی مانند T و B می‌شود که چندین سال از بدن افراد محافظت می‌کنند. علاوه بر این پاسخ ایمنی ایجاد شده بر اثر دریافت واکسن، قوی‌تر و شدیدتر از پاسخ ایمنی به وجود آمده پس از بهبود پیدا کردن از بیماری کووید -۱۹ است.

کد خبر 484863

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا کووید ۱۹ شرکت فایزر واکسن مدرنا شیوع بیماری کووید۱۹ شیوع کرونا واکسن کرونا واکسن تزريق واکسن کرونا دريافت واکسن فايزر ایمنی واکسن کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا کرونا در جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۲۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه

سید شهرام کهریزی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته ۱۰ نقطه پرحادثه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور ایمن سازی شده است و ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد رفع شده است.

وی گفت: ۹ نقطه مصوب کمیسیون ایمنی راه‌های کشور نیز در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه در حال انجام است و پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۸۰ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان کرد: اکیپ‌های امانی، راهداری در حال رفع و ایمن سازی نقاط پرحادثه در راه‌های فرعی، روستایی و سایر نقاط با احتمال وقوع حادثه‌، هستند که طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۱ نقطه پرحادثه مازاد بر مصوبات در شهرستان‌ها به شرح ایمن سازی انجام شده؛ در شهرستان پاوه ۱۰ نقطه، اسلام آبادغرب ۴ نقطه، دالاهو ۳ نقطه، روانسر ۱ نقطه، ثلاث باباجانی ۳ نقطه، جوانرود ۳ نقطه، سرپل ذهاب ۳، هرسین ۲ و شهرسنان کرمانشاه ۲ نقطه ایمن سازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: شناسایی نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی اهمیت بالایی دارد و امروزه معیارهای استاندارد سازی محورها تغییر کرده است، لذا باید نقاط خطرساز در محورهای مواصلاتی بصورت مستمر شناسایی و برنامه ریزی برای رفع و اصلاح آنها در اولویت قرار دارد زیرا این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها، در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد.

کهریزی در پایان افزود، سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها پل ارتباطی کاربران جاده با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه است و بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات، دریافت شکایات می‌باشد.

کد خبر 6091012

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!