Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@23:08:30 GMT

حمایت از مدارس غیر دولتی عام المنفعه و خیریه ای

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۶۲۲۰

حمایت از مدارس غیر دولتی عام المنفعه و خیریه ای

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی از برنامه ریزی در خصوص حمایت از مدارس غیردولتی که بصورت عام المنفعه و خیریه اداره می شوند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، شهریار فولادوند معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی از برنامه ریزی در خصوص حمایت از مدارس غیردولتی که بصورت عام المنفعه و خیریه اداره می شوند ، خبر داد و گفت : در حوزه مشارکت ها، مدارس غیردولتی در سطح کشور در حال فعالیت می باشند که به صورت عام المنفعه و خیریه اداره می شوند و اکثریت این مدارس در مناطق محروم فعالیت می کنند و توسط انجمن ها و گروه های مردمی اداره می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولادوند افزود: در برخی از این مدارس صرفا دانش آموزان محروم و بازمانده از تحصیل از جمله ایتام یا کودکان بدسرپرست تحت پوشش قرار می گیرند و کلیه هزینه ها نیز توسط خیرین پرداخت می شود.

 وی ادامه داد: در این مدارس علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و پرورشی، در بسیاری مواقع به جنبه های مختلف مشکلات دانش آموزان از جمله فقر و امرار معاش خانواده ها نیز رسیدگی می کنند.

 رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی در ادامه بیان کرد: با توجه به ماموریت اصلی این سازمان در جذب مشارکت های مردمی ، برآنیم تا در راستای حمایت از این گونه مدارس، دستورالعمل هایی را صادر و به کلیه استان های کشور ابلاغ کنیم تا به تسهیل این اقدامات خداپسندانه و عام المنفعه کمک کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی؛ فولادوند تصریح کرد:  البته این کمک ها و حمایت ها لزوما کمک های مالی و مادی نیست چون رویکرد بسیاری از این گروه ها عدم استفاده از کمک های دولتی است لذا ما در حال برنامه ریزی و تنظیم دستورالعمل هایی برای کمک به این قبیل مدارس خصوصا در امور ثبت نامی و اولویت در تخصیص نیروی انسانی در حد امکان، هستیم و امیدواریم  به زودی بتوان تصویب کرده و در اختیار استان ها قرار دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه سازمان مدارس و مراکز غیردولتی عام المنفعه و خیریه مشارکت های مردمی اداره می شوند مشارکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۶۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی