Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن قوسیان مقدم گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، تمام سال 99 را مشغول خدمات‌رسانی به مردم بود اما در توزیع اعتبارات هیچ کمکی را از ستاد مقابله با کرونا دریافت نکرد تا حداقل بتواند تجهیزات لازم را برای نیروهای داوطلبی که با هلال احمر همکاری می‌کنند، فراهم کند تا خدمات بهتری به مردم ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ محمدحسن قوسیان مقدم سخنگوی جمعیت هلال احمر درگفتگو با خبرنگار برنا درباره شیوه ورود هلال احمر برای تامین برخی داروها در کشور گفت: زمانی که وزارت بهداشت تصمیم به وارد کردن دارویی خاص می‌گیرد این موضوع را با دستگاه‌های مختلفی که توانایی وارد کردن آن دارو را دارند درمیان می‌گذارد و سپس هلال احمر به درخواست و با مجوز وزارت بهداشت می‌تواند داروهای موردنیاز را فقط وارد کشور کند و پس از آن توزیع این داروها زیر نظر سازمان غذا و دارو رخ می‌دهد.

او افزود: در این میان زمانی که وزارت بهداشت وارد کردن دارویی را به عهده هلال احمر می‌گذارد در انتها یک سهم از این دارو را برای توزیع در اختیار ما قرار می‌دهد اما به طور کلی هلال احمر به صورت مستقیم برای توزیع این داروها اقدام نمی‌کند.

قوسیان ادامه داد: در بحث تجهیزات پزشکی نیز هلال احمر به همین شکل ورود پیدا می‌کند و برای تجهیزات مورد نیاز خود هلال احمر به شکل مستقیم به وارد کردن تجهیزات پزشکی اقدام می‌کند و برای سایر تجهیزات پزشکی با مجوز وزارت بهداشت اقدام به وارد کردن آن‌ها می‌کنیم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره پایش‌ها و مراقبت‌های کرونایی در مرزهای کشور عنوان کرد: 33 مرز زمینی، هوایی و دریایی به هلال احمر واگذار شده است که تا این لحظه 28 مرز فعال در میان آن‌ها وجود دارد. به این معنا که محل ورود مسافران به کشور و نیروهای هلال احمر در این مرزها مستقر هستند.

او درباره تشدید این پایش‌ها و مراقبت‌ها افزود: مسافرانی که وارد کشور می‌شوند در ابتدا معاینات اولیه را برای تشخیص کرونا پشت سر می‌گذارند سپس اگر مسافر مشکوک به ابتلا به کرونا باشد تست پی‌سی‌آر از او می‌گیرند و اگر فرد مبتلا به کووید 19 باشد برای قرنطینه فرد اقدام می‌کنند. تشدید این محدودیت‌ها می‌تواند به این معنا باشد که تمامی مسافران چه ایرانی و چه خارجی در همان مرزها به مدت دو هفته قرنطینه شوند. برخلاف گذشته که مسافران ایرانی می‌توانستند در منازل خود قرنطینه شوند.

قوسیان با اشاره به اینکه هلال احمر علاوه بر پایش‌های مرزی، در طرح شهید سلیمانی همکاری می‌کند و طرح آمران سلامت را نیز در دستور کار خود دارد، بیان کرد: هلال احمر از آذر ماه در طرح شهید سلیمانی همکاری می‌کند و با توجه به پیک جدید کرونا و وخیم شدن شرایط شهرها دوباره با طرح آمران سلامت و با همکاری نیروهای داوطلب به سطح شهرها باز می‌گردد.

سخنگوی جمعیت هلال احمر در پایان عنوان کرد: جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، تمام سال 99 را مشغول خدمات‌رسانی به مردم بود اما در توزیع اعتبارات هیچ کمکی را از ستاد مقابله با کرونا دریافت نکرد تا حداقل بتواند تجهیزات لازم را برای نیروهای داوطلبی که با هلال احمر همکاری می‌کنند، فراهم کند تا خدمات بهتری به مردم ارائه دهند. امیدواریم این اتفاق در سال 1400 عملی شود و ستاد مقابله با کرونا در بحث منابع مالی با هلال احمر همکاری کند.

//انتهای پیام:2

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر برنا هلال احمر دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو تجهیزات پزشکی مسافران سلامت منابع مالی دارو وزارت بهداشت هلال احمر مرزها کرونا ستاد مقابله با کرونا جمعیت هلال احمر وزارت بهداشت هلال احمر هلال احمر وارد کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۷۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی