Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@01:13:09 GMT

کاهش اثربخشی واکسن با داروهای بیماری خود ایمنی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۴۳۵۰

کاهش اثربخشی واکسن با داروهای بیماری خود ایمنی

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، داروهای بیماری خود ایمنی ممکن است پاسخ واکسن کووید ۱۹ را کاهش دهند.

براساس اطلاعات جدید، داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی برای بیماری‌های التهابی مانند آرتریت روماتوئید، مولتیپل اسکلروزیس و کولیت اولسراتیو می‌توانند پاسخ بدن به واکسن‌های کووید ۱۹ از فایزر و مدرنا را مختل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۱۳۳ فرد واکسینه شده با چنین شرایطی، سطح آنتی بادی و خنثی سازی ویروس حدود سه برابر کمتر از یک گروه مقایسه‌ای از افراد واکسینه شده است که از این دارو استفاده نمی‌کنند.

آلفرد کیم از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، گفت: بیشتر بیماران در این مطالعه قادر به پاسخ دهی به آنتی بادی در پاسخ به واکسیناسیون SARS-CoV-2 بودند که اطمینان بخش است.

وی ادامه داد: هنوز مشخص نیست که آیا کاهش سطح آنتی بادی منجر به کاهش محافظت در برابر عفونت یا بستری شدن در بیمارستان می‌شود؛ کاهش ۱۰ برابری سطح آنتی بادی ناشی از واکسن در بیمارانی است که به طور معمول از استروئیدهایی مانند پردنیزون و متیل پردنیزولون استفاده می‌کنند. اکثر داروهای آنتی بادی در برابر نوع برزیل بی اثر هستند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستم ایمنی بیماری آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران