Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:23:08 GMT

آرد نانوایی‌های اردبیل در ماه رمضان تأمین شده است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۱۹۹۱

آرد نانوایی‌های اردبیل در ماه رمضان تأمین شده است

رامین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از ۱۰ روز پیش و با تقویت نظارت‌ها و بازرسی‌ها در سطح نانوایی‌ها در کنار تأمین آرد مرغوب مورد نیاز نانوایی‌ها، سعی کردیم تا آنها را به پخت عصرگاهی ترغیب و تشویق کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه روزه‌داران در یک ساعت مانده به وقت افطار به دنبال تهیه نان هستند، ما با شلوغی و تشکیل صف‌های طولانی در تهیه نان روبه‌رو هستیم که توصیه می‌کنیم هم همشهریان زودتر از موعد افطار نسبت به تهیه نان اقدام کنند و از سوی دیگر نانوایی‌ها نیز پخت عصرگاهی خود را از ساعت ۱۶ تا ۲۱ ادامه بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به افزایش نانوایی‌های سهمیه‌پز در نوبت عصرگاهی در سطح شهر اردبیل اشاره کرد و گفت: هیچ نانوایی در یک ماه رمضان حق تعطیلی واحد صنفی را ندارد مگر اینکه تخلفی مرتکب شده و واحد نانوایی او پلمب شود.

صادقی افزود: به هیچ وجه افزایش قیمت در نانوایی‌ها صحت ندارد و به قیمت سابق نان برای همشهریان عرضه خواهد شد و برای فطیر پزها نیز به اندازه کافی روغن و شکر تهیه شده تا اقدام به افزایش قیمت نکنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در شرایط کرونایی امیدواریم بدون تشکیل صف‌های طولانی اهالی استان در ماه مبارک رمضان نان مورد نیاز خود را خریداری کرده و به گسترش بیماری و شیوع ویروس با تشکیل صف‌های طولانی کمک نکنند.

صادقی اضافه کرد: علاوه بر تقویت نظارت‌ها و بازرسی‌ها از نانوایی‌ها در رعایت اصول بهداشتی و صنفی، به اندازه کافی شکر تهیه شده و در بسته‌های یک کیلویی به قیمت هشت هزار و ۷۰۰ تومان در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود.

وی بیان کرد: عده‌ای سودجو با خرید این شکرها و بسته‌بندی‌های جدید با قیمت گزاف اقدام به فروش آن می‌کنند که قطعاً گروه‌های بازرسی ما در صورت برخورد با چنین افرادی با آنها برخورد کرده و اجازه چنین تخلفات صنفی را نخواهند داد.

صادقی ادامه داد: ستاد تنظیم بازار در تهیه مایحتاج ضروری مردم در ماه مبارک رمضان ورود پیدا کرده هر چند که باید عرضه و تقاضا تعیین‌کننده قیمت باشد ولی سازمان صمت به عنوان متولی اصلی در این بخش نسبت به تأمین کالاهای اساسی مردم و عرضه مناسب آن اقدام می‌کند و در کنار آن با تشدید نظارت‌ها سعی دارد تا خارج از شبکه عرضه انجام نشده و هیچ‌گونه گران‌فروشی و کم فروشی نیز به ثبت نرسد.

وی اظهار کرد: ما منکر گرانی کالاها و خدمات ارائه شده در سطح جامعه نیستیم ولی عده‌ای خارج از قیمت مصوب با نرخ‌های غیرمتعارف سعی می‌کنند کالاها را عرضه و به فروش برسانند که قطعاً سازمان صمت از طریق سامانه ۱۲۴ با دریافت گزارش‌های مردمی به تخلفات رسیدگی می‌کند.

صادقی تصریح کرد: هر چند بازرسی از ۵۵ هزار واحد صنفی فعال در سطح استان کار مشکلی است اما نیروهای نظارت و بازرسی سازمان صمت، تعزیرات، بهداشت و سایر نهادها دست به دست هم دادند تا شرایط مناسبی را برای عرضه کالاها در این ایام به وجود آورند.

قیمت مصوب زولبیا و بامیه از ۲۷ هزار تومان تا ۳۷ هزار تومان اعلام شده است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در ادامه سخنان خود به قیمت مصوب زولبیا و بامیه در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: با تأمین شکر مورد نیاز و روغن قنادان قیمت مصوب برای زولبیا و بامیه اعلام شده که زولبیا و بامیه درجه دو، سه به قیمت ۲۷ هزار تومان، درجه یک به قیمت ۳۲ هزار تومان و ممتاز به قیمت ۳۷ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی افزود: هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ مصوب تخلف محسوب می‌شود و با قنادی‌ها و شیرینی‌پزی‌های متخلف نیز برخوردی جدی خواهیم داشت.

کد خبر 5189495

منبع: مهر

کلیدواژه: ماه رمضان ۱۴۰۰ اردبیل زولبیا و بامیه سازمان صنعت معدن و تجارت اردبیل رامین صادقی کنترل بازار آرد نانوایی ویروس کرونا شیوع کرونا ماه مبارك رمضان کرمانشاه آمار کرونا بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه رمضان ۱۴۰۰ محدودیت های کرونایی اردبیل ستاد ملی مقابله با کرونا مجلس شورای اسلامی وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا زولبیا و بامیه نانوایی ها هزار تومان قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!