Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمد صفایی دلویی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: سند جامع همکاری ایران و چین موجب نقش آفرینی بیشتر کشورمان در عرصه تعاملات در زمینه های مختلف و از جمله اقتصادی در سطوح منطقه ای و جهانی می شود.

او افزود: امضای توافقنامه و قراردادهای تجاری بین کشورهای مختلف از یکجانبه گرایی در تعاملات اقتصادی در سطوح بین المللی جلوگیری و بستر نقش آفرینی بیشتر آنها را در تعاملات بین المللی فراهم می کند و امضای سند جامع همکاری ایران و چین نیز همین کارکرد را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی  ادامه داد: آسیا به عنوان بزرگترین و ثروتمندترین قاره جهان نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در عرصه تعاملات بین المللی و جهانی در زمینه های مختلف ایفا می‌کند و ایران و چین به عنوان ۲ کشور تاثیرگذار و ۲ قدرت نوظهور در غرب و شرق آسیا نقش مهمی در این زمینه ایفا می کنند و امضای این سند بستر تاثیرگذاری بیشتر آنها در سطوح اقتصادی جهانی را هموار می کند.

بیشتر بخوانید

ضرورت حضور نماینده بانک مرکزی برای رفع مشکلات تعهدات ارزی تجار خراسان رضوی

 

صفایی  بیان کرد: در راستای سند جامع همکاری ایران و چین کشورمان می تواند از ظرفیتها و منابع این کشور برای تکمیل زیرساختها در زمینه های بندری و به خصوص بندر چابهار به عنوان تنها بندر قابل دسترسی به آبهای آزاد و اقیانوسی کشور استفاده کند.

او تصریح کرد: احداث خط ریلی ترانزیتی از چابهار به زاهدان و خراسان جنوبی و رضوی از سال ۱۳۸۵ در دستور کار قرار گرفته است و پیشرفت در حد انتظار ۱۵ سال را نداشته است و با منابع موجود کشورمان سالهای زیادی برای تکمیل آن زمان می برد ولی با بهره گیری از تعاملات و ظرفیتهای فناوری و منابع خوب چینی ها این خط ریلی در فاصله زمانی کمتری و با سرعت بیشتری اجرا می شود و با تکمیل آن کشورهای افغانستان و آسیای میانه مانند ترکمنستان، قرقیزستان و تاجیکستان از طریق کشورمان به آبهای آزاد متصل می شوند.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تکمیل چنین طرحهای زیرساختهایی در راستای سند جامع همکاری ایران و چین علاوه بر امنیت موجب توسعه و رونق اقتصادی کشورمان می شود و باید از این ظرفیت حداکثر بهره را گرفت.

صفایی اظهار کرد: در شرایطی که آمریکا به شیوه های مختلف بر دامنه تحریمهای خود علیه کشورمان افزوده است امضای این سند راهبردی و مهم اقتصادی از انزوای ایران در سطوح بین المللی جلوگیری و اثرگذاری ما را در سطوح بین المللی و منطقه ای افزایش می دهد.

سند جامع همکاری ایران و چین هفتم فروردین ماه توسط محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و "وانگ ای" عضو شورای دولتی و وزیر امور خارجه چین در تهران امضا شد. این سند، راهبردی برای به کارگیری ظرفیتهای ۲ کشور با هدف ترسیم چشم‌انداز همکاریهای متقابل بلندمدت در حوزه‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی است.

 

منبع: ایرنا

 

انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس قرارداد همکاری ایران و چین کمیسیون اقتصادی مجلس سند جامع همکاری ایران و چین بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • قدردانی از پهلوانان و قهرمانان نباید کم‌رنگ شود
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان