Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@17:31:54 GMT

۱۶۰ شرکت‌ دانش بنیان در آذربایجان‌شرقی فعالیت دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۵۷۳۰

۱۶۰ شرکت‌ دانش بنیان در آذربایجان‌شرقی فعالیت دارد

بهبودی، با بیان این‌که اجرای سند دوم از سال ۹۸ تاکنون، حدود ۴۰ درصد در شاخص‌های مختلف پیشرفت دارد، گفت: معتقدم در مسیر توسعه استان، در برخی از عرصه‌ها از جمله دانش بنیان دیر شروع کردیم و عقبیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «داود بهبودی» امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به تدوین سند راهبردی توسعه استان و شناسایی و تمرکز بر مزیت‌های توسعه‌ای در قالب «سند تدبیر و توسعه» اظهار داشت: سند تدبیر و توسعه  که برای اولین بار در این دولت طراحی و اجرا شد، تا اواخر سال 98 حدود 70 درصد عملکرد و پیشرفت داشته است که پرونده‌اش بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از طراحی سند دوم تدبیر و توسعه آذربایجان شرقی خبر داد که با اصلاح معایب سند اول، از اواخر سال 98 تاکنون در حال اجراست، گفت: اجرای سند دوم هم از سال 98 تاکنون، حدود 40 درصد در شاخص‌های مختلف پیشرفت دارد که گزارش رسمی سال 99 هم اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت منتشر می‌شود.

بهبودی، با آسیب شناسی روند توسعه استان، ابراز داشت: معتقدم در مسیر توسعه استان، در برخی از عرصه‌ها دیر شروع کردیم و از استان‌های همتراز خود عقب هستیم که حوزه دانش‌بنیان از جمله آنهاست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت‌ها یا فعالیت پارک علم و فناوری و... در سال 92 در مقایسه با سایر استان‌های هم‌تراز تقریباً صفر بود، افزود: دانش بنیان بودنِ استان، برای آینده و به جهت توسعه پایدار، درآمد و اشتغال آذربایجان اهمیت دارد.

بهبودی با اشاره به اینکه حرکات خوبی برداشته شد و اکنون تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان به 160 شرکت رسیده است، خاطر نشان کرد: معتقدیم این تعداد شرکت دانش بنیان با توجه به ظرفیت‌های استان، عدد پایینی است و باید به دنبال مانع زدایی از این شرکت‌ها و ایجاد پشتیبانی لازم برای آنها باشیم.

وی از فعالیت 15 مرکز رشد، 9 مرکز نوآوری و 160 شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: فرآیند دانش بنیان شدن را دیر آغاز کردیم ولی شتاب خوبی دارد. دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری رویکرد خوبی دارند ولی هنوز به تهران و خراسان و اصفهان نرسیدیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، با تأکید بر اینکه سهم ما در اقتصاد دانش بنیان، بر اساس ارزیابی شخصی، حدود 2.5 درصد است، تصریح کرد: انتظار ما رسیدن آذربایجان شرقی به هدف 10 درصدی است.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان آذربایجان شرقی توسعه استان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه سد قیز قلعه‌سی به عنوان مهم‌ترین طرح مرزی شمال غرب کشور به طور کامل به اتمام رسیده، از بهره‌برداری قریب‌الوقوع این سد به دستان رؤسای جمهور ایران و آذربایجان طی روزهای اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، یوسف غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی‌ با بیان اینکه افتتاح سد قیزقلعه‌سی به عنوان مهم‌ترین طرح مرزی شمال غرب کشور با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور ایران و الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت، اظهار ‌داشت: این طرح شامل سد مخزنی خداآفرین در 196 کیلومتری پایین دست سد ارس با حجم 1.6 میلیارد متر مکعب، سد بین‌المللی قیزقلعه سی و نهایتاً کانال و شبکه پایاب به منظور آبیاری اراضی کشاورزی به وسعت 74 هزار هکتار (12 هکتار سهم آذربایجان‌شرقی و 62 هزار هکتار سهم استان اردبیل) است که تماماً توسط دانش و توان فنی و مهندسی داخلی باز طراحی و اجرا شده است.

وی افزود: احداث و بهره‌برداری از این سد علاوه بر تأمین آب اراضی شبکه پایین دست و رونق کشاورزی، موجبات توسعه اقتصادی منطقه و همچنین افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و توسعه گردشگری را فراهم خواهد آورد.

غفارزاده با اشاره به دستاوردهای مهم اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبیاری تحت فشار در منطقه گفت: اجرای این طرح موجب استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تحقق حقابه‌های مرزی، تبدیل شیوه‌های سنتی کشاورزی به شیوه‌های مدرن و صنعتی و ساماندهی عشایر با افزایش درآمد خانوارها، ایجاد اشتغال برای 40 هزار نفر و جلوگیری از مهاجرت و توسعه فعالیت صنایع جانبی و تبدیلی خواهد شد.

وی اضافه کرد: سد قیز قلعه‌سی در فاصله 220 کیلومتری شمال شرقی شهر تبریز و در 12 کیلومتری پائین دست سد مخزنی خداآفرین بر روی رودخانه ارس و در حد فاصل مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌برداری مشترک احداث شده است. 

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیچیدگی فنی و اجرای تجهیزات هیدرومکانیکال این پروژه خاطرنشان کرد: این سد از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج 834 متر و ارتفاع 37 متر و 2 واحد نیروگاهی 40 مگاواتی با انرژی قابل استحصال سالیانه 270 گیگاوات ساعت در دو طرف است. 

غفارزاده خاطرنشان کرد: طراحی این سد براساس سیلاب 10 هزار ساله معادل 3440 متر مکعب بر ثانیه بوده که از طریق مجاری تخلیه‌کننده تحتانی و سرریزهای رادیال گیت در طرفین در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد