Web Analytics Made Easy - Statcounter

با انعقاد دو تفاهم‌نامه، تعداد مشاغل جدید بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان کرمان به بیش از ۲۶ هزار شغل در سال ۱۴۰۰ می‌رسد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: با انعقاد دو تفاهم‌نامه جدید در استان کرمان، امسال 8 هزار و 750 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در این استان راه‌اندازی‌ می‌شود که ایجاد 26 هزار و 250 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را برای متقاضیان به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضی نیازی با اشاره به حضور و فعالیت بنیاد برکت در سراسر استان کرمان اظهار داشت: برای سال 1400 ایجاد 5 هزار طرح اشتغال‌زایی را پیش‌بینی کرده بودیم که با انعقاد دو تفاهم نامه جدید، تعداد طرح‌ها افزایش یافته و به 8 هزار و 750 طرح رسیده است.
وی درباره مفاد این دو تفاهم‌نامه نیز توضیح داد: تفاهم‌نامه اول به ارزش 500 میلیارد ریال میان بنیاد برکت، استانداری کرمان و مس سرچشمه و با هدف ایجاد یک‌هزار و 250 طرح اشتغال‌زایی منعقد شده است. قرارداد دوم هم برای راه‌اندازی 2 هزار و 500 طرح اشتغال‌زایی جدید میان بنیاد برکت، استانداری، سازمان‌های جهاد کشاورزی و مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان و بانک قرض الحسنه مهر به ارزش یک‌هزار میلیارد ریال به امضا رسیده است.  
به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، 50 مجری و تسهیل‌گر این بنیاد فرآیند اشتغال‌زایی در مناطق محروم و روستایی استان کرمان را پیگیری می‌کنند.
نیازی تصریح کرد: تا پایان سال گذشته شش شهرستان راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان زیر پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار داشتند که امسال به تمامی شهرستان‌های استان افزایش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: تا به امروز راه‌اندازی 2 هزار و 610 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و کم برخوردار استان کرمان محقق شده که فراهم آمدن فرصت‌های کسب و کار برای نزدیک به 8 هزار نفر را به دنبال داشته است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت در تشریح رسته‌های شغلی اولویت‌دار در استان کرمان نیز گفت: با توجه به مزیت‌ها و پتانسیل‌های هر منطقه، پرورش دام سبک، فرش دستبافت، مشاغل فنی و خدماتی، پرورش شتر، صنایع دستی و دام سنگین از جمله رسته‌های در اولویت برای مشاغل جدید در سال 1400 هستند.
نیازی با اشاره به اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مناطق محروم و روستایی کشور خاطرنشان کرد: تا پایان سال گذشته، 100 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در 7 هزار و 575 روستا و 276 شهرستان در سراسر کشور راه‌اندازی شده که با ایجاد 300 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم همراه بوده است.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز 3 هزار و 603 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری 5 هزار و 164 میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد. ‌

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح اشتغال زایی استان کرمان مناطق محروم بنیاد برکت دو تفاهم نامه اجتماع محور راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی