Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی ‌ اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۱۹هزار و ۱۳۰ داوطلب شرکت در انتخابات شوراهای روستایی در این استان نام‌نویسی کردند که نسبت به دوره پنجم این شوراها ۱۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا ، ابوذر کوثری اظهار کرد: امسال در ۳۵۰۰ روستای سیستان و بلوچستان شرایط برگزاری انتخابات شوراهای روستاها وجود دارد که از این تعداد ۳۳۸۰ روستا سه نفره و ۱۲۰ روستا شورای پنج نفره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نام‌نویسی داوطلبان شوراهای روستاها در سیستان و بلوچستان با افزایش روبرو بوده و از این میزان داوطلبان شرکت‌کننده، بانوان ۱۰۵ نفر نسبت به دوره پنجم این شوراها افزایش داشته است.

معاون سیاسی ‌اجتماعی استانداری سیستان وبلوچستان تصریح کرد: با توجه به نقش و اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی در توسعه روستاها مردم این استان حتما در این انتخابات مشارکت فعال داشته باشند.

کوثری افزود: در مناطق روستایی زیر ۲۰ خانوار سواد خواندن و نوشتن برای نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی کفایت ولی برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار ارائه مدرک تحصیلی لازم  بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات شوراهای روستایی معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان انتخابات شوراهای نام نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با هدف تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته و با استقبال کشاورزان سطح زیر کشت این محصول امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ هکتاری به ۱۴۰ هکتار رسید.

سعید نارویی افزود: پیش‌بینی شده است امسال ۳۰۰ تن گل محمدی از سطح باغات سیستان و بلوچستان برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ کارگاه نیمه صنعتی و سنتی گلابگیری و اسانس گیری در استان فعال است که همه ساله بخش قابل توجهی از نیاز منطقه را تامین می‌کند.
وی افزود: شهرستان‌های شمال سیستان و بلوچستان، میرجاوه، زاهدان و خاش گل محمدی کشت شده و تولیدات آن پس از فرآوری در منطقه بصورت گلاب وگل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!