Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:20:46 GMT

گزارشی مدیرعامل آسیاتک از حملات سایبری به شرکت ابرآروان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۴۱۶۱

گزارشی مدیرعامل آسیاتک از حملات سایبری به شرکت ابرآروان

مدیرعامل شرکت آسیاتک در راستای حملات سایبری پیش‌آمده به شرکت ابرآروان و گزارش منتشر شده این شرکت گفت: در راستای راهبرد اصلی شرکت آسیاتک که ارائه خدمات امن و پایدار در کنار پشتیبانی حرفه‌ای و به‌موقع است و با توجه به‌ضرورت شفاف‌سازی که یکی از اصول اساسی در حفظ و نگهداشت مشتریان و جلب رضایت آنها می‌باشد، ضروری می‌دانم تا نکاتی مهم و کلیدی را در حوزه ارائه خدمات کو لوکیشن (هم مکانی) در دیتاسنترهای آسیاتک و اتفاقات پیش‌آمده برای شرکت ابرآروان ارائه کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آسیاتک، یوسفی زاده افزود: در اسفندماه سال ۱۳۹۹، متأسفانه شاهد حملات سایبری به شرکت ابرآروان که یکی از مشتریان خدمات کو لوکیشن شرکت آسیاتک می‌باشد، بوده‌ایم که منجر به ایجاد اختلالات زیادی در سرویس‌های این شرکت در آسیاتک شد که در گزارشی که این شرکت در ۱۷ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ منتشر کرده، به‌صورت مبسوط بررسی و شرح داده شده است.

در این راستا، در حوزه خدمات کو لوکیشن ارائه شده توسط شرکت آسیاتک به مشتریان، نکاتی کلیدی وجود دارد که باید به آنها اشاره شود.

مدیرعامل آسیاتک در حوزه خدمات کو لوکیشن آسیاتک این‌طور ادامه داد: شرکت آسیاتک به‌عنوان بزرگ‌ترین و پرظرفیت‌ترین مجموعه مراکز داده در کشور، مشغول به ارائه خدمات کولوکیشن به ‌عنوان یکی از چندین محصول ارائه شده خود در حوزه خدمات دیتاسنتر به سازمان‌های بزرگ و متوسط خصوصی و دولتی می‌باشد.

خدمات ارائه شده در این حوزه شامل نگهداری زیرساخت‌های دیتاسنتر مشتریان با ضریب اطمینان و امنیت بسیار بالا و ارائه توافق‌نامه سطح خدمات ۹۹.۹ درصد است.

تا جایی که در بین سایر شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات دیتاسنتر، آسیاتک به‌عنوان بزرگ‌ترین مجموعه دیتاسنتر محتوایی کشور قرار گرفته است. ویژگی‌های اصلی و متمایز امنیتی که منجر به رسیدن به این سطح از خدمات‌دهی شده، به شرح زیر می‌باشد:

. تأمین برق بدون وقفه از دو مسیر شهری با پشتیبانی دیزل ژنراتور

. برخورداری از سیستم‌های اعلام و اطفاء حریق

. تأمین استانداردهای محیطی دما و رطوبت

. خدمات پشتیبانی بی‌وقفه ۲۴*۷ در تمامی ایام سال

. تأمین امنیت فیزیکی و راهکار احراز هویت به طور ۲۴ ساعته

. بهره‌مندی از سرویس‌های DDos protection و DDos mitigation جهت حفاظت از پایداری سرویس در مقابل حملات سایبری

. برخورداری از شیلد الکترومغناطیسی جهت تأمین نیازهای پدافند غیرعامل

. ارائه Safety Box اختصاصی بنا به نیاز مشتری

وی افزود: علاوه بر موارد ذکر شده به جهت تسهیل و ایجاد رضایتمندی بیشتر مشتریان سازمانی، آسیاتک در صورت اعلام نیاز مشتریان، خدمات نگهداری و مدیریت پلتفرم‌های مشتریان و تأمین امنیت آنها را ارائه می‌کند.

مدیرعامل آسیاتک در خصوص تأمین امنیت خدمات میزبانی ابرآروان این‌طور ادامه داد: طبق قراردادهای منعقد شده با شرکت ابرآروان خدمات ارائه شده از سوی شرکت آسیاتک فاقد مدیریت سرویس و امنیت پلت فرم سرورهای این شرکت بوده؛ بنابراین تمام مسائل مطرح شده در حوزه امنیت مربوط به سرورهای میزبانی شده شرکت ابرآروان، برعهده این شرکت بوده است.

وی افزود: به‌ صورت کلی حملات سایبری به دیتاسنترها آز می توانند از نوع حملات ترافیکی مانند حملات DDos ویا حملات با قصد نفوذ به سیستم عامل ها و ساختار پلتفرم های روی سرورهای میزبانی شده در دیتاسنتر باشند.

شرکت آسیاتک در حوزه حملات ترافیکی، انواع تاکتیک ها و مکانیزم های لازم به منظور محافظت از حملات ترافیکی و مراقبت از IP های تعریف شده را با توجه به استانداردهای روز دنیا به کار می برد تا مشتریان با اطمینان خاطر میزبانی سرورهای خود را به ما بسپارند.

اما متاسفانه حملات نفوذ به شرکت ابرآروان از این نوع حملات نبوده و هکرها مستقیما پلتفرم‌ها، سیستم عامل‌ها و سوئیچ‌های این شرکت را هدف گرفتند که منجر به بروز مشکلاتی روی داده‌های ذخیره شده در این سرورها گردیده است.

یوسفی زاده در مورد مقابله با نفوذ انجام شده از سوی آسیاتک در این حوزه ادامه داد: شرکت آسیاتک به‌محض مطلع شدن از حملات رخ‌داده به سرورهای شرکت ابرآروان، در چارچوب تعهدات خدمات کولوکیشن خود تمام همکاری‌های لازم به جهت دسترسی کامل به سرورهای این شرکت را در دیتاسنتر خود انجام داده است، تا متخصصین این شرکت بتوانند مشکلات پیش‌آمده را در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرتفع نمایند.

وی همچنین در حوزه خدمات دیتاسنتر ارائه شده توسط آسیاتک تأکید کرد: در حال حاضر شرکت آسیاتک خدمات کولوکیشن، اجاره سرورهای آنی و اختصاصی و همچنین خدمات ابری خود را در دیتاسنترهای برج میلاد، آزادگان، شیراز و تبریز ارائه می‌کند و با توجه به تکمیل ظرفیت این دیتاسنترها اقدام به افتتاح ۲ دیتاسنتر جدید در تراز منفی ۱۰ برج میلاد و ساختمان میرعماد خود کرده که سازمان‌های دولتی و کسب‌وکارهای خصوصی می‌توانند به فراخور نیازهای خود در حوزه دیتاسنتر از خدمات آسیاتک در بستری امن و پایدار بهره‌مند شوند.

مدیرعامل آسیاتک اشاره کرد: شرکت آسیاتک برترین اپراتور خدمات ارتباطات ثابت در کشور، جامع‌ترین و کامل‌ترین خدمات موردنیاز سازمان‌ها و شرکت‌ها را به مشتریان خود عرضه می‌دارد. ارائه خدماتی همچون خدمات مراکز داده شامل سرور اختصاصی، میزبانی سرور و سرور مجازی در مجموعه دیتاسنترهای آسیاتک و همچنین ارائه خدمات زیرساخت ابری، تلفن‌های سازمانی بر بستر اینترنت (آسیاتل) و خدمات پهنای باند اختصاصی موجب گشته تا مشتریان آسیاتک بتوانند تمامی نیازهای ارتباطی خود را به‌صورت یکجا تهیه نموده و از مزایای آن بهره‌مند گردند.

مشتریان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی‌های لازم با شماره‌تلفن ۱۵۴۴ یا ۹۱۰۱۰۰۰۰ و داخلی ۱۴۷۰ (راهکارهای جامع سازمانی) تماس حاصل فرمایند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسیاتک خدمات اینترنت پرسرعت شرکت ابرآروان شرکت ابرآروان مدیرعامل آسیاتک حوزه خدمات حملات سایبری شرکت آسیاتک ارائه خدمات ارائه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»

به گزارش قدس آنلاین، رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) اعلام کرد که برای مقابله با حمله‌های سایبری قصد دارد «گنبد الکترونیکی» ایجاد کند.

«آویرام آتزابا» رئیس‌ بخش همکاری بین‌المللی در «اداره سایبری» رژیم صهیونیستی در این باره گفت: از آغاز جنگ هفت اکتبر شمار حمله‌های سایبری علیه [رژیم] اسرائیل افزایش یافته است.

وی این حملات سایبری را «جنگ خاموش و نامرئی» خواند و اضافه کرد: تل‌آویو از آغاز جنگ غزه با ۸۰۰ حمله بزرگ سایبری مواجه بوده است.

به گفته این مقام صهیونیست، این حملات نهادهای دولتی و زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

زیرساخت‌های اصلی رژیم صهیونیستی در طول چند ماه گذشته شاهد حملات مداوم سایبری بوده است.

در این مدت از سایت‌های نظامی، امنیتی و مدنی رژیم صهیونیستی تا شرکت‌های بزرگ میزبانی داده این رژیم، آماج حملات سایبری قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات