Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر علیزاده رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد از آغار مبارزه با آفت سن غلات در مزارع شهرستان خبر داد و در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: زراعان باید با این آفت مبارزه کنند و زمان را به تاخیر نیاندازند، در صورت تبدیل به پوره خسارت زیادی به مزارع وارد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیزاده با اشاره به اینکه سن گندم مهم‌ترین و خسارت زاترین آفت در حوزه کشاورزی است، افزود: آفت سن مادر در کمیت مزارع اثر می‌گذارد، اما سن پوره علاوه بر کمیت در کیفیت گندم و در نهایت آرد نیز موثر است که به اصلاح آرد را تلخ خواهد کرد.

این مقام مسئول بیان کرد: مبارزه با زنگ سن غلات به صورت اصولی پیگیری شود، کشاورزان می‌توانند درصورت هرگونه مشکل به کارشناسان جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

او یادآور شد: امسال ۴۸ هزار و ۳۳۰ هکتار از مزارع زراعی شهرستان مهاباد به کشت گندم دیم و آبی اختصاص یافت.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی پوره محصولات کشاورزی مزارع گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رحیم بایزید، گفت: سال گذشته در مجموع ۲ دوره فیلم‌سازی تعاملی (پنج ماه) و بلند مدت (هفت ماه) در این شهرستان برگزار شد و در دوره تعامل ۱۳ هنرجو و در دوره بلند مدت ۳۷ هنرجو شرکت کردند.

وی اضافه کرد: شرایط سنی ثبت نام کنندگان باید ۱۶ تا ۳۵ سال باشد و در پایان دوره به فارغ التحصیلانی که موفق به تولید فیلم شدند، گواهی فیلم‌سازی معتبر اهدا شد.

رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد ادامه داد: فلسفه شکل گیری دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران تقویت آموزش ارزان فیلم‌سازی در سطح ملی به منظور کشف استعداد بوده تا علاقه مندان و ظرفیت‌های سینمایی کشور به دلیل شرایط مالی از رشد و تربیت باز نمانند.

وی افزود: برگزاری دوره های آموزش فیلمسازی در راستای تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی به منظور کشف استعدادهای نوظهور و تقویت و گسترش جریان فیلمسازی در استان‌های مختلف صورت می‌گیرد.

بایزیدی با اشاره به تولید ۱۲ فیلم توسط هنرجویان انجمن سینمای جوانان مهاباد اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ فیلم داستانی به صورت نیمه حرفه‌ای و ۲ فیلم داستانی به صورت حرفه‌ای و با موضوع اجتماعی تهیه شد.

وی اضافه کرد: سال گذشته همیچنین کارگاه آموزشی مشاغل سینمایی (عکاسی و فتوشاپ) و کارگاه آسیب شناسی فیلم کوتاه نیز با حضور علاقمندان این حوزه برگزار شد.

وی اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۲۰ مورد نمایش فیلم با عنوان (پاتوق فیلم) با حضور علاقمندان به حوزه فیلم در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد افزود: با توجه به نقش انکارناپذیر سینما در ارتقای فرهنگ عمومی، تلاش می‌شود تا به واسطه این هنر و پخش فیلم‌های موثر، آداب و روابط صحیح اجتماعی به مخاطبان این پرده نقره‌ای منتقل شود.

وی در خصوص برنامه های امسال انجمن سینمای جوانان مهاباد نیز گفت: علاوه بر دوره های عکاسی و فیلمسازی، تمرکز بر روی تولیدات فیلم حرفه‌ای، تاسیس کانون عکاسان مهاباد، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری هفدهمین دوره فیلم و عکس مهاباد از برنامه های این انجمن است.

انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمن‌های ۶۰ گانه سینمای جوانان در ایران است که از سال ۱۳۶۶ در این شهرستان راه‌اندازی شد و تاکنون به بیش از سه هزار هنرجو در رشته‌های مختلف فیلم‌سازی، تدوین و عکاسی را آموزش داده و هم اکنون دارای ۱۰۰ نفر عضو فعال است.

دیگر خبرها

  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود